78

ЦСКА

преди 5 години

КЗЛ, КЗБФС, КЗЛ

77

Това не е ЦСКА

преди 5 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

76

Анонимен

преди 5 години

трябва да се забрани на чужденци да участват в БЪЛГАРСКОТО първенство...

75

Анонимен

преди 5 години

Голяма част от коментарите са примитивни,детски и ***.а.ш.к.и.,но ултрасите не се славят с много мозък .Слаб мач на Лудогорец ,сами са си виновни.А колкото до собственика Домусчиев не е по различен от Ганчев,Русев,Гигов по рано бяха Божков,Чорни,Титан,Лупи.Батков Христолов и т.н. Винаги начело на клубовете стояха и стоят едни не особенно ,,чисти" хора.Така че да се ругаете че тоя бил такъв ,а пък оня инакъв е смешно.А и езика ви е ужасен!!!

74

Анонимен

преди 5 години

А собственика на ЦСКА е *** от село Галата !Това прави ли ЦСКА помаци ?

73

Бобо

преди 5 години

Жал ми е за феновете на Левски, който е велик отбор, но беше разрушен от ***. Дано да се оправят нещата и да има повече силни отбори в първенството и истински футбол.

72

до 92

преди 5 години

Правилно, то в Разград всички сте кореняк софиянци. Е, с леко турска жилка де, но все пак софиянци.Иначе предполагам знаеш какво е ДОМУЗ, преведено на български.

71

до 92

преди 5 години

Ха-ха, знаем ги тия кореняк софияни. С всяка изминала година се увеличават.То София затова стана 2 милиона. От такива кореняк софиянци дошли последните 5-10 години.

70

До 91

преди 5 години

Домусчиев няма нищо общо с Рзгр.Той е кореняк софиянец ! Нататък какво изобщо да ти обяснявам.Ясно е колко си просветен.

69

до 87

преди 5 години

Турченце, ами какво има да се определя, Борисов съвсем показно "дари", забележете той дарява наши пари от свое име, на приятелчето си Домусчиев (какво българско име, разградско). Парите бяха 5 милиона лева и това беше афиширано като героизъм от медиите. Дори Борисов закара цялото ръководство на ГЕРБ (естесвено с правителствения самолет) да му ръкопляскат на токриването на трибуна "Моци".Та на това на футболен език му се вика не ГРЕДА, а направо АВТОГОЛ.

68

До 74

преди 5 години

Стига с това минало бе,хора ! Оценявам успехите на софиянци преди 40 години,но да кажеш ,че Лудогорец са купили първенството при 23 победи 18 равенства и 22 загуби в Европейските турнири е меко казано смешно!Защо си мислите ,че Домусчиев е по-голям мафиот от Г.Ганчев и С.Русев/Д.Пеевски ...Направете справка за собствениците на ЦСКА ,Славия,Локо и Левски последните 20 години.ВИС,СИК,Оръжията на Гигов,Титан,и..т.н.Свят ще ви се завие от мутри

67

Роко

преди 5 години

Още е слаб БГ футбола очевидно. Има много неща за подобряване. С безхаберници и без пари не става. Само Лудогорец у ЦСКА са професионалисти в момента. Всички други са пръдни.

66

До 80

преди 5 години

Как пък точно ти,г-н анонимен ,определи кой с кого е приятел и държавата защо ,как и на кого помага?! Отностно съмненията ти за приноса на Лудогорец за родния футбол ще ти кажа,чеЛудогорец вдигнаха коефицента на Бг,УЕФА вкара пари на отборите в А и Б РФГ и най-важно- вдигнаха класата на първенството и мотивираха децата с визитите на Реал,Ливърпул,Арсенал,Милан,ПСВ,Лацио.

65

Преводача

преди 5 години

Крайно време Лудогорец да отпаднат за влизането им е шампионската лига кото беше си остава такова

64

Мечо

преди 5 години

Австроунгарската империя, победи Лудогорец!!

63

Discovery

преди 5 години

Хех... ще му се молите пак на Дерменджиев да се върне кухххи *** такива!!! Некакви португалски и бразилски ментета викате незнайно защо. С Дерменджиев две ШЛ и ЛЕ играхте и два пъти го гоните глуппаци!!!

62

Анонимен

преди 5 години

До 74В последно време наистина само делиормана играе с добри европейски отбори, но в миналото и цска и левски са водили и отстранявали европейски грандове като Аякс, Ливърпул, Нотингам и други, но целта беше да се ликвидират грандовете,или поне единия другият е достатъчно близо до властта и го пазят, от последните 7 титли на разград, четири са при отстранен и умишлено фалиран ЦСКА и връщане, за което трябва време да се изгради нов отбор,

61

Анонимен

преди 5 години

Нормално и закономерно

60

до 78

преди 5 години

Бутиковото отборче на един мафиот, забележете частен клуб, подпомаган активно от Държавата, в лицето на приятелчето на същия този мафиот, което благодарение на тъ-по-тията българска е Премиер,с нищо не е допринесло за развитието на футбола в България.По-скоро обратното.Да не говорим, че в този отбор по принцип не играят българи с едно-две изключения.

59

Анонимен

преди 5 години

Добра новина