24

ТHE Патриот

преди 5 години

ЕС да се фака, казано на евфроатлантиеничерски!

23

привет от Германия

преди 5 години

Китайците са кадърни хора ! По-добре с тях да си имаме работа отколкото с руските некадърници ! Също така китайците не са натрапници , както писах в предния коментар правят си търговията и си отстояват интересите без да използват насилие, войници без опознавателни знаци ,новичок и др. !

22

Народен Съд

преди 5 години

Я си е-те евро-тлантическите майки. Докато не ви изгоним вас и НАТО и не почне ние да решаваме с кой ще търгуваме и кой не няма да има оправия за НАС...... България трябва да преосмисли ЕС за терористичната организация НАТО няма да говоря межди НАТО и ИД няма разлика.Една ръка ги храни

21

Анонимен

преди 5 години

Китайците какво си играят с тия да им сложат мита на автомобилите и луксозните стоки (Китай сигурно е най-големия им пазар) и в Брюксел ще омекнат като памучета . Бат Тръмп им показа как става.

20

привет от Германия

преди 5 години

ЕС поне не крие от хората , че китайците купували в Европа заводи ,пристанища и др. !Скоро гледах в ютуб един скандален клип как руското правителство крие от руснаците ,че е продало земя на Китай в близост до руско-китайската граница ! Не знам каква ще е съдбата на този разследваш журналист ?! Или ще го "пребият хулигани" или ще усети вкуса на новичок ?!

19

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименСтаваш смешен,все едно да правиш забележка на немци,че използват австрийска дума,където също се говори немски или немски диалект..........................Аз не правя забележки !На мене ми правят забележки ,че съм ползвал руски думи като привет

18

Анонимен

преди 5 години

Другарите в Брюксел ще пометнат, ако случайно Китай подобри живота на Балканите гади ми се от тях.

17

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАбе престани да пишеш тъпотии!Самите руснаци взимат официалния си писмен език от църковнославянската литература,която е българска по произход.Всички славяни имат общи думи и изрази,въпреки,че езиците им се различават,но корена е един и общ.Ставаш смешен,все едно да правиш забележка на немци,че използват австрийска дума,където също се говори немски или немски диалект!

16

Северен АЕЦ поток

преди 5 години

""Научихме си урока от предходните разширявания", увери еврокомисарят."И ние си научихме урока от предходните клякания пред ЕС за сметка на националните ни интереси. Затова и Китай и Русия могат да заповядат с предложения на масата за преговори.

15

888

преди 5 години

По-добре Китай ,отколкото Евросъюз....погледнете какво сториха с България за 30 години! А Китай са наи-силната икономика в света! Повярвайте ми,знам какво говоря!!!

14

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименЗащо използваш руската дума привет, а не примерно здрасти например ? Да не си двоен агент на г-н Путин?..............................Защото съм израснал по време на комунизма когато изучаването на руски език беше задължително ! Тоест насила ни натрапваха този език и с течение на годините това се натрупа като порок в доста хора ! Всеки човек има някакви пороци , затова използваме понякога руски думи ! Просто комунистите частично или тотално ни повредиха съзнанието !

13

Анонимен

преди 5 години

Китайците строят инфраструктура и заводи в Африка, а ЕС какво правят взимат пари от европейските данъкоплатци дават ги като помощ, но племенните вождове взимат парите и си купуват скъпи коли и луксозни стоки после местното население побягва насам, а те отварят широко вратите. ЕС създава проблеми не ги решава.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи бългаски език разбираш ли,ве?Разбира се,че думата "привет" е българска,както и "здравей",значението им е подобно,но не е едно и също,има лека разлика.Ти сам български не разбираш,седнал да прави забележки на другите!

11

невероятно,но факт

преди 5 години

Най-големите врагове на Европа са либералните евроатлантици.Най-вероятно самите те не го желаят,но такава е природата им-деградирали,пропаднали псевдоевропейци-отрекли се от корените си,от вярата си.от собствената си цивилизация.Руснаци и китайци може да са били изостанали,може и сега да имат един куп недостатъци-но се учат и от своите грешки ,и от чуждите.И вече се вижда,че са добри ученици.Не искам да съм черноглед,но това е началото на края на Европа!А ние пак сме на страната на губещите!?

10

Анонимен

преди 5 години

Интересно е следното явление; всеки път когато България намери изпълнител и инвеститор за енергиен проект, от Брюксел го набелязват като заплаха за цяла Европа. Когато обаче закриваме реактори или проекти, "работим" в интерес на ЕС?

9

Анонимен

преди 5 години

Да не мислите,че някой ви вярва вече?Същите които ни забраняват да търгуваме с Русия и Азия(вкл. и Китай),търгуват за десетки и стотици милиарди с Русия и Китай,такова лицемерие,че няма накъде!Те да търгуват с тях,а ние да не търгуваме и хората да мизерсват,не им вярваме!Където отиде Китай строи и създава,не прави нищо лошо никому.

8

Бай Иван

преди 5 години

ЕС бюрократите постоянно цакат държавите от източна Европа ,после защо се препрентирали към Китай ,Русия и т н ;) !!!

7

Анонимен

преди 5 години

С приятели като ЕС на балканите не им трябват врагове.

6

прогледнах и разбрах

преди 5 години

ЕС та ЕС,самият ЕС е опасен за самият,ЕС

5

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЗащо използваш руската дума привет, а не примерно здрасти например ? Да не си двоен агент на г-н Путин?