227

Анонимен

преди 5 години

Щом прочетох за публикация на Двойче Зеле,спрях да чета - нима все още някой варва на тази клоака от дезинформация и фалшификации?!

226

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че авторката на статията е порекарала години в изследване на системите от затвори по света. особено в Русия вероятно е прекарала поне 20 години. За да ги знае и разбира толкова добре нещата така ще да е. Или този, от когото е преписала статията го е направил това многогодишно изследване. Иначе от къде ще има толкова вътрешна информация? ;))))) Смешни и прозрачни ставате с тая пропаганда ;))) Затворите не са направени за подслон. Страданието на престъпниците е крайно препоръчително.

225

Грантаджийски новини

преди 5 години

Ами да не са толкова демократични като българските затвори - тръгваш си когато си поискаш. Радио свободна Европа ще почне прави конкуренция на Дойче зеле в сферата на евтината пропаганда и не знам, как ще продължава да съществува тази грантаджийска медийка.

224

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Анонимен...ami zashtoto v Balgaria niama istinska jurnalistika i novinarstvo ! V balgaria vsichko e korumpirano i porachkovo !!! Tova sa novite tsennosti zaradi koito skachahme po ploshtadite ,a to kakvo se okaza ...pati po-losho ...inache naroda niamashe da napuska podinata si i da tarsi prepitanie v chujdi darjavi !!!

223

Анонимен

преди 5 години

В САЩ има много затворници, защото няма прошка за престъпниците.А в Русия ги пускат на свобода за да не ги хранят в затворите. Защото нямат пари.

222

Анонимен

преди 5 години

Статиите за Русия не са негативни а само реални.Защо руснаците бягат в лошите САЩ Нали там уж е лошо ;)

221

Анонимен

преди 5 години

защо всяка втора статия е за Русия и все негативна , това ми прилича на пропаганда , защо не видите в интернет какво става в америка , там полицайте направо ги застрелват пък дали е виновен после решават , но това тук никъде не го пише

220

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Анонимен...do 234 a imash li s kavo ...da se "zamisliash pone za malko " ?!??

219

Ludoto Lenche

преди 5 години

...iaa DW ga go duhat !!!....te shte mi govoriat za prava na retsidivistite ?!??...da si gledat orkite I izvrateniatsite v Svabanistan I da ne rasiat mozak !!!

218

Анонимен

преди 5 години

Русия си живее в 14-ти век

217

нда

преди 5 години

скоро гледах филм за Колимската магистрала наречена "пътят на костите" заради 2та милиона затворници погребани под нея...те са я строили де...ама, кой където е умирал там и са го заравяли...потрес :(

216

Анонимен

преди 5 години

Ако се замислим малко... то цялата Русия е един ГУЛАК. Руснаците са били и ще си бъдат роби. Така са си свикнали и им харесва.

215

ни са знай

преди 5 години

Някои хора живеят все още в XX век!

214

Ужас

преди 5 години

А аз си спомням за два-три случая.В два от тях Англичани убиха българи. Даже не влязоха в затвора. На нас не са ни нужни затвори. Нашата родина е затвор.В другият случай Швед изрита злобно камериерка. Какво се случи как реагира българското законодателство.И не на последно място купонджии с колони от малцинствата тормозят цели квартали и няма реакция на правителството и МВР.Какво казва европейското справедливо законодателство по тези въпроси?

213

Моше

преди 5 години

На фашисти и руснаци все евреите са им виновни :))))Некадърният винаги обвинява другите.Нали Расия беше магучая ?Що не може да се справи с евреите дето са малко ;)

212

ДИДО

преди 5 години

Русия си е един ГУЛАГ ог 1000 години , и Бунич им го каза

211

без коментар

преди 5 години

Руският президент Владимир Путин заяви, че световниятшампионат по футбол не само е бил успешен, но и е разбил антируските митове ипредубеждения, предадоха руските медии. Той направи това изказване в Болшойтеатър...ха.ха.ха

210

к

преди 5 години

До Анонименаз ще ти кажа какво се е случило:1936 евреите успяват да организират разкол в партията - свикват пленум на който комунистическата партия на Украйна, Беларус и Латвия трябва да се отделят и да направят нова партия (звучи ли познато)Сталин провежда чистка и затваря около 350 000 заговорници, останалите областни председатели на партията използват чистката за да се освободят от враговете си и така репресираните стават 3.5 милионаето това се е случило !!!

209

Анонимен

преди 5 години

Руската корупция е тотална.

208

Анонимен

преди 5 години

ах каде са миротворните "бели каски" да обяснят точно какво се е случило ??? каде сте бре белокаскови западни терористчета ..