20

Стамен

преди 5 години

Не е важно какво ти казват,а се довери на това което чувстваш.Всеки може да излъже умът ти, но не може да излъже чувствата.Рано или късно всичко излиза наяве

19

Анонимен

преди 5 години

А тия от снимката, какво общо имат със статията или просто сте ги сложили за да отблъскват публиката?

18

Анонимен

преди 5 години

Умните хора си избират внимателно партньор и не им се налага да изневеряват. Ако те вържат с бременност, в момент на умопомрачение и си вземеш за мъж/жена нещо, което е предназначено за еднократна употреба, много ясно че ще гледаш да го смениш. Или ако си достатъчно пр0с да смениш добрата си жена/мъж с нещо такова...

17

Ха ха ха

преди 5 години

Тази дама наистина ми прилича на Корнелия! А на вас?

16

Анонимен

преди 5 години

Какви изневери бе тука всички ставате на 50 100 без да сте виждали на живо жена само по снимки а жените си се праскат с десетки дори хиляди и тнт но мъжете порадни глад и бедност не се пракат с нито една през живота си

15

бъдете умни

преди 5 години

Естествено вие не сте виновни ,че половинката ви е ревнива личност и не иска да ви дели с друг / друга / ! Това си е проблем на половинката ви ! Също така това ,че ревнува не означава ,че не би ви изневерил / изневерила / ! След като изневерите тайно , приберете се и си гледайте кефа все едно нищо не се е случило ! Както се казва в една мъдрост - не е важно с кого си лягаш , а е важно при кого се събуждаш ! Развеждайте се единствено тогава когато има насилие в семейството !

14

бъдете умни

преди 5 години

Ако семейството ви е стабилно и се разбирате отлично с партньора си , не е нужно да се развеждате за да си наситите нуждите за сексуално разнообразие , също така и не е необходимо да си потискате тези чувства ! Просто разберете дали половинката ви би се съгласила да правите групов секс с друго семейство , ако няма възражения ,намерете си такова семейство и си разнообразете секса взаимно без да се лъжете ! Ако сте убедени ,че половинката ви е ревнива , тогава просто изневерете скришно ...........

13

моралните закони

преди 5 години

Пардон ! Исках да напиша ,че моралните закони ни внушават ,че сексуалното разнообразие е нещо лошо ! Извинявам се за правописната грешка !

12

моралните закони

преди 5 години

нарушават естествената природа на човека опитвайки се да му внушават ,че сексуалното разнообразие не нещо лошо особено когато вече си семеен / семейна / ! Човешката природа е такава ,че се нуждаем от всякакъв вид разнообразие , разнообразие на храни ,дрехи и много др. ! Затова ходим на почивки понеже вкъщи ни е омръзнало и отиваме за 2 седмици на друго място ,за да видим нещо ново ! Дори понякога сменяме работата , търсим нови предизвикателства ! Със секса е същата работа ! Бъдете свободни !

11

Себе Си

преди 5 години

няма нищо по добро от това да си нормален с нормален живот не извън релсите празни думи не ползват

10

,,очакване,, хм

преди 5 години

защо да сме неверни неприятности не искаме нали не изневерявам на себе си нормални сме

9

no

преди 5 години

be sum blizo do mislene na rak zodiata ne viarvam v zodii

8

б

преди 5 години

До защо сме верни ?!Защото нещата стават успешни когато си съсредоточен.

7

защо сме верни ?!

преди 5 години

Това ,че един човек /особено жените/ не е изневерил съвсем не означава ,че не изпитва нужда да прави секс с друг човек освен с редовният си партньор !Причините да останеш " вярна " са много - може да е от страх да не се разчуе , може да не ти харесват мъжете които те ухажват, може да имаш някакви религиозни страхове ,че Бог ще те накаже и др.! Въпросът не е дали искаш да изневериш, въпросът не е защо не си изневерил досега , а въпросът е че, просто насила се опитваш да се въздържаш ,а докога?!

6

Анонимен

преди 5 години

До оставете зодиитеСъгласна съм с написаното от теб ! Когато една връзка продължава с години , колкото и хубав секс да прави партньора или партньорката ,както и да се въртят позите и начините за правене на секс , този секс е до болка познат и не чак толкова интересен ! Все едно в продължение на години да ядеш само домати , и да се мъчиш да променяш начина на ядене за да не ти омръзнат доматите ! Един път ги ядеш отхапвайки ги без да ги режеш ,друг път ги режеш , но вкусът е все един и същ !

5

Обикновенно

преди 5 години

един мъж или жена,търсят навън това,което не намират у дома?!?!?!

4

оставете зодиите

преди 5 години

Всеки човек изпитва нужда от сексуално разнообразие ,когато любовта се изпари и остане само уважението между партньорите ! Няма вечна любов ,рано или късно се изпарява , това могат да го разберат само двойки и семейства ,които съжителстват заедно от доста години , а току що влюбените ,които се влюбват за първи път няма как да осъзнаят ,че любовта се изпарява , на тях им трябва време за да го преживеят и осъзнаят !Затова не се ревнувайте , а си намерете други семейства и правете групов секс !

3

Защо изневеряват?

преди 5 години

За удоволствие,разбира се и за отмъщение - което също е удоволствие..

2

Анонимен

преди 5 години

Ами всички по един и същ начин. Почват да се лющят и с друг/а и тва е! Няма нищо за обсъждане.

1

z

преди 5 години

Между другото това за Рака не е вярно, те просто не влизат във връзка с конкретен човек и по тоя начин многобройните им връзки не се водят изневери, а само козметична процедура.