48

Я някой

преди 5 години

от умниците, да го метнат в тази поза на ПОДА МЕЖДУ СЕДАЛКИТЕ!! Защо и премълчавате?И да СА го ритатили ,да си сложат краката върху главата или тялото! ЗАЩО ПРЕМЪЛЧАвате?? къде са седнали 4-ТЕ АНГЕЛА ПРИДРУЖАВАЩИ?5-КАРА.и* колко кГ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ДИША В ТАЗИ ПОЗА полуМОСТ И ДА ГО РИТАТ? къде им са кубинките???кАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВУЛИЧИЕ.голям садизъм .аКО НЕ Е- ЗАЩО ОТРИЧАТ И НЯКОЙ НАПРАВИ ЛИ СИ ТРУДА ДА "РАЗИГРАЕ ТАЗИ ПОЗА СЪС СТЪПИЛИ С КУБИНКИ ОТГОРЕ МУ? и ЩЕ СЕ "ИЗКУШАТ ДА НЕ удрят остро?

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Ами повечето от нашенските милиционери трудно правят разлика между прозорец и мокасини камо ли да са наясно с медицинските параметри!

46

Анонимен

преди 5 години

Затова по цял свят има един дето ходи и снима подир полицайте. Отделно на това в бг повечето от мъжете над 30 са с наднормена тегло и здравословни проблеми , та полицайте трябва да имат едно на ум.

45

Анонимен

преди 5 години

Мнгого народ затри тази банда корумпирани убийци

44

защо и кой

преди 5 години

Баба казваше .-кой каквото търси рано или късно си го намира

43

Да добавя

преди 5 години

До врата в полето 31 Разкъсването на аортата не е станало докато е бил жив.. Ами така е . Аортата е разкъсано от патоанатома при аутопсията.Така е нали ?

42

Анонимен

преди 5 години

Как още не са дали посмъртно орден на Чората?

41

Анонимен

преди 5 години

Се ми е там. Тоя ли да жалваме. Хабите ни времето .

40

Смешен вой

преди 5 години

А като продаваше наркотици на деца, проблем нямаше!

39

Ша ва плющя

преди 5 години

Когато умре и последния с прякор тогава ще се оправи държавата. Очи, зъркели, тикви, доктори и още бол отайка.

38

Смешен вой

преди 5 години

Престъпници не жаля. Каквото търсил - намерил. Като се занимаваше с проституция и наркотици, добре му беше!

37

www

преди 5 години

Само вмятам, че един от "невинните" полицаи, години след убийството на арестанта, преби и ученичка. Според него тя била нападала дъщеря му, която и била съученичка. Общо-взето - опасен рецидивист.

36

Paragraf 22

преди 5 години

"За мен последните съдии са и тримата за затвора. Няма какво да се спираме вече да се правим. Не може три инстанции, които са минали и са ги осъдили и те в един момент да ги оправдават. Или става обратното - тогава ние трябва да съдим тези три състава, които ги отсъдиха тия хора, коментира майката на Чората Адриана Димитрова.

35

Анонимен

преди 5 години

Защо ни занимавате с осъден престъпник? Нямате ли по-съществени новини?

34

Анонимен

преди 5 години

13 години експертизи - какви експерти, какви специалисти!! Пък и 100 бона обезщетение на родата. А снимката на днеса направо е за съд - манипулация на новината и даване на пример как може да бъде задушен човек!

33

nina

преди 5 години

Тази примка не се ли наричаше "испанско колело"?Иначе голяма работа ,един *** по-малко,полицаите са за награда.

32

Анонимен

преди 5 години

За да направят такава позиционна асфикция при арест някой трябва да им дал разпореждане за начина на извършване на ареста заедно с разпореждането за ареста според нивото на опасноста и риска в ситуацията иначе обикновен арест обикнивено с белезници-отпред или отзад ръцете,белезник на едната ръка или двете свързани с неподвижен или подвижен охраняващ субект,обект,белезници за краката с вериги и т.н. както и с обращенията от името на прокурора и заместниците му за правото му на мълчание и мълчание

31

Анонимен

преди 5 години

Защо в нашата мила Родина престъпниците са на по-голяма почит и внимание от невинните им жертви! Защо семействата на жертвите не могат да получат 1 лев, а роднините на престъпниците съдят държавата и нямат срам!!!

30

ПЕНКО

преди 5 години

А КОЛКО ЧУДЕСНИ ДЕЦА " ДАДОХА ФИРА " ОТ ТАКИВА КАТО ЧОРАТА ??? ЕХ ФИЛИПИНИ ...ФИЛИПИНИ ...ВСЕКИ ТРАФИКАНТ "ДО СТЕНАТА"...БЪДЕЩИ "ФИЛИПИНИ " -БЪЛГАРСКИ !!! ДАНО СЪМ ЖИВ -ТА ДА УЧАСТВАМ В ЛИКВИДИРАНЕТО ...НО И НА МАЙКИТЕ ИМ -а БАЩИТЕ ИМ " НА ПРАСЕТАТА " !!!

29

Анонимен

преди 5 години

Значи цялата работа е затова, че на роднините на престъпника не им стига обезщетението, което сме платили пак ние, данъкоплатците, ами се чудят как да изкарат още. Защото докато е бил жив тоя, са живели охолно от мръсни пари от наркотици, сега няма да се хванат на работа я...А за тоя не ми е жал. Може и да имат някаква вина полицаите, ама пак не ми пука. Защото детето на мои близки започна да взема наркотици и го зарибиха такива като тоя. И още веднъж на го убият такъв, малко му е!