65

Анонимен

преди 5 години

А коя партия назначи абсолютно неподготвена некадърница за министър?Нека не преиграва с това, че са карани българи да се пишат македонци! Груба грешка, да! Никой не е пострадал, ако откажел! Познавах семейство от Сандански, в което бащата за кратко време станал маке, но синът му категорично отказал. Завърши си висшето,намери добра работа.

64

привет от Германия

преди 5 години

Докато не унищожите всички рубладжии бял ден няма да видите !Не може да си българин пък да симпатизираш на народ който е бил против съединението на България , който е давал заповеди на българските рубладжии да накарат насила българите да се пишат като македонци ! Народ който е избил над 30 000 български интелектуалци , а сега в днешно време държавата им отпуска заеми за да купуват имоти в България , да се заселят възможно най-много руснаци и да я направят втора Украйна !

63

Анонимен

преди 5 години

Репликата "същата партия" е като да се каже на някого, че от неговия род преди сто години еди кой си бил някакъв престъпник.След 1989 в България се опитаха да възстановят поне някои от сравнително големите десни партии, съществували по времето на Борис III, и видяхме, че от тях остана само тленния им прах. Ако бяха читави и сговорни, не само щяха да се възстановят като име, а и да управляват. ГЕРБ за годините, които владее управлението в страната, с какво защити българските интереси?

62

привет от Германия

преди 5 години

Не приемаме поучения как трябва да се защитават националните интереси от партия, която през 1946 година предаде костите на Гоце Делчев на Титова Югославия. Същата партия-държава променяше насилствено идентичността на собствените си граждани и ги караше да се пишат македонци.......................Такава беше волята на Кремъл , а полезните и-д-и-о-т-и в България изпълняваха зададената команда !

61

Хари

преди 5 години

Нинова и захариева не са прави първо илинденското въстание е македонско никога не е било българско и второ вече много малко стари хора останаха но питаите тези които са останали ще ви кажат какво гонене е имало ако. несе пишете българин изселване по шуменско или вечер дойдат около 10 човека и повече никой нищо знае за теб ако попитате някаде те пребиват от бои и не гърневски а заев питаите колко пари е прибрал Защо първо не прави референдум а първо избира името

60

Анонимен

преди 5 години

Невероятно грозна жена,направо ..ужас!

59

иванов

преди 5 години

а,те така ете,Зехариева много точно.ама тя ,Нинова трябва да си се изкаже ,да не би да я забравят

58

Анонимен

преди 5 години

Най-мразя комунист да ми говори за патриотизъм и правиславие

57

Анонимен

преди 5 години

ОСВЕН ТОВА ЗАХАРИЕВА Е МИЛИОНЕРКА, ЗАСЛУЖАВА ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ.

56

да

преди 5 години

Е тя си е казала истината.

55

Анонимен

преди 5 години

Стига сте кудкудякали! Кокошки смотани! Вършете си работата! Ще ви увонявам скоро!

54

една българка

преди 5 години

Предатели!

53

Калинка

преди 5 години

Външната министърка работи за чужди интереси.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52То ако нямаше митнически такси и/или ограничения да не мислиш, че ще оставим да ни дерат така тука в разградения двор а ? Можете да се поослушате да видите какви са ни "приятелите"

51

фф

преди 5 години

Винаги съм приемал това протеже на продажния Плевнелиев за некадърна. Тя неуморно го доказва.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Имаш итернет. Можеш явно да го ползваш. Проверяваш и гледаш тролене ли е не е ли тролене... Лесна работа. За 5 минутки може да ти просветне. Разбира се ако имаш желание да ти просветлява.

49

КОПИ-ПЕЙСТ

преди 5 години

На 1 август 1947 г. е направена първата стъпка за преустановяване на политиката на македонизация на Пиринския край. По време на преговорите с Югославия за сключване на договор за приятелство, сътрудничество и взаимна помощ е уточнено, че "няма да се действа за непосредствено присъединяване Пиринския край към Македонската република" (Г. Димитров, Дневник, 1 август 1947 г.) С влошаване на отношенията между Сталин и Тито и изключване на Югославия от Коминформ (28 юни 1948 г.) е намерен нужният повод за слагане на край на политиката за "културна автономия" (ХVI пленум на ЦК на БРП (к), юли 194

48

Анонимен

преди 5 години

Бегай да си го купиш от там, какво малко рубли са ти дали за тролене ли?

47

Анонимен

преди 5 години

Захариева ***, що увъртате нещата и не си гледате работата ? Къде все в страни ни завличате. Сега ей така от интерес гледах обяви за винтоверти щото нещо ми щракна. За един и същ от известна марка в Русия струва 238 български левчета а в България 969 български левчета.(който иска мога да му посоча сайтовете) Защо не вземете да си гледате работата или това ви е номера - да гледаме встрани докато ни дерете кожите заедно с търгашите. Нали за тях всъщност работите ?

46

За Свободата

преди 5 години

Колкото по-ограничена, толкова по-нагла......Какво било преди... Първо не знаеш и второ отговаря за себе си, защо продаваш сега България???????????ОСТАВКА! ОСТАВКА!