7

Мен

преди 5 години

Що не кажат колко отпуска имат, колко им струва почивката в базите на МВР, по колко фалшиви болнични си пускат и после като за награда за нищоправенето получават 20 заплати на куп като станат на 45.

6

Анонимен

преди 5 години

КНСБ ги знаем вече, че обслужват интересите на властта, вместо на работниците. Така са всички синдикати. Само лъжат. И в момента, за да успокоят българина и лакомите полицаи, пак лъжат и показват криви сметки. На българския полицай му била значително по-ниска заплатата отколкото от на шведския. Да бе, да! Ама шведския сам си плаща осигуровките с неговата заплата, нали? И работи до 60 години, вместо до 40 нали? Не сме толкова баламурници, че да ни преметнат. Знаем колко взима българският полицай!

5

Анонимен

преди 5 години

Колко полицая има в Швеция общо и колко в БГ ?

4

Циник

преди 5 години

По-интересен щеше да е въпроса - колко ПЪТИ по-малко получава редовия българин от шведските полицаи.Шведските полицаи - вече са политкоректно кастрирани...не смеят да гъкнат - пред тълпите мароканци, алжирци и прочие ***.

3

Мърди!

преди 5 години

Всеки полицай,всеки работен ден трябва да оставя на бюрото на шефа поне една отрязана нарко-дилърска глава! Поне една!

2

Анонимен

преди 5 години

Хаха ги направят на норма на разкрито престъление да им се плаща половината ще умрат гладни, а другата половиа ще напуснат.

1

Димо Димов

преди 5 години

Защо сравнявате само техните заплати .Сравнете нашите пенсии с техните .