25

Анонимен

преди 5 години

ЗАХАРИЕВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА! ТРЯБВА ВЪНШЕН МИНИСТЪР КОЙТО СЛУЖИ НА БЪЛГАРИЯ!

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТя подписва не това което решат българите, а това което и наредят английските спонсори

23

Анонимен

преди 5 години

Комунистите каквито и кир-таци да са ВСЕ ПАК ДОРИ ОЩЕ ДА Е МЪРТЪВ СТАЛИН използвайки свадата между двамата българомразци Сталин и Тито ИЗГОНВАТ т.н. учители по майчин язик от пиринско.Макар и двадесет години по-късно и в паспортите на тамошните българи СПИРАТ ДА ПИШАТ "МАКЕДОНЕЦ"!Други времена другарко Захариева СЕГА НАЛИ СМЕ С ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВИЕ ЗАЩО ПАК ПОД НАТИСК ПОЗВОЛЯВАТЕ КРАЖБА И ПРИСВОЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ?ЗАЩОТО ЦЯЛАТА НИ "ПОЛИТИЧЕСКА"ПИШМАН "КЛАСА"СТЕ ПРОДАЖНИЦИ!

22

Анонимен

преди 5 години

Англофилите продадоха цяла България на поробителя, продадоха и костите на един българин.

21

Анонимен

преди 5 години

До 71С говорене вече само се губят избори - справка Тереза Мей.

20

Анонимен

преди 5 години

Па ти тайно подписа Истамбулската конвенция без да питаш никого. И сега ми се кривиш като мамуна.

19

Анонимен

преди 5 години

Миналото на една партия не ти е извинение или алиби да си вършиш работата и да предаваш българския национален интерес и история.

18

Анонимен

преди 5 години

Русофилите цялата българска държава предадоха на Русия, та за костите на един българин ще имат морални задръжки !

17

Анонимен

преди 5 години

Продажна антибългарска и еврофоб

16

71

преди 5 години

Ха ха ха чета изявлението на министърката и изпаднах с потрес. На някой направи ли му впечатление последното изречение? За сведение на министъра на външните ни работи изорите бяха спечелени от Груевски. Ха ха ха, еее много е зле милата.

15

Анонимен

преди 5 години

АНГЛИЙСКА *** ПРОДАЖНА

14

Анонимен

преди 5 години

Захариева се опитва да смегчи удара по тая проблематика с една истина за костите на Делчев и македонизацията на пиринско.АМА МОЖЕ ЛИ И АЗ ДА ОТПЕРЕМ ЕДНО ПИТАНЕ=КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД КОГА КОМУНИСТИЧЕСКАТА БКП БЕШЕ ПРИНУДЕНА /ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПРИЗНАЕ/ДА ДАВА КУЛТУРНА АВТОНОМИЯ НА "ЕТНИЧЕСКИТЕ МАКЕДОНЦИ"В ПИРИНСКО КАКВА Е РАЗЛИКАТА С ТИЯ=ГЕРБ И КО КОИТО МЪЛЧАТ НА ПРИКАЗКИТЕ НА БЮРМСКИЯ ПРЕМИЕР?АЗ РАЗЛИКА НЕ ВИЖДАМ,НЕЩО ПОВЕЧЕ,СТАЛИН И ТИТО СА "ПОБЕДИТЕЛИ",СЕГА СМЕ С ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ЕДИН СЪЮЗ !И...???

13

Анонимен

преди 5 години

А данъци приемаш ли от тая партия или искаш една хубава присъда за дискриминация в еВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА и как разбра,и че Корнелия не говори от нейно име или от името на СДС щото Корнелия идва от СДС за разлика от вас комунитите в ГРОБ дето карахте бълтарите да се пишат македонци.

12

До АО

преди 5 години

Кой няма моралното право??? Всеки един български гражданин има моралното право да брани българщината и историята от крадци. Как може да не се реагира на думите на Заев? Най-малко трябваше да привикат посланика. Че Нинова казала нещо и ние веднага, по български, реагираме срещу нея, вместо да "дърпаме ушите" на тези дето години наред злоупотребяват с историята ни. В случая Захариева показа колко е гл*у*п овата и не на мястото си.

11

Анонимен

преди 5 години

Наистина си без уважание към стогодишната история на бсп (умишлено с малка буква), опитала се без война да ликвидира България и я включи в състава на друга държава! За срам от тях и тяхните симпатизанти не питам!

10

Анонимен

преди 5 години

Сталин измисли македонската нация и език. Но до сега нито един комунист в България не постави подписа си върху международен договор, който узаконява това положение. За пръв път от 70 години Борисов направи това. Да му изсъхне ръката!

9

Анонимен

преди 5 години

Македоският език е по лесен и по хубав от българския.

8

Анонимен

преди 5 години

Тази "министърка" преди година призна "македонския език". И направи международен скандал. Хаха

7

Анонимен

преди 5 години

Какви кости, какви пет лева??Ама, Захариева ПАК ли продавате Българските национални интереси и се правите на глухонеми? Партията ня шефа ти Борисов предаде костите. Ходи да му издърпаш ушите ако ти стиска. А днес 70 години по-късно също като комунистите някога се отричате от българщината и от Илинденското въстание.Кажи си, че нямате инструкции и това е. Питайте Козяк дали да защитите България!!!

6

АО

преди 5 години

Много добре е отговорила тази Захариева. Точно продажниците от БСП нямат моралното право да се изказват по тази тема. Преди месец-два даже гледах документален филм в който показваха БЪЛГАРИ-бежанци от гръцка Македония, които като са дошли в България нашите *** са им казали, че са македонци и са ги прогонили в Юго-Македония.