47

Ха-ха

преди 5 години

Като видя някой търтей (те му викат експерт) от синдикатите да се изказва ми се гади.Що не казаха веднъж на тях кой им плаща и по колко

46

Киро

преди 5 години

Тъ...пънарите имащи за "полицай", да престнат да мрънкат. Единствено, което могат да правят незаконни протести с които рекитират данъкоплатеца за по-високи заплати.Между другото и тези пари са им много, защото никой няма да ги вземе на работа.МВР е сбирщина от неграмотни хулигани и изклесяци.

45

Iceblast88

преди 5 години

Вариант 2Залага се заплата от 1500 лева, но тя се взима на база на разкрити престъпления с издадени ефективни присъди и то влезли в сила (извинения със съда, не се приемат защото полицията трябва да разследва съда и да ги уличава в корупция). При 200 престъпления от които са разкрити, осъдени и влезли в затвора 20 = 10% от предвидените 1500 лева. Така полицая има възможността да взима добра заплата (бонус ако всичко е разкрито), хем хората ще виждат полза от МВР.

44

Iceblast88

преди 5 години

Най справедливо ще е ако заплатите на полицаите се определят на база на оценка на потърпевшия след приключване на разследването. 10-то бална система на база на която се определя заплатата. Примерно 10 разследвания - 9 от тях с мнение 0-отвратително и 1 мнение 1-малко по полезен от камък = 10 лева заплата за месеца. 9 мнения - 5 поносимо и 1 мнение 8 - доста добро = 580 лева. 10 мнения - превъзходно = 1500 лева. Обвързване на полученото с качеството на свършеното! Тогава МВР ще заработи!

43

E4o

преди 5 години

Де да работеха като шведските или словенските си колеги, ама не би!

42

зелионка

преди 5 години

за 800 лв чисто и аз бих седял в изгнил опел отколкото да бачкам като готвач в центъра на софия за 900 лв ако бех мамин т.панар без цели в живота !

41

меере и терминал 2

преди 5 години

заради толкова многоборйна полиция сме на това положение ...най много на брои с най голем апрестъпност и нерсигурност ...

40

Един от Северозапада

преди 5 години

Аз се чудя какъв е тоя наплив от чужденци за полицаи у нас, а то какво било!!!!

39

Kupo

преди 5 години

ХахахахаххахаххахаххахйайайхайаййаххахаххахаххайахаххахаййахахахаййаййайаххахаххахахахаххахаххаххахахахгахаххсхсххахаххаххахаххахаххаххаСмях се от сърце!Кво каза КНСБ?Нищо!

38

Анонимен

преди 5 години

КНСБ - то да си защитава работническата класа. Полицаите си имат едик куп синдикати. КНСБ - ТУ не вижда ли калко много народът не долюбва сегашната полиция та е почнал да я сравнява по заплати с шведските полицаи. Какво върши българската полиция - само глобява, почти нищо не разкрива, каналджии и "Сашо Тръпковци "рейтинг никакъв, заплати големи, привилегии също. КНСБ не сте в час.

37

Анонимен

преди 5 години

Много са им, за работата която вършат. Работата на полицая не е по-опасна и по отговорна от работата на учителя или лекаря. Откъде накъде ще вземат повече пари от простосмъртните.

36

Анонимен

преди 5 години

Благородно е ,че шефът на КНСБ казва истинската заплата на полисмените - нетната , чисти пари , ами защо не каже каква е нетната заплата на учителите , а само се пише и говори за увеличението - да каже има ли сведения колко дава един учител за учебници , помощна литература , справочници, само речник - правописен е около 50 лв, та колко дава един сериозен учител ,който държи на качественото обучение, от чистата си заплата, махам интернета , той все едно ,че е без пари

35

Анонимен

преди 5 години

Полицайте само се оплакват как са им ниски заплатите по 1500 2000 лв и 20 заплати на куп и как *** ги бият.Ама после пазят боко нали и всички останали депутати и министри трябва да им се дава минималната заплата а не повече от нея нищо не вършат само взимат парите на пенсионерите и нормалните хора катаджий и патрулиращи

34

До номер 25

преди 5 години

Браво! Право в десятката е коментарът Ви.

33

До КНСБ

преди 5 години

Вие носите вина за мизерията на българите искаме протест и оставка на това правителство безработните и пенсионерите едвам живеят ако искате да покажете ако сте с нас време е за бунт всички са на мнение,че и вие носите вина покажете ,че сте с народа

32

Анонимен

преди 5 години

Няма полицай, който да разчита на заплатата си, особено пък катаджия. Да им се спрат заплатите за една година и ще видите, че ще напуснат около пет процента от всичките. Те са на службица заради далаверата, ранното пенсиониране, картата и двадесетте заплатки. А от срещите ми с тях, стигам до извода, че бягат от работа, като дявол от тамян.

31

До КНСВ

преди 5 години

Покажете,че сте с народа вдигнете протест за пенсиите и минималната заплата не се интересуваме от ченгетата ,защо само на парче делите дайте за всички крайно време е мз да стане 1000 1500 лв и средната 2000 не може един да взима 10 000 а друг да взима 500 лв неможе пенсията да е 200 тр да е поне 300 500 трябва на всеки няколко месеца да се вдигат доходите със закон!!!!

30

сега

преди 5 години

На кой вярвате на Световната банка или на КНСБ?!

29

факт

преди 5 години

КНСБ вместо да защитава търтеите да се погрижи за техните си членове че мизерстват...

28

Чалгарин дудаев

преди 5 години

ТОЛКОВА МНОГО *** НЕКАЧЕСТВЕНИ В СИСТЕМАТА НА МВР ЧЕ БОЙКО НЕ СЕ СПРАВИ.КАНЕШЕ СЕ ДА СИ ПОЧИСТЯТ КЪЩИЧКАТА.ТЯ ОБАЧЕ СИ ОСТАНА СВИНАРНИК