221

Кака Пена

преди 5 години

Боже, какви ***...оти ни управляват. Хвани единия, удари другия!

220

ПЕНКО

преди 5 години

МАЙ НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА -ЗА ИСТОРИЯТА НА " БРАШНЯНОТО ЧОВЕЧЕ" !?!?!? -ТОЙ Е "БОЕЦ "И МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ ...НА "ЛАЗУРНИЯ БРЯГ " ОТ ВСЕКИ-НЯКОЙ / С НАШИТЕ ПАРИЧКИ/ !!! ДНЕС КЪДЕ МУ Е" ОПОРАТА"... - КАК СЕ КАЗВАШЕ /ПРИДАТЪКЪТ/МУ ???НО ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА РУСИЯ ,АЗ ОДОБРЯВАМ И ПОДКРЕПЯМ ТАХНОТО СТАНОВИЩЕ И ОТНОШЕНИЕ ...И ТО В ИМЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ !!! "САЩ -ЕВРЕИТЕ "СИ ОТИВАТ !!!???

219

Вили

преди 5 години

Палячото Сидеров смята, че десетки хиляди почиващи нямат право да спят.

218

luluk

преди 5 години

ami v kolko chasa e nachaloto na djangara v bul zavedeniata pitat decata ot detskata gradina v ruinirala ograda i duvari zad krastavicata na burgaz...

217

Нико

преди 5 години

Този нахалник, Сидеров, в момента е никой, но е решил да си прави реклама на гърба на един принципен и смел знам. мин. председател, при това негов партньор. Нищо ново/хубаво може да се очаква от Сидеров.

216

Анонимен

преди 5 години

Атаката спря - факт !Атака заприлича на ДСБ.

215

Прокопи

преди 5 години

Тоя забрави ли какви простотии правеше в центъра на София, когато търсеше наркотици по уличните лавки. Каква е разликата между Долен и пудела Валери - НЯМА РАЗЛИКА.***, които са си повярвали и са се взели на сериозно.

214

Иванов

преди 5 години

Сидеров, един ден когато огорченият народ махне ГЕРБ от властта, ще махне и Вас - Обединените патриоти. Но Коалицията Ви просто няма да има и 1 %. Единствено В. Симеонов на когото въобще не симпатизирам показва характер. Ето сега за пореден път сте стъпили на погрешна позиция. Сляпата подкрепа от партийните членове към теб, и от теб към ГЕРБ означава едно - пропадане. Ха честито.

213

Работник в,,туризма,

преди 5 години

Аман с тоя туризъм, това ли са проблемите,а заплатите на хората които работят в ,,жалкия,, туризъм, които работим нон стоп за 500 лв,а други си живуркат от хотел на хотел,ау ще загубят клиенти че няма да се вдига шумотевица,а за работниците никой и не помисля,даже сме и незабележими,е за това няма и да има в тъпия туризъм кадри, всичко е до време,аман...

212

Иванов

преди 5 години

Сидеров, не печелиш никакви политически дивиденти. Туристите са група аморфна. Те не са гласоподаватели. по морските курорти поне 50% са чужденци. В дискотеките и кръчмите за купон до зори отиват младежи и пияници които обикновено не гласуват. Сидеров в държавата трябва да има ред. Даже въвеждане на правила за шума е част от този ред. Ти който се бориш за ред в държавата заради враждата си със Симеонов разрушаваш реда. Огромната част от туристите искат да почиват нощем на тишина.

211

Гв

преди 5 години

ОТ ТОЗИ ЛОБИСТ ГНУСНО МИ СТАВА

210

Анонимен

преди 5 години

Защо изтрихте коментара ми, че жената на волен сидеров е приятелката на сина му? Всички го знаят и триенето на коментара няма да лъсне имиджа на сидеров. Да се ожениш за приятелката на сина си е достойно за латиносериал. Позорно е. Вероятно и това ще изтриете.

209

Пешо

преди 5 години

Да се направят квартали за семеен туризъм и квартали за младежки туризъм. И Съни-то да се прекръсти на Содом+Гомор за да са ясни нещата. Ходете на БГ море само в краен случай.

208

Волене

преди 5 години

...и като си такъв "защитник" на народа, информативно...България няма МНОГОПРОФИЛНА ПЕДИАТРИЯ, майки от цялата страна трябва да разкарват болните си деца по различни кабинети, клиники - частни, болници от единия край на столицата до другия..Така пустее сградата до *** - скелет.Корупция и защита на мутренския слугинаж, обслужващ политиците.Така е и със зоните - парите от които потъват незнайно къде, така е с парно, тока от "Козлудуй" - най-евтиният ток не участва в сметките ни.30 г. анархия

207

Волене

преди 5 години

Ще прочетеш доклада на експерти "Гражданска инициатива против незаконното строителство и корупцията" - хората са го писали 2000 г.Само че, тези експерти не бяха поканени при съставянето и допълненията към новия ЗУТ, ЗУЕС и т.н..Не МОЖЕ, НЕДОПУСТИМО Е - болници, кръчми, кафета, магазини, складове да са в жилищни сгради.Затова премахнахте ред изисквания от соца.А докторчето Куманов трябва да лежи доживот в затвора за масовите разрешителни издадени на кръчмарска, лекарска и търговска мафии

206

Волене

преди 5 години

Ако искаш ред.- в големите градове, ще прегледате всички разрешения за денонощни режими на кръчми, кафета, офиси, медицински центрове - магазини, издадени от кметове на общини и СРИОКОЗ, там са далаверите през годините.Не може в жилищни сгради да има офиси, кабинети лекарски и кръчми.Не може в топлофицирани сгради да се отопляват на дърва и да ги секат под прозорците на хората.Тогава обаче ще пипнеш мафията, политическа и др.Повечето заведения генериращи шум са на политици и слугинажа им.

205

Отвратително и тъжно

преди 5 години

Волене, аз обичам тишината, а вие и шайката излъгахте народа да гласува за вас. Гнусни сте.

204

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 198Много ми хареса, много точно казано - "този екземпляр"

203

Моника

преди 5 години

Странно защо в Австрия ресторантите работят до основно до 22 ч. Много малко затварят след 23 ч. Силната музика и веселби в курортите е до 22 ч.? В момента страната отчита високи приходи от туризъм и в следствие на тези приходи минималната работна заплата се увеличи на 1500 евро. Идборът е наш бедни и шумни или възпитани и богати.

202

Нормален.

преди 5 години

До мъдрецаСтранно как може някой да очаква нещо от това нещо сидеров. Той наистина май е ненормален. Това нещо сидеров освен в България, няма как да се хареса на някой в нормална държава. Или както е казал поета " волен е нисък на ръст и на душа".