131

Жиб.

преди 5 години

Носа му е като увиснала торба картофи която някога е била 10 кг, а сега са останали само 3 картофа

130

Анонимен

преди 5 години

За "новичок"-а може да се разбере всичко за него, но не и кой е в дъното на целия театър. Просто някои политици в Англия се опитаха да яхнат случая и се получи обратен ефект по отношение на реално откриване кой е в основата. Но естеството на жертвите и техния социален и моментрн статус не дава някакви конкретни индикации за организатора.

129

Анонимен_777

преди 5 години

Продължаваме да разпространяваме алтернативна_реалност, а... ??! Някой ще обясни ли на неориентираната ни ж.у.р.н.а.ля че "Вашингтон пост" НЕ Е МЕДИЯ , и точно тази 'песен' остарява с всяка минута...! Жалката, смехотвортна анти_Руска реторика става все по-осмивана ВСЕКИ ДЕН, и всички 'медии' коиот я ползват за основа, за 'хляб_и_масло', ще пследват съдбата на CNN, всемете си бележки жълто-усти 'журналис'чета' !!!

128

МиГ-3

преди 5 години

И изобщо, това не е Русия от времето на дядо ви! Тя ще бъде новият световен ред...

127

Анонимен

преди 5 години

Добре,че руските *** сте малко и от вас нищо не зависи.Това личи и от изборите,които губите.

126

ефтина пропаганда

преди 5 години

Путин пуща вредни слухове.После ги опровергава.Така стои по новините, а новина няма.

125

Анонимен

преди 5 години

Стар номер на Фашия е да се правят на ЖЕРТВА.А те са НАСИЛНИКЪТ, не жертвата.

124

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на България е, че сме традиоционно русофилска държава, което дава хляб на всякаква еничрска-рубладжийска пасмина от руски агенти.

123

Анонимен

преди 5 години

А, разбрахме- наглосаксонците изгубиха войната! Третата световна, не Втората. ВСВ те я спечелиха- продаваха оръжие и на руснаците, и на германците- докато не се избиха взаимно. И накрая, наглосаксонците си приписаха заслугите и завладяха света. Е , наглостта им дойде май повечко...на цялото човешко население.

122

шпионофобия

преди 5 години

Аз нищо не разбрах - вие нещо да разбрахте?

121

Анонимен

преди 5 години

Руснаците живеят като на филм. Там е като някаква паралелна реалност ... добре, че седим далеч от тях.

120

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Хора, спрете да смесвате хапчета и алкохол. Все някакви холограмно-халогенни оръжия за масово поразяване са на чело в коментарите ви . ЗАПОМНЕТЕ че вискито се смесва само с газирана вода.

119

хохолите капут!

преди 5 години

До Внимателноне се притеснявайте моля

118

Анонимен

преди 5 години

Толкова много "шпиони" почват да си пречат. Всички почват да се надпреварват да се кланят на шефа и става по-голяма какафония.

117

V

преди 5 години

Тоя не прави разлика между пропаганда и разузнаване. Разузнаване вече се прави със сателити и големи подкупи, а не с разузнавачи. А пропаганда винаги е имало не случайно хората създали интернет като Стив Джобс и Бил Гейц са били принудени да работят за ЦРУ. Тука крадеца вика дръжте крадеца. Това са публично известни факти.

116

Анонимен

преди 5 години

138 Руснаците са с промити мозъци вече 100 години,не им трябва наркотик.

115

Внимателно

преди 5 години

Чрез нарко пропаганда внушиха на Москва че ето в Москва са НАЙ ВЕЛИКИ щото май били освободили Крим/след законен референдум Крим с е присъедини към Москва.Избягна се ядрена война благодарение на трезви български експерти анализатори предупредили навреме запада да внимава.Тодор Живков още 1986 година ни предупреди че в Москва наркоманите на власт с а вече Много опасни.Прецакаха цяла ИСточна Европа 1989 и СССР 1991.

114

Внимателно

преди 5 години

НА практика за няколко седмици Москва загуби най руската република с над 40 000 000 съветски важни граждани..Остави ги в ръцете на предатели и масови убиици които ги отровиха с спец наркотици с цел омраза срещу Москва.НА Русия бяха нанесени жестоки загуби за трилиони долари.Десетки милиони граждани на Украйна обедняха зверски и останаха без работа. УБити са десетки хиляди ..Чака се емиграция на поне 10 000 000 към Западна Европа.

113

Внимателно наркомани

преди 5 години

ДА бе както видяхме по време на нарко преврата в Киев когато с зомби пиво и черни пси генератори бяха имитирани протести в МОсква вообще не реагираха адекватно.Вместо Янукович д а въведе извънредно положение както направи Ердоган гордо избяга като остави на власт 100% наркотизирнаи депутати.Последва зверска жестока война в Русия с използване на жестоки оръжия з а масови убииства на руснаци в ДОнбас.

112

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Анонимен...do 137 ...prav si "skapi", vsichki viarvat samo na kravarskite i na evrogeiskite !!!...Razbira se drugo neshto si e " zapadnata demokratsia " ....jiveesh v raia !...Samo ni pogledni darjavata i horata v neia ....dobre che se prisaedinihme kam " raia " !!!....naroda mnogo oprostia !!! vsichko e svedeno do nivo na parvichni instinkti v " raia " !!!