34

Бате Гойко

преди 5 години

Не знам за вас, обаче на мен въобще не ми се яде нещо, което се казва DAS-59122-7.

33

Adolf Eichmann

преди 5 години

Монсанто е силна фирма. Дори Американския президент прекланя глава пред тях, но обикновените хора могат да им покажат среден пръст и да ги изхвърлят от пазара ако имат малко акъл :))

32

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали е от гмотата или от кво, но хората стават все по-гламави.

31

Анонимен

преди 5 години

Брюксел пуснал ГМО. Споко бе, докато дойде до нас ще са минали 20г, ще го пропуснат леко през митницата без проверка и ще го нащракат в пликове с други развалени зелечнуци за замразяване. За следващото поколение ще остане гмо царевичокът.

30

Анонимен

преди 5 години

От еди пияница и един дебилен дърт пръ4 това се получава ГМО за всички в ЕССР.

29

Само ГМО

преди 5 години

Лапай народе, вреда няма. Вижте американците, хич не са се променили на външен вид и по интелигентност през последните 30 г. Мисля си де...

28

Анонимен

преди 5 години

Брюксел да си яде безвредните ГМО и да не ни убеждава,че са такива. ДЪРЖА НА ВСЕКИ ГМО ПРОДУКТ ТОВА ДА БЪДЕ ОТБЕЛЯЗВАНО. България вече се нарежда на едно от първите места по смъртност жт ГМО ***, имитирощи продукти и консерванти.

27

оффф

преди 5 години

"Според Брюксел те (ГМО-тата) са напълно безопасни за здравето" ами те всички ГМО-та са безвредни. Това което ги прави опасни не е генът им. Тези които са резитентни на хербециди натрупват тези хербециди в себе си. Тази химия е това което е опасно за хората. Ако тестваш ГМО без да го пръскаш с хебициди естествено че резултатите ще покажет че е безвредно. Но кой ще е този лудия дето ще купи скъпи ГМО семена и няма да ги пръска с хербициди. Нали за това се купуват...

26

Ежте

преди 5 години

царевица Аз ще жулим "вредно" свинско отгледано на село, ай наздраве.

25

Край

преди 5 години

Ми нали Юнкер се "пребори" немските коли да се продават в САЩ. Това е цената. България коли не прави ама гмо соя и царевица ще яде.

24

Анонимен

преди 5 години

AА знаете ли в колко неща се влага глюкозо-фруктозен сироп направен от царевица?? Боже мили какво ни чака! :(

23

българина

преди 5 години

след тази новина,звучи ли ви фалшива новината, Брюксел разреши свободната продажба на хероин, произведен в афганистан, разфасован в албания и косово, само ако е с печата на цру! ще се разпространяеа свободно само чрез дистрибуторската мрежа от американски бази в европа, която има широко покритие. за директен внос ще има орязване на евро субсидийте! за оплаквания и странични реакции търсете Москва!

22

Анонимен

преди 5 години

Мосанто е собственост на Байер. Размахвате Тръмп като плашило, но истината че всички беди в Европа последните 10 години идват от баба Меркел, с помощ от мижитурките които на последък избират в Париж. Тя доведе мигрантите, тя отрови Европа с нафтовите си печки, и сега тая ще ни кара да ядем *** й.

21

КРАНК И Х МЕН :D

преди 5 години

ДО СЕГА ЕС СЕ ПОЧУДИ КАК ДА НАЛАГА СТАНДАРТИ ЗА ПО-ДОБРИ ХРАНИ!!!И САМО ЗА ДА МОЖЕ ГЕРМАНИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ПРОДАВА КОЛИТЕ В САЩ БЕЗ МИТО СЕГА ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ ЯДЕ МУТАГЕН!СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ХОРА НИЩО ЧУДНО ДА СА ЗЕЛЕНИ НА ЦВЯТ И ДА ФОТОСИНТЕЗИРАТ КАТО РАСТЕНИЯТА!

20

Анонимен

преди 5 години

СРЕЩАТА ТРЪМП ЮНКЕР!!ИЗОБЩО НЕ БЕШЕ ТОВА КОЕТО НА НАС НИ СЕ СЪОБЩИ!!!РЕАЛНО БЕШЕ ЕС ДА БЪДЕ НАКАРАНО ДА ПРИЕМЕ МОНСАНТО И ГМО СТОКИТЕ НА САЩ!

19

българина

преди 5 години

очевидно ще ям храна внос извън ес, сърбия македония русия китай....

18

Анонимен

преди 5 години

От 20 години не пазарувам нищо от магазина. Вси4ко си произвеждам. Така 4е ГМО-то със здараве да си го ползват.

17

българина

преди 5 години

ние пък няма да ги внасяме и това, е предлагам, от тук нататък калво се реши в брюксел да важи само за тях, ние няма да го прилагаме!!! какво ще ни напраеят по лошо от гмо джендъризъм соро содня ци га ния, спряни всички енетгийни проекти, най бедни! какво може да ни направят питам простите герберуги ге йски задруги?

16

Анонимен

преди 5 години

Брюксел и цялата им извратена общност са опасни за всички! Радвам се че има страни които се събуждат от розовият сън и започват да се размърдват като Унгария, Италия, Австрия и за малко Франция. Избраха си това п...растче на конци, но никога не е късно. Сега ГМО храни отрови на Монсанто. Ислямизация. Това ли е великата Европа?! Извратени дъртаци, продажници на банките и компаниите. Геноцид над хората!

15

MaйMyнaтa

преди 5 години

И тяка дкато преминете на виртуална царевица, и не само тя! Всичко ще е виртуално, и безвредно де....ceкca също