73

Ddd

преди 5 години

Бам, бам, бам -- обратно в Иран при бай Садам.

72

Анонимен

преди 5 години

Не е виновен, това е бъбещето на тази територия. Този хубавец е бъдещ лидер на партия, дебел депетата и евро депутат. Ще се бие в парламента с кеф.

71

аз

преди 5 години

Ето защо Израел не пуска тези в страната си!

70

dido

преди 5 години

правителството е мислело за евтина работна ръка от третят свят , но какво става ??? Бам , бам и трепим наред . Бе хора вие ромите в българия не можете да оправите от 100 години а сте седнали тея да оправяте. Бам Бам и на самолита до един.

69

Анонимен

преди 5 години

В днешно време технологиите са напреднали, а съзнанието на хората едва лази след тях. Много странно се развива човечеството. И Фейсбук е в същото положение. Оръжие за масово изтребление, ако се държи от неопитни и опасни ръце. Какво да се прави, човешката природа не е много далеч от животинската, а мозъкът работи ли, работи.

68

До информиран

преди 5 години

А без тези.Днес децата са изключително информирани, знаещи по няколко езика, боравене с таблети от една годинка. Е не знаят да играят на топчета, да убиват птички с ластик, но това е новото поколение, между които има изключителни деца.

67

месара

преди 5 години

в затвора, там бам, бам, бам, и ще стане една послушна девойка!

66

Анонимен

преди 5 години

Нека проповядват още омраза ,нека . Ще изревем всички. Тоя набожен, оНая *** ,един фараон

65

Анонимен

преди 5 години

И тоя ли ще го пуснем, за да не му съсипваме бъдещето?

64

Вазелин

преди 5 години

Съжалявам но въоръжен с нож срещу невъоръжени не се брои бе пич .Трябва с голи ръце да ги направиш на мармалад .Или да им дадеш по един нож и на тях за да е равностойна битката .Пък тогава ако отцелеш може да се перчиш по мрежите .Сега си един слабак тръгнал с нож срещу безащитни невъоръжени .

63

Анонимен

преди 5 години

Фейсбук е оръжие за масово поразяване!

62

Анонимен

преди 5 години

Нали разбирате, че този прословут Фейсбук е в основата на масовото видиотяване на хората. По цял ден публикуват снимки къде са, на кой блок са се качили, на кой влак, самолет, какво ядат, какво правят в тоалетната, как наръгват и пребиват някой. И това е с цел да получат някакво социално одобрение, да видят лайкове под публикацията си. Социалните мрежи бяха създадени именно да превърнат хората в овце, в едни преживни животни.

61

анонимен

преди 5 години

Трябва да се обърне внимание и на родителите на такива ... .И да бъдат заставяни да връщат парите на данъкоплатците,които отиват за майчинство и отглеждане на деца,защото явно не са си свършили работата както трябва.

60

nnn

преди 5 години

Най-лошото е ,че тлъстият малък вероятно дори няма да влезе в затвора .Още по-лошо е ,че той го осъзнава добре ,не му дреме въобще затова ,което е направил и едва ли ще му дреме и следващия път като реши да наръга някой . В Бг наказанията за престъпления срещу личността са смешни и само тук го има израза ще те убия и ще те излежа .Човешкият живот тук , не се счита за особенна ценност .

59

Коки

преди 5 години

До ТивторъМного се съмнявам да е било така, аз като учех и след демокрацията 2-3 години и нямаше волности, учителите не си поплюваха. И от разказваното от по-големи хора от мен, хич не е било така. Ще те сгънат учителите като стой та гледай.

58

Анонимен

преди 5 години

Трябва да строим затвори и за непълнолетни!Тоя е опасен и така,както се изказва,май никога няма да се оправи.По-добре да е в затвора,отколкото да пострада и друг някой.

57

ПроСоТо

преди 5 години

До Тивторънаправили са си майтап с теб "възрастните ти колеги"!..Или не си разбрал.Панагюрци наистина си падат по това хладно оръжие и много не понасят "чуждите"Но "всеки иученик е ходил с нож в джоба" е пълна глупотевина!

56

Анонимен

преди 5 години

Лелееее, щом на 15 изглежда така, смятайте на 35 какъв чичко ще е. Ако ги доживее, де, че с тоя акъл не е сигурно, че няма да си намери майстора доста скоро.

55

МлЪдеж

преди 5 години

Бам бам и ги напраих на салата бате, кви са тия да ми са праят!

54

ПроСоТо

преди 5 години

това шкембе и тия телеса на 15-годишен ли принадлежат?