17

Сата НАТО

преди 5 години

*** не преде.*** не може да прехвърли в Сърбия нито един патрон, нито един отпускар. Всичките му транспорти че бъдат свалени над България и Румъния. *** е царят на цуг-цванга.

16

Сата НАТО

преди 5 години

Сърбия трябва да върне Западните покрайнини и Босилеград. Косово е албанско, Войводина е унгарска. Нямаме нужда от Сръбското княжество, нито от Московското.

15

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко пропаднал трябва да бъдеш, че да защитаваш шиптърите които първо са мюслитата, второ са най-*** на света и това всеки го знае.

14

Анонимен

преди 5 години

"През 1871 в Прищина се състои среща на сърбите от областта, в която се обсъжда вероятното повторно превземане и приобщаване на Косово и останалата част от Стара Сърбия, а Сръбското княжество вече е изготвило планове за експанзия към териториите на Османската империя. Според мирното споразумение от 1878г. градовете Прищина и Косовска Митровица се поставят под сръбски контрол, извън юрисдикцията на Османската империя"Да не забравяме, че тази област НЕ е сръбска. Сама решава да влезе при тях

13

Честита баня

преди 5 години

Сърбия, Македония, Черна гора и Босна ще влязат в ЕС само, ако са части от територията на Република България, Република Албания и Република Гърция (само за "Македония").

12

Анонимен

преди 5 години

До Честита баняПо-скоро ние сме ги прецаквали... Не чети българска пропаганда. И как ще те прецака страна, благодарение, на която съществуваш в момента ?! WTF

11

невероятно,но факт!

преди 5 години

Даването на независимост на Косово,като се отнема от Сърбия територия без нейно съгласие и принуждаване на сръбско население да остане в тази измислена държава и пряк пример за това как се решават проблемите с малките държави и докъде може да стигне лицемерието и двуличието на англосаксонците.Тъй като този акт отвори кутията на Пандора за целия свят / и по специално за Европа/ сега се търсят отчаяно мерки за спасяване на положението.Твърде късно!Отделна тема е що за държава е Косово!?

10

Анонимен

преди 5 години

Много работа отварят тия на Бойко Борисов!

9

Анонимен

преди 5 години

Време е косоварите да си ходят в Алабания, а Косово да си стане пак сръбско... шиптърски изцепки не щем. Те нямат какво да ядат, нямат грам акъл в главата, тръгнали територии да забират... я марш по дупките и си стойте там...

8

Честита баня

преди 5 години

До Анонимен 6Пич, в голяма грешка си. Първо, американците изобщо не са зарязали албанците и това не зависи, нито от Тръмп, нито от този, който догодина ще дойде след него. Второ, в Кремъл имат цял куп, много по- важни проблеми за решаване от тези между сърби и албанци и трето, но не последно, в ЕС и НАТО има хора, които са много в час с нещата и стоят преди всичко зад българските интереси. А сърбите и руснаците НИКОГА не са ни били братя. ВИНАГИ са ни прецаквали. ВИНАГИ! Чети история.

7

НАТО ОТАН

преди 5 години

Сърбите май плачат за още една вълна натовски бомбандировки, тогава и Воеводина ще изгубят, ще останат само с Белград и околията.

6

Анонимен

преди 5 години

Този път шиптърите го закъсъха Тръмп не го интересуват тези питекантропи,ЕС както винаги незнаят какво правят,но за радост на братятта срби в Кремъл седи един доста решителен човек който много,много не се церемони и ако нещто не се развие по план може и да се очакват добрите зелени човечета по улиците на Приштина а шиптарите или ще стават србе или беж в Албания.

5

Анонимен

преди 5 години

Разстоянията нямат никакво значение вече, свръхзвуковите ракети на Путин от Крим могат да пристигнат за 2-3 минути до Берлин НАТО имат стари ракети от ВСВ и искат да стигнат до Украйна и Беларус и от там има някаква вероятност да улучат Русия ако стрелят със калпавите си ракети.

4

Teo

преди 5 години

Ами, може би хората имат желание да си регулират отношенията разумно, без да слушат САЩ или Русия. Мюсюлманите на юг - сърбите на север. Всяка жаба да си знае гьола. А кутията на Пандора я отвориха още НАТО с Косово. След тях ефектът на доминото си продължи - Южна Осетия, Крим, Турция в Сирия и ... всеки започва да прави каквото си иска. Когато започнеш една реакция на термоядрен разпад резултатът обикновено е или Хирошима или Чернобил. Няма на кого да се сърдим!

3

Анонимен

преди 5 години

Сърбетата са злопаметни,и съм сигурен,че,ще си го изкарат на шиптърите някой ден ...Просто чакат подходящите условия и време!А в момента времето работи за тях...

2

Анонимен

преди 5 години

Пак ще се пуца,ама тоя път руснаците са на 50 километра от Косово и имат установки Град за забава.

1

Анонимен

преди 5 години

Задава се, ЕС и НАТО искат да прилапат сега тия територии, а те воюват помежду си, предишните грешки на НАТО се различават коренно от сегашните грешки на НАТО и накрая, както са се разкрачили храбрите натовски войници ще седнат право върху Сарматите и Тополите на г-н Путин, а Тръмп ще си мълчи защото не са си платили 2% от БВП за 8 -те години управление на Обамата 8 x 2 прави 16%.