37

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

Вместо да повтаряте като папагали "сърбите това, сърбите онова", обърнете внимание, че на 150 км. от София бе изкуствено създадена нова мюсюлманска държава!!

36

1

преди 5 години

България, Сърбия и Гърция това са д-те на Балканите другото е изкуствено създадено след ВСВ и малко по-късно...от там идват и тези драми и самите те не знаят какви са или знаят и много се дразнят от този факт, което е по-странното.

35

антиджендар

преди 5 години

До 32 АнонименТипично мислене на наркозависим софииски джендар. Такива като тебе не живеят дълго ...

34

Нова схема

преди 5 години

Искам България да е 16-та Република на СССР. Само БКП!!! Слава на СССР! Искам да крадеме от държавата КАТО ЕДНО ВРЕМЕ!

33

Честита баня

преди 5 години

До ДодоПич, Ньойския договор няма давност, за съжаление на всички нас. Калпави източници си чел.

32

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е в това,че ако се даде на сърбите Северно Косово,те няма да се спрат до тук,ами ще подпалват нови конфликти и ще поставят нови искания за още територии...докато превземат цяло Косово.90% от сърбите се надяват Путин да им помогне,с военна сила,да си върнат Косово,че и Македония.Тя вече им се изплъзва.

31

Анонимен

преди 5 години

Сърбите кога грабиха бългаски земи не ривяха!!! Сега що риват?!?

30

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са научени само да вземат: то не беше Белград, Ниш, Западните покрайнини, Македония. Всичко на изток от река Морава е било населено с българи. Алчна примитивна *** от босненски планинци. Да поискаме и ние териториите населени с българи, а?

29

PANOS KAMENOS

преди 5 години

СЕРВИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ДАДАТ ТЕЗИ 3 СЕЛА ДО РЕКА МОРАВА, КОИТО АЛБАНЦИТЕ ИСКАТ--ПРОСТО ЗАЩОТО ТЕ МИНАВАТ ДО МЕЖДУНАРОДНАТА МАГИСТРАЛА БЕЛГРАД-СКОПИЕ, И СА ЕДИНСВЕНИЯТ ПЪТЕН ИЗЛАЗ НА СЕРВИТЕ ДО ФИРОМ . А АКО ТОВА СТАНЕ - АЛБАНЦИТЕ ЩЕ СА САМО НА 30 КМ ОТ БУГЕРСКИЯ ГРАД КОСТЕНДИЛ .А СЕВЕРНО И ИЗТОЧНО КОСОВО = ДА ГО ВЗИМАТ СЕРБИТЕ. НО БЕЗ ДА ДАВАТ НИЩО НА ШИПТЕРИТЕ.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Тикви" сте комунистите от БСП,които се гордеете със стогодишната си история,по времето на която продадохте българската област Македония на титова Югославия.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25 Нас ни интересуваше повече Македония,която комунистите продадоха на титова Югославия и принудиха много българи,да се нарекат"македонци",сътвориха македонската нация и език.Успехът е видим,скоро Македония ще стане натовска страна и членка на ЕС.

26

Анонимен

преди 5 години

Сърбите,зад които стои плътно Русия,се интересуват само от територии.Белград започна война,която изгубии няма какво да търси повече.Отне автономията,дадена на косовари от Тито,извърши там геноцид,сега иска да преговаря и да подели на две ползите от преговорите?!Накрая излиза,че сърбите са за:"Дай,каквото дадеш",след като видяха,че са изгубили войната за Велика Сърбия,маскирана като Югославия,както и Косово.

25

Анонимен

преди 5 години

Хахах, голям майтап е как след всичките напъни на ГЕРБ за Западноте Балкани (напълно забравена тема след като Австрия пое европредседателството), то тези Западни Балкани са почти пред война!Хахахах, колко жалко е да си гербав избирател

24

Анонимен

преди 5 години

Хайде Тикво , Задни Балкани тебе чакат !!! Ха - Ха -халуд !

23

Додо

преди 5 години

Лично мен много по-живо ме интересува какво мисли да прави Вучич със Западните ни Покрайнини, които са отцепени от България през 1919г. и дадени за администрация на Кралството на Сърби, Словенци и Хървати за период от 100 години, които изтичат скоро - ноември 2019г. Да каже и Бойко какво мисли да прави по темата, ако не го е страх от Евроатлантиреските му началници Меркел и Юнкер. Или може би това за Бойко е маловажно, докато се вживява в ролята на рицар-спасител на Западните Балкани??!

22

Рачко Пpъдлето

преди 5 години

Пак ли ще влзаме във война със сърбите? Ох кеф...

21

Контрола

преди 5 години

Който такова сърбите и руснаците е приятел на България.

20

Що за държава?

преди 5 години

Що за измислена държава имаме, щом Митьо Очите господства над област Бургас повече от 15 години?КЪДЕ СА ПОЛИТИЦИТЕ?! ГЕРБ?! БСП?! ДПС?! ДСБ?! РБ?! АТАКА?! Митьо Очите от вчера ли коли и беси на Слънчака? Да не е само той? ДО КОГА? ИМАМЕ МНОГО ВЪПРОСИ, ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ - ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ДЕПУТАТИ И ВЛАСТИМАЩИ, ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ!Собственика на аркус - бивше (само дето е главно настоящо) шефче в полицията за област Бургас... . .. ? ?? ? ?? МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?????????????????????????????????????????

19

КРОЯЧ НА ГРАНИЦИ

преди 5 години

КРОЕТЕ ГРАНИЦИ, САМО ОБЩИНА БУРГАС ЩЕ СИ ОСТАНЕ ГРАД ДЪРЖАВА С ПРЕМИЕР МИТИ ЗЪРКЕЛИТЕ

18

Име

преди 5 години

косово е поредният таралеж в гащите на европа, поставен там от евреите, които съсипват света с болните си идеи, перверзни фантазии, психопатни фантазии и с мисълта, че са богоизбрани, а не са.