21

Анонимен

преди 5 години

Човекът иска да живее в страна, в която образованите бели хора са мнозинство, поне засега.

20

Ха ха ха ха

преди 5 години

Верно ли бе немски?!Ами,че ела тук да живееш....ОБАЧЕ: да ми ходиш до Германия за щяло и не щяло,щото в Кракозия качеството и нивото не отговаряли на стандартите ти.Абсурдистанския начин на живот и за хубаво и за лошо ще го поемаш няколко годинки без право на обжалване и после ще коментираш.Естествено в краен квартал и с бг.заплата щото с много пари баба знае.

19

Избори идат...

преди 5 години

....и трябва псевдопатриотизма да се помпи.Боко захлебва вече 6-те милиона шарана с песни от албума:Бедни политици.Хит сингъл-Магистрали ли са да ги опишеш и хитове като:Високи доходи и бисовото парче от 90-та:Геноцид за народа.Давай бочко,промивай тиквите на раята,че данъкоплатци съвсем не ти останаха вече.

18

Шивача

преди 5 години

Е, с кинти е добре навсякъде. И аз като дойда в БГ. като турист ми е мило и хубаво. Но не искам да живея тук.

17

Анонимен

преди 5 години

Синди, Синди, ше те изяжда тебе скоро акулата на тоя риф, ама кога ли ще е?

16

анонимен

преди 5 години

Прекрасно е в България. Само вкиснати античовеци като мистър150 не могат да го оценят!

15

от сидниАавcтралияя

преди 5 години

Хора АЗ СЕ ВЪРНАХ в България, с полета от Сидней през Лондон и кацнах в София моя роден град. Като излязох от летището вместо разклона за булевард Брюксел хванах отклонение към няква роомска махала зад летището и точно в този момент будилника извъня и се събудих. Било е само кошмар, ох слава Богу. Гледам през прозореца пъстроцветни папагали, а на 2 км е НордХед където 2 пъти в годината гледам китовете как скачат, и рифа в който се гмуркам, Операта на 3км, зимам 6 цифрена заплата. Успокоих се..

14

чичо Гошо

преди 5 години

И аз така Райнхард искам да живея в България с немска пенсия или заплата!Защо не поискаш да живееш някъде другаде,където е много скъпо или е пълно с тарамбуки?

13

Бс

преди 5 години

Само 1-2 коментара досега са написани от българи.КОМПЛЕКСИРАНИТЕ българофобски *** от чужд произход (в това число и комунисти) пак са на линия, ха ха...

12

Анонимен

преди 5 години

Искам да е живял цял живот тук и да са му таковали мамата като на нас и пак така да говори!

11

Анонимен

преди 5 години

1111, да, трудно е да обичаш България! Но докато всички мразим, нещата ще са такива. Затова предлагам поне по-интелигентните да се опитат да я приемат и поне да изпитат симпатия към тая наша страна. Малко да променим атмосферата на омраза, и да я заменим с опит за някаква хармония. Иначе другото е ясно как ще завърши.

10

11111

преди 5 години

Няма причина да обичам българия!Човек където пипне смърди на развалено яйце.Живота в българия няма да се оправи.Нормалните хора сме обречени в тази бедна държава.

9

Анонимен

преди 5 години

Е затова растат цените на имотите. Дръжте скапаните клошари навън!

8

Анонимен

преди 5 години

Е ако българките са "еди какви си", то какви са немкините, дето "го правят" с диви бежанци?

7

No comment

преди 5 години

Нека писъците на комунисти и електоралните единици на Местан започнат сега!

6

Анонимен

преди 5 години

Де брееее, комплексари! Значи според вас всичко българско е най-лошо?

5

Циник

преди 5 години

Преди - немците си купуваха женички от Филипините, Малайзия, и Тайланд...Сега ... и от България ... хем европейки.. хем евтини...кво му плащаш?:D :D :D

4

Циник

преди 5 години

Грийс...Грийс...и аз я харесвам ... като се върна в отпуска, с портфейл пращящ от евро - и за 3 - 4 седмици се разчекна. Намерил си момиче - и то ти обяснило - колко си прав...мда...браво на момето...сега чакам някой от българските питеци - да я обяви за ***, и национален предател! Кое е най-бързото животно?- Което може да прекоси малка България - без да го изядат

3

Анонимен

преди 5 години

Това са лъжи. Човека го е казал от куртоазия, а не че той мисли така. Казал го е за да не ни обиди.

2

Анонимен

преди 5 години

Ко ни занимавате с тоя алкохолик да си отива в Германистан.