29

Анонимен

преди 5 години

Кво е станало с тая бе

28

Иванова

преди 5 години

До АнонименМного тъпо изказване! Никой не Ви кара насила да дарявате. Лично познавам момичето, остана в България, а можеше да замине. Ценен и уважаван млад лекар, вероятно има обяснение за инцидента. Не пишете глупости без да знаете, или някой Ви плаща да плюете по форумите.

27

Павлова

преди 5 години

Към БЧК:За Митьо Очите дариха кръв над 100 едрички момчета, затова имаше кръв!Същите здравеняци- кръводарители нищо, че изглеждаха непоклатими припадаха от ужас и ги заливаха с вода и им биеха шамари за да ги свестят след кръводаряването.

26

медик

преди 5 години

До пипи дългото чорапче-----------------------------------------------Каквото си си постлала,скъпа,това си получила.Хайде заминавай по-бързо и не ме занимавай с твоите глупости,че истнски болните пациенти чакат. Върви в цивилизована държава и се опитай да обясниш на лекарите там как са ти длъжни денонощно и безплатно.И ако не ти се получи удари шамар ня накой лекар там. Или извикай тамошната ТВ да хленчиш пред нея.Може и да блокираш някое кръстовише там да видиш как действа тамошната полиция.

25

Ели

преди 5 години

Поне кажете кръвната група, че съм с най рядката!

24

Анонимен

преди 5 години

До вярно че лекарите поКвадратен метър бетон ти е 1000 евро, без довършителни.Колко да ти е прегледа, за да не го счетеш за "Дране"?Сериозно питам.

23

вярно че лекарите по

преди 5 години

Вярно че лекарките по бързо прекарате но бъдете поне хора и не ни дерете толкова кожите.Като умрем няма да имате пациенти или за вас това е добре?

22

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Благодаря български медик. И без това съм си купила билет за бяла държава но ми кажи Как може за 1 болест 5 пъти да пратиш човек от здравната каса в Германия за лечение а да откажеш на старец да си направи снимка за 300 лева:Как отказваш да лекуваш човек напълно с ума си че е възрастен;Как искахте майка ми току що починала да я изкарвам по бързо че моргата е 40 лева;Как като се наложи неочаквано да раждам/бяхме в друг град ме оставиха едва ли не да родя в чакалнята.Благодаря.

21

медик

преди 5 години

До пипи дългото чорапче----------------------------------И аз като ми легнеш на масата няма да те погледна.Ще те пратя в Германия или Франция.

20

annybody

преди 5 години

Защо кръводаряването в страната е безплатно?Това отваря портите на римското изнудване пред портите на "Пирогов", това се знае от всичко живо и после ми се говори за "корупция"!Баща ми беше с нулева положителна и го викаха посред нощ при всяка катастрофа - това за "не повече от 4 пъти в годината" изобщо не важеше, при Тошо хъка-мъка нямаше.20 години по-късно поискаха за майка ми кръв и племенниците и синът ми привикаха де що приятел имат; добре де, ами ако не бяха те?

19

Скарлет

преди 5 години

Как ли пък не!!! От такава височина никой не може да оцелее!!! Чудеса също така не се случват!!! Това направо не е эа вярване!!!

18

Анонимен

преди 5 години

2 милиарда за руски атомни чайници се намериха, обаче за 100-200 банки кръв пари НЯМА?

17

Oktavian

преди 5 години

събираме пари за всичко, пращаме СМС, дарения, коледни балове, пак СМС? Къде са парите за кръв на Пирогов? Спите ли Българи?? "Сън в съня си аз сънумвам и си мисля,че е истина?

16

БЧК

преди 5 години

За Митьо Очите 100тина банки кръв се намериха, за една млада докторка.. НЕ !Ако системата не беше прогнила отвътре, опашките от кръводарители щяха да са, като 89 та година за захар и салам.Но на хората им омръзна да са балъци.

15

Анонимен

преди 5 години

Само гледайте и четете коментарите под статията, и ще разберете защо сме на последно място по доходи и на първо по катастрофи!

14

анонимен

преди 5 години

Да дадат пирогов ци, особено от интензивното,сепсиса,хирурзите,моргата.В пирогов има хора които работят на 2 или места и то като чиновници.Отношението към пациентите нула.Да дадат личен пример не както умори ха баща ми

13

Анонимен

преди 5 години

Другари, дайте да дадем... Този призив отдава не върши работа. Пред центровете за кръводаряване не можеш да се разминеш от електората на банкянския, които въртят търговия с кръв. Имаш пари купуваш, нямаш, не купуваш.

12

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против да дарявам кръв всяка година. Но имам против да си загубя деня за да отида до кръвопреливния център и да чакам да дойде кефа на някоя сестра и да ми обърне внимание. Как на времето можеха да ходят по предприятия и учреждения за кръводаряване а сега не.

11

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Кръв да давам за медик? Трябва да съм болна-след време и тя ще иска пари,а защо само определени хора се помага и само те имат Добро лечение-Я в Германия или Франция другите кучета ги яли

10

И.Б.

преди 5 години

Моля, посочете причината за падането й, тогава ще има и адекватни коментари. Тази статия набляга на отделни факти, други премълчава.Разбира се, че трябва да й се помогне като на всеки друг, преживял такава зополука .