23

V

преди 5 години

На какво се надяват американците? Щели да продават земеделска продукция на един силно субсидиран пазар. Кой ще им купува соята? Тука нокой не я ползва. Субсидиите в животновъдството ще стават все по малки. А конкуренцията ще даде повече шансове на тия които тазвият едно определени технологии. Зеюеделието може да е ного по конкурентно но в ЕС никой не се интересува от технологии. Само субсидиите са им в главите

22

Анонимен

преди 5 години

Използвай същите оръжие срещу него и го притисни към 2019-2020 около изборите и бай Дончо ще клекне удари най силните сектори на САЩ като фармацефтична, хайтех и военната индустрии .

21

Анонимен

преди 5 години

До тъй тъйТо ГМО-то влезе в Европа през задната врата и вече е немско,защото немците от Байер купиха Монсанто.

20

Име

преди 5 години

независим прочит по темата: тръмп е говорел, а юнкер е викал yes! или оki, sir. което е едно и също. но при всички положения тръмп е гледал със снизходителната си усмивка поредния представител на потъващата гемия на "толерантните". тръмп е обещал да купи колело на юнкер.... ахххахахааа...

19

Анонимен

преди 5 години

една целувка решава всичко...а ишиаса го хвана по-късно

18

Ludoto Lenche

преди 5 години

...I Junker kato Borisov !!! .Sam mnogo se hvali...mnogo bil postignal ?!?....palen kloun ,koito si igrae sas sadbite na miliono hora v Evropa !!!

17

Шопо

преди 5 години

Бате Юнки,а ишиасо стега ли те !!!

16

Анонимен

преди 5 години

Соята е едногодишно растение от семейство Бобови, Срещащо се в диво сьстояние в Източна Азия! Богат източник на протеини в храната на човека! ------------------------------------------------------И кьде е проблема на това растение неможах да разбера господа доценти професори и висше виящи по цял ден пред мониторите?

15

Анонимен

преди 5 години

Дед Юнкер дали не е имал ишиас пак като е сключвал тия сделки?

14

Дановски

преди 5 години

"Вече се обърках и не знам какво да мисля"============================Рано е да се отчайваш. Най-лошото за еврогeйцитe предстои. Бай Дончо спасява Пиндостан, чрез преформатиране на съществуващите икономически, финансови и политически международни взаимоотношения. В изпълнение на поставената задача той няма да се поколебае да противопостави, сблъска и отслаби конкурентите си Китай и ЕС. Да конкуренти. Вече няма съюзници, няма партньори. Който спи в прегръдките на ишиаса ще страда жестоко.

13

залезът на империята

преди 5 години

Колко вагона ГМО-соя трябва да продаде един американски ***, за да си купи среден клас Мерцедес? Ами ако никой не иска ГМО-то? Отива при китаеца и моли за заем.

12

Дуду

преди 5 години

Ето затова избиват козичките на "баба" Дора - за да ни залеят с продукция от Франция.

11

Питам бе!

преди 5 години

Кво става с некрофилията? Ще ходим ли с лопати из гробищните паркове или да правим комбина и да поръчваме багер?

10

Анонимен

преди 5 години

"По думите на Юнкер за да бъде постигнато споразумение, ЕС е бил принуден да се откаже от възможността за достъп на европейски фирми до публично предлагане в САЩ като основнa темa в разговорите."И на това Юнкер и "Политико" му викат "успех"?

9

краварската мечта

преди 5 години

ГМО-соята и царевицата са оръжия за масово унищожение!Когато учените предложили да ги усъвършенстват,политиците отговорили,че не е нужно!

8

Анонимен

преди 5 години

На всички умни хора е ясно, че тези двамата се ръководят само и единствено от лични икономически интереси и максимално във времето задържане на постове за власт! В тези си стремежи са готови на всякакви престъпления и геноцид спрямо останалите държави и народите им! Нищо добро не очаквайте от НАТО и ЕС - престъпни икономически и военни организации, които целят единствено подчинение и робство на нормалните, креативни хора!

7

Аз ако бях ...

преди 5 години

... на мястото на пияндето , тромпета щеше да си тръне с увесил нос !"народната" кола може да се продава и в канада и в цяла южна америка , но гмо- соята на тромпета - няма кой да му я вземе!продажно пиянде , ***!

6

Ванката

преди 5 години

,,Споразуменията ви" тежат колкото шепа въздух..Путин ви рита Отвсякъде..

5

ДУХЪТ НА АЛКОХОЛА

преди 5 години

..........А КВО ПИХТЕ , ТА ТАКА БЪРЗО СЕ .....НАВИХТЕ ????!!!!!!

4

Хасфалт

преди 5 години

Браво Бункер(за алкохол и млади стажанти)! Американската соя е чисто биологично оръжие. По-добре ни дай от наглосаксонския новичок