6

Жибор

преди 5 години

Та за кого викахте питал Гуйович- за Бойко ли? Не на нас тия номера- Митьовия колега Гуйович по-скоро е питал за Станиш па и за Корни с надежда да го пуснат,но те за зла беда не са повече на власт!

5

Анонимен

преди 5 години

Ами с бившите работодатели на премиерчето - Маргините от СИК ?Или и за тях ви е забранено да пишете.Къде къде по-интересни са козите на баба Тодорка и кравата Пенка.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе кво стана с Брендо бе, довереният човек на Суджука.Пуснаха ли го вече или може би отдавна е офейкъл и той при ИзБеГалевите.Нищо не пишете.А хората питат ...

3

Анонимен

преди 5 години

Нормално. Този пречеше на *** да разпространява забранени вещества в България и дрогарката го вкара зад решетките. А и има и голям страх да не си отвори устата и да разкаже как е спонсорирал партията майка БКП също като Бенчо Бенчев.

2

Локумчо

преди 5 години

Това са пълни простотии, целта на затвора е да превъзпита затворника никой съд не може да каже предварително за колко време даден човек ще бъде превъзпитанр системата е неадекватна. Темида наистина е сляпа в буквално и преносно. Ако целта е просто да се държат настрани от обществото то тогава всички трябва да получават доживотни присъди.

1

Анонимен

преди 5 години

Първата работа на Боко Тиквата след като взе власта, беше да вкара в затвора Куйович, който му подбиваше пазара на амфети в София и околностите.Освен това правеше и дъмпинг с цените.Върхът на наглостта му пък беше, че и екстазито му беше с доста по-високо качество от отровите, произвеждани от фабриката в Опицвет на Тиквата.