31

Бате Гойко

преди 5 години

Борислав ХайтовЕй такива коментари се купуват на кило в нета.

30

Анонимен

преди 5 години

Хайде на парцалките купени при ликвидация на складове. Хем модни, хем на народни цени. Побързайте, количествата са ограничени, повечето размери се изчерпиха още с публикуване на статията, а коментарите затвърдиха качеството.

29

Ха ха

преди 5 години

Тримата служители решиха да правят реклама на сайта в коментарите. Или е "готината" шефка лично от таблета, телефона и лаптопа.

28

Анонимен

преди 5 години

По-жалък сайт не бях виждал. Смях!!!

27

Жалка история

преди 5 години

Нескопосаният опит за скрита реклама само ме подразни. Никога не бих си купил и едно копче от този сайт. Хора, четете учебниците по маркетинг и стига самодейности. Сайтчето харчи пари, а вие му направихте лоша реклама. И не пишете коментари от "доволни клиенти", че става дори по-лошо.

26

Анонимен

преди 5 години

Тази Елза.бг, да не би да е Елза Парини?Много постно откъм асортимент!

25

Аноним

преди 5 години

Познавам собственичката, страхотна жена е не пишете глупости!

24

Виготура

преди 5 години

Защо тази публикация не е обозначена като реклама???

23

Борислав Хайтов

преди 5 години

Пазарувам от Elza.bg няколко пъти през годината (всеки сезон) и винаги съм изненадан от свежия подбор от дрехи. Доволен съм от качеството и от цената радвам се че има все още коректни онлайн търговци. Пожелавам успех на целия екип на Elza.bg!

22

Elza

преди 5 години

Щом е купено от Елза разбира се , че не е реклама!!

21

Анонимен

преди 5 години

Нося Zara от десет години, всичко купено от самото начало нося и до сега, не е "мръднало". Дяволски добро качество!;) Това не е реклама, а истината!

20

ElZa

преди 5 години

Е голям смях тук! Коженич якета, гащииВсичко от Elza.bg

19

Бате Гойко

преди 5 години

"Така можете да се доверите на марки, организиращи постоянно игри и томболи..."ХАХАХАХАХА

18

Синан Алиев

преди 5 години

Бях си взел кожено яке от тоя сайт. Нося го и до сега беше около 60лв и никъде другаде го нямаше какво само плюете.

17

Elza

преди 5 години

И не забравяйте !! Elza.bgГолям смях!!

16

Анонимен

преди 5 години

До Ментета ООДДоста глупав и ограничен коментар нищо общо с истината.

15

annybody

преди 5 години

Три златни правила за on-line медии:- не включвайте в заглавията възклицателни и въпросителни знаци, както и многоточия;- избягвайте правописни, пунктуационни и граматични гаври с езика, все пак за мнозина от аудиторията това е роден език и вие нерядко се подигравате с читателя;- моля да се въздържате от фалшиви "новини", както и от жълти "сензации" за ***, предмет на всеобщо презрение (напр. Емануели, Ни Ло-та, Джулиани и прочие джолани).

14

Ментета ООД

преди 5 години

Източникът на парцалките - разчистване на фалирал склад за нискокачествени "дрехи" в Англия. Това и пакитата не са искали да го носят.

13

Анонимен

преди 5 години

Преди една седмица си купих къси панталонки и ефектна тениска от Zara.Имат големи намаления. Панталонките струваха 60лв., а аз ги взех не 25лв. Бях отделил 50 лв. и така ми останаха пари и за тениска 19лв. Много съм доволен!!Имат и приложение.

12

Зле сте

преди 5 години

1. "Почитатели" във FB се пазаруват на кило. Никакъв проблем. 2. Не съм видял "томболи" по сайтове за качествените дрехи. 3. Цените в рекламирания сайт са ниски, защото явно и качеството е такова. 4. Имам домейни регистрирани преди 10 години, просто си стоят и си чакат времето. Как точно *** ще разбере кога РЕАЛНО съм създал магазина? 5. В Интернет е като в политиката, всеки може да обещае всичко, но само 10-15 % си спазват РАЗУМНИТЕ обещания. ЕДНА РЕКЛАМА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПИШЕТЕ :)