91

фгнстр

преди 5 години

цветанова ,напишете нещо за цру,мосад, ми6!!да ви видя яка ли ви е гърбината!!!

90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123Достали уже!Болните мозъци, виждайки как Путин поздравява деца, подсъзнателно се поставя на негово място и проектира собствените си хомо-наклонности на лидера, на когото завижда и няма как да се равнява.България се напълни с такива нередовници, почели малко психология и пръскайки мозък наляво и надясно.Справяйте се със собствените си комплекси на тихо и усамотено място.Изберете добър специалист и не подемайте теми, за които нямате достатъчно знания компетентност.

89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Добре, че повечето не си правят труда да видят, как ни се подиграват руснаците за нашата политика тип - "Мотика, лопата" в техните мдии.И горчилка и разочарование личи в тези "шеги" - "братушките" се оказаха не-братушки.Жалкото е, че не се преценява обстановката в света съобразно нашите интереси и не се отчитат тенденциите на развитие на стратегически важни за нас "световни играчи". Русия е в невероятен подем. И по-добре ще става.Ние ще кютаме на опашката и ще губим

88

extremist

преди 5 години

Бутина била снимана близо до Капитолия в деня на встъпването в длъжност на Доналд Тръмп - СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СНИМКАТА ЩЕ Е НА СТОЛА В ОВАЛНИЯ КАБИНЕТ. РУСИЯ ЩЕ УТОЧНИ КОЙ ДА СЕДНЕ ТАМ, СЛЕД КАТО САЩ НЕ МОЖЕ

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124"... единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него"---Доста смехотворно! :)1. "ген. Б. Борисов", не е никакъв "генерал", а обикновен пожарникар;2. Нищо не е "пробил" сам, защото изпълнява каквото му диктуват;3. Хитростта му е андрешковска: сутрин лъже едно, на обед друго, вечерта трето.4. Никой не го е ПОДценил, защото няма накъде по-ниско интелектуално ниво.

86

extremist

преди 5 години

Руснаците осъществиха своята скрита пропагандна акция чрез Фейсбук, Туитър, Уикилийк - УИКИЛИЙК НЕ Е ПРОПАГАНДА. ТОВА Е САЙТ НА КОЙТО МУ "ИЗЛЕЗНА КЪСМЕТА" ДА ПОЛУЧИ ИЗНЕСЕНИТЕ ОТ СНОУДЪН ДАННИ ЗА ЗОЛУМИТЕ И НАМЕСАТА НА ЦРУ ПО ПЛАНЕТАТА - ИСТИНАТА НЕ Е ПРОПАГАНДА

85

Анонимен

преди 5 години

"От гледна точка на Путин колкото повече хора за обсебени от идеята за рояци руски шпиони, толкова по-добре."==============Това ваше заключение не е лишено от лигика, но още по-неразбираема става упоритостта, с която продължавате да копаете дъното. Преди два дни бялата къща излезе с твърдение, с което авансово обвини шпионите на Путин в предстоящо манипулиране на пиндостанските избори през ноември.Отговаряте на определението за полезните иди0ти?

84

Анонимен

преди 5 години

В момента в който се озъбим на "братушките" ние "умиргаме"! Русия няма нужда да ни бомбардира, достатъчно е да активира своите "спящи клетки". Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е умен

83

Анонимен

преди 5 години

Оф, пак ли бе ?

82

Анонимен

преди 5 години

ГОРБАЧОВ НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА.РАЗВИ СЕ ЧУМАТА ОТНОВО И ТО ПО МОДЕРЕН НАЧИН!

81

Футуролог

преди 5 години

Агент на ЦРУ до агента на ЦРУ и си пишат статиики срещу Русия смятайки се за суперзвездиДа не бяха изпускали шанса си да замълчат защото със сигурност не са от любимците на хората по планетатаА гореспоменатите суперзвездни ченгета къде бяха в навечерието на атентатите от 11.09.2001 г. заедно с тяхната г-жа Клинтън и най-вече мъжа и?Да не би тяхната крайна разговорливост не се дължи на угризения на съвеста породена от собствената им пълна некадърност

80

ай заваалъ

преди 5 години

Путин тъкмо е пръднал и сегасе опитва да прецени дали другите са усетили или тепърва ще усещат.

79

SS

преди 5 години

От пръв поглед се вижда - това е поредният злостен анти-руски пасквил на поредната хамериканска ибре.кчийка.Откъде таа Цамелия има информация и е сигурна за разните "атаки" на Русия, а??Или просто приглася като папагал на англо-говорящите медии, че е по-лесно... и по-доходно, разбира се ... Кой знае, може да си заслужи я некоя специализацийка, я некоя командировчица, я некой проектец финансиран от кого??... От кои ли??... (справка - [#117] от к, тук:)

78

к

преди 5 години

САЩ имат 17 държавни специални агенции - демек разузнавателни и подривни организации с общо над 1 милион агенти из целия святс какво мислите че се занимава тази армия на злото !?

77

Анонимен

преди 5 години

Путин наистина е добър ... в съсипването на съдби и проливането на невинна кръв втори като него няма.

76

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи-хи-хи..............треперят ли ви мартинките..............треперят.....хи-хи-хи......."всемогъщото цру" издиша като спукан балон!!! Хи-хи-хи.......тия приказки за "всемогъществото" май са били САМО за индианците и тем подобните еуропейски джендърчета!!!! Давайте братушки, искам да ги натикате тия говедца в мишите им дупки, откъдето са изпълзяли и НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЧУВАМ ЗА ТЯХ!

75

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоайде давай,кухоглавке!..ПроСоТо ти отстъпи запазената марка...Давай,акай така,както само ти можеш!

74

Анонимен

преди 5 години

Това не е КГБ-то от времето на дядо ви. Путин ръководи многопластова шпионска служба в съзвучие с епохата на интернет-------Ами, учи се човека, по примера на западните общества и техните спец служби.При това с минимални средства за разлика от тези с които разполага Запада.Няма пет-три в играта, битката е на живот и смърт, при това без правила, разрешена е всичко с изключение на употребата на ядрено оръжие... за сега!!!!!

73

ПроСоТо

преди 5 години

До ПроСоТо крадения ник няма да те спаси!..От дивотиите,които блъскаш тук било от "просото",било от "анонимен",ще държат памперса ти свален....не е до ника,КУХОГЛАВКЕ!!!!

72

ПроСоТо

преди 5 години

До ПроСоТои как ми дублира ника?..С някоя буква от латиницата?..пак ще ти кажа:..-От втория тип същества,споменати долу ,си..