Снимка: Reuters

Изневярата е едно от най-неприятните неща, които могат да ви се случат в любовта. Тя е болезнена, оставяща траен белег и намаляваща доверието в партньорите за в бъдеще.

Всеки човек има своите индивидуални мотиви, които го тласкат към интимна лъжа. Тези мотиви могат да се разгледат и според спецификите на зодията. Всеки зодиакален знак изневерява по сходен начин. Ето как:

Овен

Рутината, еднообразието и задоволеността от спокойствието във връзката отегчават Овена. Той обича да се състезава, да преследва, да диктува. Когато получи всичко това, той губи интерес и започва да се чувства потиснат. Овните изневеряват, за да разтърсят любовния си живот, да открият тръпката отново.

Не го правят, за да наранят половинката си или защото не им пука за него/ нея. Те просто обожават повишения любовен градус.

Телец

Ако на Телеца са му изневерили, той също го прави, за да си върне. Те могат да са екстремно ревниви и да упражняват контрол над партньорите си. Много често Телците се държат с половинките си сякаш ги притежават. Ако някой засегне доверието на Телеца, той трудно си го възвръща. Тази зодия е сред злопаметните и винаги остава подозрителна, щом веднъж е била разочарована.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase