Снимка: Pexels

Интернет пространството изобилства от всякакви онлайн магазини. Знайни и незнайни се надпреварват да продават чрез Фейсбук страници, а навсякъде виждаме като че едни и същи марки.

Това, което ни прави особено впечатление е, че те са основно за дамска мода и облекла. И така сякаш силният пол остава винаги на второ място, макар в днешно време този стереотип за суетата на мъжете да е далеч от истината. 

Днес ще ви представим топ 5 на задължителните правила за пазаруване на мъжка мода онлайн и какво трябва да знаете.
 
1. Последователи във Фейсбук
Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех
 
За да бъде надеждна една страница, тя трябва да има достатъчен брой последователи. Така шансовете ви за успешна покупка са огромни, тъй като очевидно преди вас многобройни клиенти са използвали услугата и са останали доволни. Така например сайтът с женско име, www.Elza.bg, концентриран основно в мъжката мода, има над 185 хиляди последователя. Потребители, останали  доволни от качеството и услугите на сайта.
 
2. Постоянно организиране на игри и томболи
Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех
 
Коректните онлайн магазини знаят колко е важно да осигурят на своите клиенти не просто асортимент за покупка, но и забавление. Така можете да се доверите на марки, организиращи постоянно игри и томболи, защото това е старанието и отношението към клиента, което биха имали и при поръчка.
 
3. Цените
Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех
 
Обикновено твърде скъпите изделия не са добър вариант за покупка онлайн. Когато давате много пари за бяла или черна техника, например, желателно е да посетите физически магазин, за да изпробвате реалните качества на продукта. С мъжката мода за щастие не е така. В платформи като www.Elza.bg можете да откриете тениска за 14,90 лева или мъжко сако и риза за под 50 лева. Ниските цени докарват редовни клиенти, а оставането им говори за надеждност и качество.
 
4. Период на създаване
 
Ако един онлайн магазин е създаден съвсем наскоро, по-добре изчакайте малко време и вижте за мнението на други потребители. Значително по-надеждни са тези марки, които датират от повече от 5 години, подобно на Elza, което е достатъчен период, за да се утвърди и наложи като водещ сайт за мъжка мода, предоставящ на клиентите си качествени продукти на ниски цени. 
 
5. Открити са с клиентите
 
Воденето на открита и стриктна политика от страна на марката спрямо клиентите е изключително важна. Така вие ще останете доволни, ако се окаже, че сте сбъркали размера или не ви допадне цветът на някой продукт. Сайтът Elza.bg например, предоставя възможност за замяна на всеки продукт или възстановяване на средствата за дрехите, които сте поръчали, което е едно от най-важните условия за успех. Така вие се чувствате сигурни след поръчката си, а те са сигурни, че клиентите им остават доволни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase