11

*

преди 5 години

По 4-5 цигари на ден пазят от Паркинсон и Алцхаймер!Организма се справя с лекота с тях!Ако са повече вече са вредни!Всичко е доза,нищо повече!

10

'48

преди 5 години

Как тютюн за наргиле с 0 % никотин и 0 % катран е еднакво вредно с обикновените цигари???

9

Иван

преди 5 години

Всеки пушач знае че пушенето е вредно, но за да се откажеш се иска силна воля. Повечето хора (и всички пушачи) са със слаба воля.

8

'48

преди 5 години

До АнонименУмнико само ти си достатъчно *** за да не видиш как се мачка всякакъв бизнес свързан с търговия на тютюневи изделия алтернативни (бездимни цигари, ел. цигари, тютюн за наргиле и т.н.) за Булгартабак.И достатъчно *** да пишеш тъпотии. Естествено, че Шиши не е платил на учени от Сащ, пропагандата идва от медиите повечето негова собственост.Всеки ден по новините повтарят като папагали как наргилетата са 100 пъти по-вредни от цигарите, на което само "умници" като тебе могат да повярват

7

Ddd

преди 5 години

Помня, имаше един депутат "Вальо Ротманса" , той беше и главен дистрибутор на булгартабак, та той даже прокара и някакви закони против заместителите на цигарите, след което беше наказан за лобизъм.

6

Ddd

преди 5 години

За какви бради говориш бе?

5

Анонимен

преди 5 години

Че ония с наргилетата и брадите не доживяват дълбока старост,кое не им е ясно на гринговците.

4

Ddd

преди 5 години

Fake news!!!Преди седмица по радиото в Лос Анджелос слушах за електронните цигари, там шефа на една от лабораторийте каза че никой досега не е правил подробни изследвания за ефекта от тях, но потвърди че са много по-безвредни от нормалните цигари. Тук в щатите 90% от пушачите минаха на Е-цигари, а в Бг-то лобито на Булгартабак държи хората в пълно затъмнение, затова България е на второ място в света по брой на пушачите и на първо място по смъртност.

3

Анонимен

преди 5 години

48Ти май не можеш да усмисляш писан текст. Хората са ти го написали дори в заглавието и двете са вредни. Никой не писал, че цигарите са по-полезни от наргилетата, с които се тровят децата и кифлите. А идеята как пеевски ще плаща на американски учени, за да промотира продукцията на вече на 90% унищожения от него Булгартабак е просто смешна

2

'48

преди 5 години

Пропагандата на Шиши продължава.Добре разбрахме, че цигарите са полезни а всяка алтернатива е супер вредна!

1

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво значение дали са еднакво или различно ,вредни вредни са и толкоз. Пушете лула британските учени все още не са установили колкото вредно е пушенето на лула Шерлок Хомс е пушил лулата на мира.