Снимка: YouTube

Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо. Това казва във видео, качено във Facebook, 15-годишният младеж, който наръга свой връстник в столичния кв. "Надежда" заради колаж.

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия", допълва младежът, който на видеото е гол до кръста и окървавен.

Още по темата

Публикации в социалната мрежа предизвикали кървава драма вчера. Сигналът за случилото е подаден към 14 часа.

Шест минути по-късно екип на Спешна помощ бил на място. Раненият е 16-годишен. Той е с множество прободни рани във врата и ръката. Закаран е в "Пирогов", където му е направена животоспасяваща операция.

В близост до блока е задържан и нападателят - 15-годишен негов съученик. Малко след инцидента в интернет се разпространява и шокиращото видео. Според източници на Нова тв на него е именно нападателят.

Видеото е заснето преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръце и има следи от кръв по тялото му.  Нападателят е от ирански произход.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалото момче е в тежко състояние, остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase