18

Анонимен

преди 5 години

Мисиджан само падаше и чакаше даму дадат дузпа, пък то даже и червен картон му показаха, е в бг няма как да стане, редник Киро е подкупил всички

17

АНАЛизатор

преди 5 години

Хората на Домусчиев нищо НЕ играха и напълно закономерно отпаднаха от "Турнира на Милиардерите". Сега отиват в турнира , където е мястото на клубовете от Балканите и Източна Европа - Лига Европа. Може и да влезнат в групите. Но НЕ с тази игра. И НЕ с този треньор. Тоя пич Аутори е нещо , като оня "пич" - Бруно Рибейро. А именно - НЕ става ! Само името му ужким ... известно ! Дори отпадат по един и същ начин. След нулеви равенства в Разград и *** минимална загуба , като гости. Адски слаба игра!

16

Анонимен

преди 5 години

ДА СЪДЯТА СБЪРКА НО И ЛУДОГОРЕЦ СИ Е ДОСТА СЛАБ НЯМА НИЩО ОБЩО С МИНАЛАТА ТОДИНА.

15

Анонимен

преди 5 години

"Видеотон" е отбор с име, победил "Реал" Мадрид на финал за Купата на УЕФА... но успя да я спечели, но... А тия анонимници от Разград кои са? *** разни...

14

Анонимен

преди 5 години

А как се свиреше срещу ЦСКА в Разград бе делиорманци ск..апани, хайде с подуене сте си комбина, и голове от корнер им вкарвате

13

Анонимен

преди 5 години

с тази игра все едно играят на малки вратички са далече на светлини години от модерният футбол все едно виждам бразилия през седемдесете години но в наи лошият вариант нищо добро от тук нататък не ги чака лудогорец всички ги разбраха че са остри като игла но безопасна видя се и и първите два мача от първенството ни че са гола вода всички вън да се започне наново с нови играчи и треньор с европейско мислене иначе ще гледаме отново плажен футбол

12

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Този съдия не знае ли, че е длъжен да даде поне две дузпи за Лайногорец и да изгони футболисти на противника !?Той май българското първенство не го следи, за да знае как стават нещата. :)

11

Киро Гелчето

преди 5 години

... Има ли ............ Лудогорцииииииииииии .............. ?!?! ............. Айде ..... че имам за раздаване един ТИР кренвирши с минал срок на годност и малко лютеница ........ Та затова ........... Има ли ................ Лудогорцииииииииииии ?!?! ................. :) :) :) :) :)

10

Анонимен

преди 5 години

За седем(7) сезона имат свирени 5 дузпи срещу тях в първите им два сезона нула(0).

9

Анонимен

преди 5 години

Дерменджиев е три класи над бразилският анонимник.

8

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

един приятел пита на левски мача в ШЛ кога е, че му писнало от кренвиршите

7

Анонимен

преди 5 години

Лудогорец продължават в лига Европа и там им е мястото.

6

777778888

преди 5 години

Смотания треньор на Ла**ногорец си пожела да не стига до дузпи и ето,че желанието му се сбъдна. Смешници. Марш в делиормана.

5

Анонимен

преди 5 години

Този Аутори е същото менте, като Бруно Рибейро. Киро се гелосва и къносва,но от футбол не разбира.Да се обажда на чичо Гошо,докато е свободен.

4

къф кеф

преди 5 години

Разградските лингури да не си мислеха, че това им е като в България, да ги подпират съдиите като в първите 2 мача от ,,А'' група. Сега се наситиха, като хапнаха унгарски бахур.

3

Анонимен

преди 5 години

И в двата мача не играха нищо, така че заслужено отпадане.

2

Анонимен

преди 5 години

Очевидно Домуса няма пари да купи съдиите в Европа. В България си купуват титлата без проблем.

1

Анонимен

преди 5 години

Само с африканци и шуробаджанащина не става.Хареса ми една реплика на собственикът на Лудогорец. " Ае у лево" та и те така. "у лево"