99

malart

преди 5 години

Нали знаете, че в Боколандия всичко е предпоследно

98

Анонимен

преди 5 години

Mnogo pravilno v musulmanskite darjavi da no ne v bg pardon eu bg

97

Ха ха

преди 5 години

" ...... Сталин много обичаше да си седи в кабинета в Кремъл и да си пуши с лулата . Но тогава Здравното министерство не смееше дори и да си помисли че "Тютюнопушенето е опасно за вашето здраве" .

96

Я па ти...

преди 5 години

До чипс 85 Кучетата минават на памперси , що да не минеш и ти?

95

Марк Твен

преди 5 години

Скъпи пушачи, моля ви да разберете следното и да не се заблуждавате. Тютюневата индустрия се интересува единствено и само от вашите пари. Не се интересува от вашето здраве. Наистина. Даже не се интересува колко ще живеете. Интересува се от това да сте зависими към никотина и всяка сутрин, всеки ден да тичате и да си давате парите. Разбира се те не искат да се осъзнаете, че като пушачи сте прецакани от самите тях. Цигарата не е вълшебство. Тя е просто навита хартийка с тютюн. Другото са илюзии.

94

Анонимен

преди 5 години

Интересно е друго. Как така преди няколко години, след забраната за пушене на обществени места изведнъж се лансираха електронните цигари - масово и навсякъде бяха дистрибутирани и промотирани. След което изведнъж се оказа, че те са дори по-вредни от обикновените цигари и следва да се забранят. Ех че няма журналисти на място да г оразковат с няколко въпроса. Или пък някой прокуро, следовател, който също не се страхува да пита :)

93

Анонимен

преди 5 години

На собственика на булгартабак още ще му се стъмни. В Бг няма да има кой да му пуши цигарите. Останаха само пенсионери и ромове. "Пушещите" и можещите да си го платят, се изнизаха от държавата.

92

Анонимен

преди 5 години

Ахаха, нали искаме демокрация? През тъпия соц се пушеше навсякъде. Демократите да не мерят с двоен аршин.

91

Анонимен

преди 5 години

БРАВО!!

90

Хм...

преди 5 години

Алооо, законодателите! Бе, оставете го този народ на мира, стига сте го "оковавали" с какви ли не забрани, санкции, глоби. Чудите се как да създадете работа на огромната администрация и как да скубите хората. Интересно, как досега някой не се е сетил да измисли начин за прилагане на "такса въздух". Ей така, плащаш, българино, че дишаш "чист" въздух в "свободна и правова държава". Ай ша му и смо.т.а.ната държава. Подкрепям коментарите за много по-пагубното влияние от комсумацията на алкохол.

89

зумм

преди 5 години

Тези мерки малко ми напомнят на мерките на султан Мурад който забранява пушенето и пиенето и затваря кръчмите. Явно от здравното министерство черпят опит от историята на Османската империя гледайки филма Великолепния век.

88

Анонимен

преди 5 години

Аз ще си отворя наргиле-бар.На открито помещение ще сложа маси и столове както в обикновен бар и върху всяка маса по едно наргиле.Те забраняват пушенето на закрито а моето е на открито и копче не могат да ми кажат.Но от друга страна как биха реагирали минувачите като виждат как клиентите ми пушат показно, малко кофти става.А случайно в проектозакона на здравното министерство предвижда ли се съд и отнемане на лекарски права на лекари причини лекарски грешки довели до смърт на пациенти?

87

Аз

преди 5 години

Пушач съм но ненавиждам пишека в заведения!!!

86

gio

преди 5 години

и сега какво Дебелачето не *** както преди от Булгартабак и са му виновни ел. цигарите. По тази логика отдавна трябваше да са забранили оридажбата на тютюневи изделия. При мен лично ел. цигара е виновникът да откажа вредните никотинови навици.Що се отнася до ресторантите, да сложат вместо такса сервиз където има, една такса 10% "ГЕРБ" и да спрат да ги тормозят. То само глоби за това, такси за онова, накрая бизнеса ще умре от толкова държавно дялкане и рушвети дето се дават.

85

художника

преди 5 години

Хахахаха.... на Булгартабак и "Филип Морис" им падна оборота, заради електронните цигари. А сещате ли се кой стои зад тях, КОЙ, КОЙ, КОЙ ???

84

чипс

преди 5 години

Така като са тръгнали без да искат от амбиции за една по-чиста нощна среда ще забранят и синтетиката и праховете... и отгава не мойм си изпра по*сраните *** и минавам на памперси, като рекси.

83

Анонимен

преди 5 години

До 71Това че си без волеви не прави не пушачите не способни хора. Защо плюеш по хора с качества идеали.?Хубаво имаш пороци, но не и идеали. Злобата е пропила кожата ти понеже вече няма какво да избълваш.Най-много да станеш зелена с лоши зъби от пропития никотин между зъбите ти.

82

цВ

преди 5 години

До такааааНе размятай глупости безпочвено е!Къщите за гости не са обществени заведения! измисли нещо по-логично. От точно такива философи и мрънкачи нищо не се спазва и като сложим и корупцията на най-ниско ниво и оп, пуши се повече от преди по кръчмите а наркотиците се сипят повече от салфетките и никой нищо не прави! а и знаете ли той май очите бил престъпник бе ц ц ц ц да не очаква човек с такава визия и морал.

81

такаааа

преди 5 години

Как се контролира пушенето в къщите за гости???? Ха да ви видя, как ще тръгнете по балканите да проверявате и да ядете бой!!!

80

пю

преди 5 години

такса ФАС и година нямай грижи, кеф ти наргиле, кеф ти цигари, а ако си от тия на батко си чертай по масите, то голяма смрад в кенефите. Пропаднала нация проблем с наргилеата не вижда, с музиката от детските търкалета на батерии и от преносимите колонки за чалга телефоните а криско стана милионерче без да има талант даже.