167

Анонимен

преди 5 години

181,КВАЛИФИЦИРАН СЪСТАВ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС ГЛАВА ВТОРА- ЗАКАНА ЗА УБИЙСТВО- ВНИМАВАЙ КАКВО ПИШЕШ И КАКВО СЕ ЗАКАНВАШ- СВОБОДАТА НА СЛОВОТО НЕ ОЗНАЧАВА ДА СЕ ЗАКАНВАШ ДА УБИВАШ НЯКОГО.

166

Анонимен

преди 5 години

179- ЛЪЖЕШ ЗА ВСИЧКО БЕЗ СРАМ- НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО- 1989г СИСТЕМАТА НЕ ИЗДЪРЖА НА НАПРЕЖЕНИЕТО НА БЕЗПЛАТНОТО И РУХНА, А ПОСЛЕ ВСИЧКИ НИЕ ПЛАТИХМЕ ЗА БЕЗПЛАТНОТО С ИНФЛАЦИЯ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ НАД 300%, СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, 1 ДЛ 3000ЛВ, ФАЛИРАХА 12 БАНКИ, СЪС СПЕСТЯВАНИЯТА СЕ РАЗДЕЛИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, А ЕДНА СУТРИН ЕДНИ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ СЕ СЪБУДИХА НЕОБЯСНИМО БОГАТИ И ДО ДНЕС НЕ КАЗВАТ КАК УСВОИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА- ЕТО ТАКА НИ ИЗПЪРЗАЛЯХА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ- НЕ ЛЪЖИ.

165

Анонимен

преди 5 години

И какво затворниците да ги милват ли,ама че статия...

164

Анонимен

преди 5 години

Така е, в Русия човешкият живот винаги е бил на почит...

163

к

преди 5 години

До Неуказ например такива като теб бих ги разстрелвал също !ти си гн.ида, която за шепа еврейски шекели е готова да продаде свободата си, бъдещето си, рода си народния съд през 1946-48 разстреля само 3200 такива гн.*** като теб .... голяма грешка - трябвало е да разстрелят 320 000... днес България страда последствията от тази грешка !!!

162

Неук

преди 5 години

До *** Сталин и компания са признати 21 330 000 убити. В това число не са включени тези, чиито убийства все още са засекретени.По-полека с цифрите. Видно сте по-неук от мен или просто гаден и жалък манипулатор. Най-малко вероятно е да сте напънали мозъка си и наистина да сте проучили. Защото тогава просто щяхте да мълчите.

161

к

преди 5 години

в цялата човешка история не е имало по-гнусен режим от така наречената западна демокрация !запада се управлява от еврейските централни банки който са "независими" демек над закона сатези централни банки печатат пари без покритие - колкото си искат, после с тези пари евреите изкупуват всичко - земя, политици, хора !ето това е западната демокрация а "новия световен ред" иска това да се разпространи над целия свят !!!

160

Мишо

преди 5 години

Америка: Гуантанамо - окупирана кубинска територия където хората ги колят и измъчват като животни.

159

мазепа

преди 5 години

До йСталин е искал да направи работния ден 5 часа, ама иначе са работили 14 часа.

158

rm

преди 5 години

у-ш-а-н-к-а

157

rm

преди 5 години

Местната *** се е превъзбудила нещо тук.Петък е, все пак ...

156

й

преди 5 години

на Сталин се приписват 3 500 000 убити по време на Голямата Депресия - 1929-32 - в САЩ умират от глад 6 500 000 души !Голямата Депресия е планирана и причинена от еврейските банки - по този начин евреите слагат ръка на цялата индустрия в САЩ !Сталин е искал да направи работния ден 5 часа за да имат време хората да живеят ...мислете промити мозъци !!!

155

l

преди 5 години

в САЩ е абсолютно законно да бъдещ подслушван без каквато и да е съдебна заповед !прочетете за програмата PRISM !!!в тази програма участват Айпъл, МайкроСофт, Гугъл, Фейс Бук и пр.помислете си добре какво пишете и говорите !!!както написах - следва арест по подозрение в тероризъм или че сте руски агент и тогава отивате в някой от така наречените специални затвори, където абсолютно законно могат да ви измъчват, да ви държат за неопределено време без право на адвокат и съдебен процес !!!

154

винаги ни лъжат

преди 5 години

Средно месечна заплата за 1988 г. в България - 252,08 лв , с които може да си купиш 969 хляба "Добруджа" по 1 кг. Сега ти може да си купиш хиляда хляба, но по 830 г

153

k

преди 5 години

в САЩ е абсолютно законно да се прилагат мъчения при разпитите !!!достатъчно е да те обвинят в тероризъм (или че си руски агент) и можеш да бъдеш арестуван без да ти бъде предявявано обвинение за неопределено време, без право на адвокат !!!домът ти може да бъде претърсен в твое отсъствие !!!такова в Русия и по времето на Сталин не е имало !!!

152

vlady

преди 5 години

This is a prison, not a hotel както казваше заместник-директорът на Bang Kwang отговарящ за чуждестранните гости на прославения all-inclusive. При нарушения на дисциплината е нормално да се прилага възпитателен бой с палки, да се ползват белезници, пранги, вериги и т.н.

151

Гражданин

преди 5 години

Авторката не знае ли, как американците държат хора незаконно в Гуантанамо, преди няколко години в Полша и Румъния? Не знае ли, какво се случва в нашите затвори и другаде по света? Вероятно знае, но трябва да е в услуга на лъжлива пропаганда срещу Русия. За нея няма значение, че това е фалшива новина, а честта на професията нищо не значи.

150

Solar Power

преди 5 години

И да пишеш минуси аз се обосновах с цени: През 1985-та моето семейство със заплата на баща ми можеше да си купи: 642 хляба.Сега мога да си купя 1000 хляба.Простичко е :) Знам,че има платени тролчета които правят някакви тези за соца но всеки има глава на раменете и може сам да пресметне. Който не може да се оправя :)

149

Solar Power

преди 5 години

"СИВ и Варшавския договор България имаше индустрия" - НИЩО нямаше ! НАСИЛА ни купуваха калпавите стоки. Ей такива като електрокарите. И когато излезнахме на конкуренцията се видя колко сме добри :)Една българска кола не можахме да произведем. Стига лъга народа,че е било добре през соца.

148

Solar Power

преди 5 години

Ето ти и малко по прости сметки:соц добруджа хляб - 26 стотинки - сега 1лв.соц мляко - 30 стотинки - сега 1.60лв.соц средна заплата 185лв. - сега 1000лв.Баща ми вземаше 167лв. заплата през соца.Вземи елката сега и сметни кое е по добре. Знам ,че в психиката на човека лошите спомени винаги се неутрализират, но аз си водя записки :)Защо се чакаше за лада или апартамент по 20 години ? Защото брат няма ДОЛАРИ !