181

Въпрос

преди 5 години

До Въпрос (193), надявах се да Звуча рекламно, не политилански. Хлебосолното не е е непременно на коленце и с подвита опашка, Напротив.Нали от обслужване сте доволни, като ходите по чужбинИте, но Слънцето е едно.Имаме много повече от море и балкани, имаме освен селски и градски туризъм, имаме и история и археология...Можем да си го пазим за себе си, но ако позволим да ни го вземат, това е кьорфишек. Имаме планина до столицата и не използваме нищо от това?Как едни хървати могат, а ние не?

180

привет от Мехмед

преди 5 години

Държа да коригирам хер N - моля ви,пишете коректно - не Германия,а Германистан - вие оттам си пращате приветите..

179

Анонимен

преди 5 години

Аз от няколко години почивам в Гърция. Там проблем с шума няма - целият джангър спира в 22:00.И да, "хотелиерите" в България губят от такива като мен. Скоро не мисля да се замъкна на лайн.оморието. Да се оправят сами. Да не говоря за пушенето в ресторантите.....Това само у нас го има.

178

Кьор фишек

преди 5 години

Аман от пухльовци- с гръмки слова и апели, напълно без покритие. Сидератът решил, че е патриот, ама на себе си. Щото в кликата им не го "пушат". Така е, прецакаха го неговите патриотари от бургаския край. И то окончателно- вече няма парламентарно присъствие за атаката, халал да му е, че да помни кога лъга хора, които даваха мило и драго за нещо различно от бсп и герб. Сега трябва и отговорност да се търси от т. Нар. "Патриоти" .

177

До Въпрос

преди 5 години

Звучиш красиво,но общо.Пожелателно..Гостоприемство и хлебосолие правим на Армии - два пъти на Руската и веднъж на Немската,ама на Туристическата..Бият с камъни келнери,ритат за кеф камериерки - как да ни избие на Гостоприемство?!

176

Анонимен

преди 5 години

До Василев 169Ако искаме да станем туристическа дестинация за хора, които искат тишина и спокойствие, сме изпуснали влака, само има около България три държави с първокласни курорти и хотели!!!..и какво искаш да стенаш ? филиал на амстердамските червени фенери, т.е. туристическият *** на източна европа?

175

Въпрос

преди 5 години

Представям си как потенциален инвеститор чете този чат). Вие бихте ли си дали парите?Да бъдем реалисти. Не шумните чалготеки са проблемът!Ако искаме да привлечем туристи, като от филма Туристът, трябва да ги ухажваме. Но Българинът вече приема това, като слугинаж и не иска да се връща 500 г. назад. Гордост(не без основание) и предразсъдъци.?Гостоприемство, хляб и сол!!!, да надмогнем другото чувство!.да бъдем хора!? ..

174

До Умен българин

преди 5 години

Един шоп те видял в Зоопарка,гледал те,гледал те половин час време и накрая отсякъл - абе нема такоа жувотно! Пардон,само преразказвам...

173

АЗ

преди 5 години

Сидеров не трябва ли да бъде в затвора?

172

Анонимен

преди 5 години

Атака е с 2 % . От площадит пълни с хора се скри в хотелите досущ като ДСБ !

171

Анонимен

преди 5 години

Атака е с 2 % .От площадите пълни с хора се скри любителите като Костовата партия .

170

Ръгай чушки в боба

преди 5 години

Само си чешем езиците / клавиатурите / без да си вярваме и за пет евроцента.Привети от Германия,М.инети от Франция и прочие бля-бля.А истината е, потретвам, бг боб яхния,легло,тапи в ушите и тн. Не става тя с рогата напред...

169

Умен българин

преди 5 години

Сега тук се е събрала еманацията на тъ.пите гъ.зове, дето дращят в сайта!Тва ***, тва психопати! Сбърках, да употребя думата еманация, няма да не разберете. По просто - каймака на т.ъпанарите!

168

Анонимен

преди 5 години

Виж какво бъбрек, има си спецификация за шума и за разстоянието от заведението на което се мери. Ти ако искаш си заври шумомера в *** и ще видиш че пръднята ти вдига шум като на излитащ боинг

167

привет от Германия

преди 5 години

Аз ако имам власт ,ще създам следния закон - Напр. шумомразец се оплаква ,че в хотелската му стая или в стаята на дома му шумът е много силен и идва от заведението което е на улицата ! Праща се екип ,който няма да мери шума пред тонколоните и уредбите на заведението ,а ще мери шума в стаята на шумомразеца за да се установи колко е силен там шума и дали шумомразеца се оплаква основателно или преувеличава! Ако преувеличава ,тогава да се задължи да плати за измерването на шума и загубеното време !

166

Анонимен

преди 5 години

Волен е типичен пример за лицемерието ,когато си застанал между Бога и Мамона в разкрачено положение .

165

Анонимен

преди 5 години

Волен е типичния пример за лицемерието когато си застанал разкрачен между Бога и Малина !

164

Анонимен

преди 5 години

Аз не меря шума а направо викам полиция и те го мерят по силата на закона, който сега болен иска да отмени, сещаш ли се бъбрек? Абе ти там у немско да не си в някое немско гйско гето бе? От познати знам че сега в Германия става содом и Гомор особено в градове като хамбург

163

привет от Германия

преди 5 години

До Пак до приветаНе досега в Гърция не съм попадал на идиотията да не можеш да спиш от ритмите на шушана или каквото и да е там музикално. Както и моите познати не помня да са се оплакали от шумотевици. А не мислиш ли че е нелогично да накараш заведението да се шумоизолира след като не мериш силата на шума?...................Че ти като не мериш силата на шума тогава за какъв х... се оплакваш ?!Първо измери шума докажи ,че е над допустимите норми и тогава се оплаквай !

162

Анонимен

преди 5 години

23 ЧАСА МУЗИКАТА СПИРА ИНАЧЕ ВИКАМ ПОЛИЦИЯ!ВАЖИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА БОЛЕНОВЦИ!