79

Анонимен

преди 5 години

Малее, голем удар за софииските жендаре ! Сега ш требва само да са друсат без наргеле

78

Така е

преди 5 години

Затваряне на заведения да , ами глобите от по 10 000 лв. за какво са?Същото се отнася и за КАТ. Спиране от движение , дори конфискация. Глобите за какво са?Тия "законодатели" порите ги имат за нищо.Когато премахнат огромните глоби ,тогава ще повярвам че наистина искат да променят нещата.

77

СТИГА!

преди 5 години

Вие нормални ли сте бе??!!! Мразите се за всичко! И докато се мразите, останахте без държава, без земя, без здраве и пари - СТАНАХТЕ ЕДНО НИЩО!!! Какво са ви направили пушачите? Аз пък не мога да понасям пиянки - смърдят, агресивни са , убиват, бият децата и жените си...Лечението им струва десетки хиляди, които аз трябва да плащам! Наливат се с бира и ракия като невидели, и смятат това за престижно! Учениците се напиват в училищата - това нормално ли е! ДА СЕ ЗАБРАНИ АЛКОХОЛА!!!

76

11

преди 5 години

Отпадъците уж мислеха за здравето на хората, а като започнаха масово пушачите да минават на новите електронни цигари реват - защото на пеевски бизнеса взе да се смарангясва.

75

...

преди 5 години

А аз искам свободно да *** и да се оригвам в заведение! Дивото зове!

74

Анонимен

преди 5 години

"Пак агресия: Пиян баща нападна детска лекарка" - ТОВА ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ ГО!! ЗАЩО НЯМА ЗАГЛАВИЕ "ПУШЕЩ БАЩА НАПАДНА ДЕТСКА ЛЕКАРКА"???!!!! А БЕ!!!

73

Анонимен

преди 5 години

Малиии,наказателни отряди по кафенета,барове и кръчми,върнАхме се в 1956 година другари от ГЕРБ И ОБЕДИНЕНИ ***,,ТИ.Явно престараването на Симеонов е заразно ЗЛО.Едно време тия "отрядници"носеха червени ленти сега дали ще имат отличителни знаци или ще си играят на "под прикритие" в кафенето с наргилето.хахахахаха.Дали ще носят и каскети за всяване на "респект".Кои ли кратуни са измислили това всичкото,дали пушат как мислите,СПОРЕД МЕН ЯКО ДУ-ХАТ та чак мозъкът им се е помътил.

72

истината

преди 5 години

Заводите на Кроношпан бълват такава жестока отрова, и тровят масово хиляди непушачи и пушачи - едновременно! Хайде викнете срещу тях де??!!!

71

.

преди 5 години

До :D 71И ако може да си носим дълбоките ***!

70

Shark

преди 5 години

И алкохола е вреден, дори повече от цигарите. Дори повече е вреден за околните от цигарите. Пиян човек е една крайно гадна гледка, много по-гадна, отколкото пушещ, но трезвен. НАЛИ?

69

истината

преди 5 години

Защо бе хора, сте толкова злобни? Не, пушачите не смърдят. Смърдят злобните и неспособни на нищо хора! Като толкова ви пречат пушачите, да попитам: Те ли са виновни за дереджето на народа български? Те ли ви обраха до шущка? Те ли окрадоха милиарди от проекти? Те ли съсипаха държавата? Докато злобеете, България умря! Заради вашата злоба и глупост! Не я убиха пушачите! Мисля, че върху бутилките с алкохол трябва да има гнусни картинки с убити от пияни шофьори хора! Да се забрани пиенето.

68

Do 67

преди 5 години

Не знам дали се шегуваш за потенето. Не съм вегетарианец и доста съм против вегетарианството, особено на изперкали родители налагащи на малки деца. Но това за потенето и миризмата май е вярно. по здравословни причини от почти 2 години сигурно съм ял 3-4 пъти месно ястие (в яхния), дребно месо. Някакси ми се и погнуси напоследък. Наистина ми мирише всичко месно, а и хората. А аз в най - голямата жега, почти не се потя, не знам дали е ефект от това...

67

Анонимен

преди 5 години

Не може всички да пушат пури като Борисов и останалите от политическата ни "класа""аристократи",забранете И ПУРИТЕ,УИСКИТО е Вежди Рашидов до тежка болест на гърлото стигна,забранете всичко бе,ОБЯВЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ПАРКОВА ЗОНА ЗА РАЗХОДКА НА ПЕНЦИИ И ЗАДРЪСТЕНЯЦИ.ТуризЪмът Ше процъфти.НЯМА ДА ГО БЪДЕ ТОВА ЧУДО.Ще оставите десетки хиляди без работа и ще има дЪрво усещам.

66

Анонимен

преди 5 години

ОТНОВО ЛОБИЗЪМ!!!

65

Анонимен

преди 5 години

Много по-важно е да се забрани яденето на месо.Хората,които ядат миришат на лисича урина,много силно са окосмени и постоянно се потят.За здравна култура не знам-умрял от рак на белия дроб не съм виждала но инфаркти и инсулти над 50% от смъртните случаи.Ел. цигарите са със статут на лекарства в целия ЕС ако ги забранят ще има още милиони за глоби да плащаме.

64

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРИ "РАДЕТЕЛИ ЗА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ" И ЯДЕНЕТО НА ШОКОЛАД,ЛЮТИ ЧУШКИ,ПОВЕЧКО СОЛЕНКО,ПОВЕЧКО СЛАДКО,СИЛНОТО КАФЕ НЕ СА ОСОБЕНО ПОЛЕЗНИ,ЩО НЕ РАТУВАТЕ ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ФАБРИКИТЕ ЗА ШОКОЛАД,СЛАДКАРНИЦИТЕ ДА НЕ СЕ РАЗВАЛЯТ ЗЪБИТЕ,ДА СЕ ЗАБРАНИ ПРОИЗВОДСТВО И ВНОС НА ЛЮТИ ЧУШКИ НЕЧИИ СТОМАХ ДА НЕ ПОСТРАДА И ДА НЕ МУ СЕ ИЗОСТРЯТ ХЕМОРОИДИТЕ М??ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ БЕ,АБСОЛЮТНИ ТАЛИБАНИ!!ЗАБРАНЕТЕ КЪСИТЕ ПОЛИ,СКЪСАНИТЕ ДЪНКИ,ВИСОКИТЕ ТОКЧЕТА,БИКИНИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА,БОЛШЕВИКОФАШИСТИ СКА-ПАНИ!

63

Анонимен

преди 5 години

Ще започнат да ви искат данък бивол.

62

Анонимен

преди 5 години

Айдееее, още "служители" на хранилката, защото пушенето по заведенията няма да секне, 100%....."Разширява се кръгът на контролните органи, които ще следят за спазване на правилата и налагането на глоби. Наред с държавните здравни инспектори от РЗИ-ата, ще се включват и контролните органи на инспекцията по труда, областните дирекции по безопасност на храните, полицейските органи и 1 до 3-*** души, упълномощени от кметовете на общините."

61

Истината

преди 5 години

Пушачите вонят - надушват се бързо - най-вече колите им, апартаментите им, дрехите им - тази миризма се всмуква навсякъде - а с жена пушачка да се целуваш си е направо гнусно. Това и да ви боли и да не ви боли - това е истината

60

Анонимен

преди 5 години

И слагат поставени лица на възлови места. Пощи телефони компютри за да имат 24 часа база лични данни за фирми хора и лица.за да се знае кой колко печели как. Какво влиза във фирмата му и излиза по банков път в разплащателно сметка с наложен платеж. Тотално наблюдение над бизнеса, фирмите шефовете и техните служители. Това е заплаха за живота и здравето на служителите. Фирмата. Парите на фирмата.