14

Анонимен

преди 5 години

Елементарно - слагаш бариера на магистралата - София Бургас. За автомобил 4-5 лв., за автобус 20 лв. за ТИР 40-50 лв. за микробус -7-8 лв. за моторист - 3 лв. Другото , я камилата, я камилара.

13

Пипи

преди 5 години

Пътищата се рушат защото се строят некачествено! За парите, които събират - така говореха и като вкараха винетките - толкова пари ще се събират, толкова пътища ще се оправят - к..а ми Янко. Крадат като за световно - затова няма пари за пътищата. Тая тол система я въвеждат единствено с цел крадене на пари и нищо друго. Пътищата пак ще са в окаяно състояние.

12

Grigor

преди 5 години

До КратунКато искаш да имаш пътища, ще плащаш. С мрънкане не става.

11

Кратун

преди 5 години

Превозът е услуга, която се калкулира в цената на стоката. Тези пари няма да се появят от въздуха. Ще ги платим всички ние.

10

Кратун

преди 5 години

Преглътнете сега тол системата, пък после и да питате къде са пътищата, все тая. Извинения ще се намерят всякакви.

9

Народен

преди 5 години

Тол системата ке има тепърва до избива180 млн дадени от Б.Б. А пътищата не разбиват от камионите а от лошо качество на настилката.

8

СС

преди 5 години

И НАЙ ПРОСТИТЕ ЗНАЯТ ЧЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ РУШИТЕЛ НА ПЪТИЩАТА Е ВОДАТА.СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ СЪЩИЯ ЩЕ ВИ ОБЯСНЯВА КАК Е РЕД И НА АВТОМОБИЛИТЕ .НЯМА ДА МОЖЕМ ДА МРЪДНЕМ ЗАРАДИ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ

7

Мен

преди 5 години

,Mnenie- А мини ти през Македония и Албания, щом си такъв тарикат! Явно гледаш само по картата, ама не си пътувал така.

6

MNENIE

преди 5 години

Трафика заобикаля България - през Турция , Македония и Албания и Гърция .ТИР-вете ще минават по Евтиния Маршрут .И какво следва - Депутата Станислав ще има 1 000 000 000 лева в Активи и ?

5

И за острови

преди 5 години

И за хасиенди.

4

Анонимен

преди 5 години

Депутат от ГЕРБ: Който руши пътя, той ще си плащаЗащо ви плащаме хиляди налози бе умник ? Искам еднодневна винетка и тя да е правопропорционална на едногодишната по цена щом сте толкова дребнави и "умни".

3

Тол системата

преди 5 години

Това са нови пари основно за крадене. Така беше и с винетките. Когато мадридския мушеник ги въведе обяснението беше че няма пари за подръжка. Когато паризанската унучка от геп ги увеличи обяснението беше същото!

2

Анонимен

преди 5 години

Да бе вЕрвам ви "пътя към ада е постлан с добри намерения". Както винаги трябва да се почне от някъде (особено у нас) после колко му е да се включат и леките автомобили под предлог, че има неравнопоставеност.

1

To6

преди 5 години

Дали за пътища ??? Дано не е както парите от здравната каса. Къде са 1,5 милиарда ???