54

Гoшу

преди 5 години

Тази новина само може да ни натъжава, не да ни радва като българи. Иначе и желая всичко хубаво на госпожата, заслужила си го е, но ще ме извинявате! 45 години не е мръднала и на милиметър нагоре в кариерата си. Това ако беше където и да е друго на Запад, тази жена щеше да е на изключително високо ниво в йерархията на компанията, поне щеше да е ръководител на всичките тези, а не колежка

53

гатанка

преди 5 години

до всички29 години вече, кой ви пречи да се докажете - вие сте връзкари и неграмотни.След още някоя и друга година нас няма да ни има и вие съвсем ще пропаднете.

52

гатанка

преди 5 години

До Анонименпишете огромни глупости

51

Анонимен

преди 5 години

Сегашните момичета на по 18 години, дали ще успеят и те да работят 43 години на едно място в бордея на Запад или на магистралата?

50

Анонимен

преди 5 години

Заради хора като тази жена, България все още не е окончателно фалирала, както искат демократите, които са на власт от 28 години в България.

49

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е СОЦИАЛИЗМА - ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ ВРЪЗКАРИ, КРАДЛИВИ И СМРАДЛИВИ. БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ СЪСИПВАХА БЪЛГАРИЯ.

48

Така е

преди 5 години

Заради това социализма пропадна. Нещо неясно?

47

Олег

преди 5 години

Очевидно става дума за държавната РВД. То като го напусне няма къде другаде да работи същото нещо. Имайки предвид и заплатите, че са добри....

46

Анонимен

преди 5 години

До Ти да видиш...НА СОЦИАЛИЗМА НЕ МУ ТРЯБВА ОБРАЗОВАНИЕ, СОЦИАЛИСТИТЕ СА НЕГРАМОТНИ

45

Олег

преди 5 години

Видно е, че става дума за РВД, което е държавно.Аз и не знам, кой би искал да го напусне?! А и като го напусне къде ще иде освен в друга страна?!

44

Ти да видиш...

преди 5 години

Спейс контрол , без висше образование... Със сигурност баща и е бил партизанин.

43

Анонимен

преди 5 години

Отървали са се от дъртата вещица връзкарка

42

Анонимен

преди 5 години

ПИПАЛАТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СЕ КЪСАТ ЕДНО ПО ЕДНО ХАХАХАХАХАХАХА ДЪРТИ СКОТОВЕ

41

за 41

преди 5 години

До АнонименВЕРВАМЕ ТИ ДРУГАРЮ, КОЛКО СТЕ НЕЗАМЕНИМИ ХАХАХАХАХА НЕКАДЪРНИЦИ ДЪРТИ ЧЕРВЕНИ

40

От пандиза

преди 5 години

А аз - от работа - на затворническата скамейка 4 години. И никакви цветя.

39

Болярче

преди 5 години

*** връзкари като тая се уреждаха на сладки служби и все още са си там.Мене ме изпратиха по разпределение в едно затънтено провинциално градче като млад инженер.За 17 години успях да направя един от най-модерните заводи в България.Когато започна приватизацията получих по пощата заповед за уволнение подписана от Кл.Вучев.Завода го подариха на руска престъпна групировка.

38

Анонимен

преди 5 години

Баща ми го пенсионираха през февруари и най-после мислеше да си почине след 40 години трудов стаж, като главен счетоводител. Преди месец го помолиха да се върне, че младата която той обучава поне 8 месеца (казваше за нея, че нищо не знае и как е взела диплома), за нищо не ставала.

37

един

преди 5 години

До АнонименЧовече, не знам колко е червена "бабата", но за нас какво ще мислят бъдещите безработни млади, като нашето поколение ще трябва сигурно на 70 год. да се пенсионира? Да пенсионират максимум на 60, да не мизерстват пенсионерите, за да не се натискат и в пенсионна възраст да работят и ще бъдат и "младите" доволни, че ще имат баби и дядовци на разположение, а те ще бъдат удовлетворени, не нещастни, депресирани и безработни. Всичко е навързано. Кой изяде пенсионния фонд след 9-ти 09.44?

36

Обективен

преди 5 години

Доста хора има които започват работа на едно място и се пенсионират след години без да си сменят работата. В нормалните държави това се насърчава всячески, защото за да разбираш от работата си, трябват много години да работиш едно и също и за работодателя е изгодно да задържи хората, които знаят и могат, а не да назначава през ден нови хора с голями претенции без никакво покритие, както е сега масово в България.

35

Анонимен

преди 5 години

Их, каква новина само! Че всеки от нас познава поне 1 такава баба или дядо! То едно време си беше класика, назначат те някъде и си кюташ там до пенсия. Разбираш си, не разбираш от работата-няма значение. Все някога ще се научиш, пък ако ще и след 30 години.