104

Анонимен

преди 5 години

"Толкова хубаво беше,че като отвориха границите и 30% избягаха на момента :)"Пропагандата, Санчо, пропагандата. Бяха ни промивали мозъците сумалък години колко е шукар при тях и колко е зле при нас. Инерцията е видима и да момента. А няма как да е зле при тях като са цоцали 500 години от целия свят, на това се дължи цялото им богатство. А ни караха да си мислим, че са много работни, добри и морални свръхчовеци. Оказаха се обаче ненаситни робовладелци.

103

САЩ

преди 5 години

До extremistЩе имат да взимат.

102

extremist

преди 5 години

КИТАЙ Е МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК НА АМЕРИКАНСКИЯ ВЪНШЕН ДЪЛГ - САЩ ИМ ГО ПРОДАДЕ ХАХАХАХХАХАХАХАХ

101

extremist

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КИТАЙ ИЗЛЕЗНА ПО-ГОЛЯМ КАПИТАЛИСТ ОТ САЩ И ЕС ВЗЕТИ ЗАЕДНО. КУХАТА ЕВРОПЕЙСКА ИКОНОМИКА Е ЖИВА В БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФАКТА ЧЕ НЯМА МИТНИЧЕСКИ ТАКСИ. КАКВО ЛИ ЩЕ ЯДЕМ В ЕВРОПА И САЩ АКО КИТАЙЦИТЕ РЕШАТ ДА ЗАТВОРЯТ КИТАЙСКИЯ ПАЗАР (НЕДАЙ СИ БОЖЕ СЪВМЕСТНО С РУСИЯ) ???????? ХАХАХАХАХАХАХАХ

100

extremist

преди 5 години

10-ки ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИ КОРПОРАЦИИ ИЗПОЛЗВАХА ЕВТИНА КИТАЙСКА РАБОТНА РЪКА И ИЗНАСЯХА ПРОИЗВОДСВАТА СИ ТАМ. ТОВА ПРЕВЪРНА КИТАЙ В ТЕХНОЛОГИЧНО-КОНКУРЕТНА ДЪРЖАВА И ВСЪЩНОСТ ПОТВЪРЖДАВА ФАКТА ЧЕ :"БОГАТИЯ КАПИТАЛИСТ Е ГОТОВ ДА СЕ ОБЕСИ САМ АКО НЯКОЙ ГО УБЕДИ ЧЕ ОТ ПЕЧЕЛИ ПАРИ".....РИВАНЕТО НА ЕС И САЩ НЯМА ДА ПОМОГНЕ, НО КИТАЙЦИТЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОВИШАТ ПРОДАЖБИТЕ НА КЪРПИЧКИ

99

Анонимен

преди 5 години

"Пекинската стратегия е заеми за налагане на капиталистическа диктатура"Това защо ми прилича 100% на Брюкселското управление?

98

СМЯХ

преди 5 години

Сега очакваме и Китай да почне да трови случайни хора с Новичок или с новото Китайско химическо оръжие :)

97

extremist

преди 5 години

да внесе своя начин на живот - смес от капитализъм и политическа диктатура - ЗА ЕС И САЩ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ : СМЕС ОТ КАНИБАЛО-КАПИТАЛИЗЪМ И ПОЛИТИЧЕСКА ДИКАТУРА

96

Русия не е враг

преди 5 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Турция, Сащ, Нато, Обединени патриоти, Герб и ЕС!

95

5678

преди 5 години

Като видите националният отбор на франция по футбол вече ви е ясно какво е настоящето и светлото бъдеще на ес то. България няма да я има, а на територията и ще живеят *** и араби.

94

1234

преди 5 години

Еврогейовете ги е страх,че ще си загубят балканските колонии. Това ще стане колкото и да пищят.

93

иван гешев

преди 5 години

Тръмпов е наредил,-ПОддържайте напрежението,трябва дасе измисля постоянно някой враг-

92

Анонимен

преди 5 години

Тръмп дойде и вече Китай е враг ... wtf

91

Анонимен

преди 5 години

До Европейският съюзЕС не е СССР и той не се разпада, а стремително гние от корупция и морална деградация. Когато политическите цели изместиха икономическите, ЕС загуби смисъла си за съществуване и се *** в бюрократична корумпирана ***.

90

по-далече от Русия

преди 5 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай.Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

89

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

88

Анонимен

преди 5 години

Китайците ли? Отидете в Париж и ги вижте как пазарят от магазините по Шанз Елизе и авеню Монтен, как идват с лимузините и правят сватбени фотосесии на Айфеловата кула.Ако пътувате със самолет към Европа, забележете десетките китайски и корейски и студенти, пътуващи към европейските и американски вузове. Тези хора са невероятно амбициозни и напористи. Ние няма вече да се състезаваме с Иван, Джон или Ханс, а с Ли и Чун.

87

Анонимен

преди 5 години

Когато през 79-та бях в Шанхай, по широките улици се виждаха само хора в сини работни дрехи и на велосипеди. Нито един автомобил.Вечер режим на тока.Тогава ние правехме компютри, кораби и автомобили.

86

Анонимен

преди 5 години

На Тръмп и на Путин им е по-лесно да се договарят с отделни и суверенни държави, отколкото с един глобалистки Брюксел, който непрекъснато ще се прави на велика сила. Така че с ЕС също е приключено.

85

Анонимен

преди 5 години

"Няма да бъде европейски държавникът, който ще обедини Европа: Европа ще бъде обединена от китайците."Какво ли е имал предвид Шарл де Гол?