59

Lan

преди 5 години

Конвенцията е само в услуга на третополовите, тя не е по-рзлична от настоящия закон за насилието (не само над жени и деца, а над всички, както трябва и да бъде!). Въпросът е какво се прави този закон да се спазва! Та ако не беше свързана с тези де третите, нямаше да се вдига такъв рев и организациите им да стоят зад нея. Те легализира понятието "социален пол" с всичките му последици. Те такова животно няма и българинът НИКОГА няма да го приеме!

58

Lan

преди 5 години

41така ли било то :). Виж ти. Може :) ама на думи, иначе нали го знаеш вица: Почивката я планирам много лесно - шефът казва кога, жената къде! :)

57

Кой народ ?

преди 5 години

Кой народ ?

56

КС? Ко? Не!

преди 5 години

Дори Конституционният съд да реши, че конвенцията по някакъв джендърски начин не противоречи на Конституцията, това не означава автоматично ратифициране на това извращение.Народното събрание ще трябва да си я ратифицира и тогава ще се види, кои са истинските *** в парламента.

55

Джендър Гербераст

преди 5 години

Истанбулската конвенция дава единствено нови права на нелегалните емигранти (какво търсят те в тази конвецния, питайте евроджендърите). Така страната вече няма да може да връща талибаните, а ще трябва да ги третира наравно с гражданите на страната.

54

Анонимен

преди 5 години

Бракът вече нищо незначи, разводите са 50%, и следва бракоразводен грабеж в полза на жената, не ясно за какво се натискат толкова да се женят, какво толкова ще спечелят. Конвенцията ще се бори срещу женското обрязване, но мъжкото не ги притеснява защото е цял многомилиарден бизнес в щатите, търгуват с кожички. 20-80% в сащ и ислямският свят се обрязват. Двойни стандарти. Нали евреите мъже не попадат в рая ако не се обрежат.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Ако имаше хомосексуална приятелка щеше да се радваш тя да се ожени и да отидеш на сватбата и

52

Анонимен

преди 5 години

Конвенцията трябва да се приеме иначе няма да ни разрешат еврото.

51

Анонимен

преди 5 години

Това не е закон за предпазване на жени от насилие, а за прокарване на легализяцията на гей браковете. Аз като жена не желая тази конвенция да бъде признавана и не виждам нищо в нея, което да защитава моите права!

50

Анонимен

преди 5 години

НЕ НА АНГЛИЙСКОТО РОБСТВО

49

Анонимен

преди 5 години

Абе нали УЖ тая конвенция се отнася САМО ДО НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ???? Какви са тия въпроси за ге...йове и лез..бий..ки??? .....брррррррр..отврат!!!

48

Анонимен

преди 5 години

До 53Ама ако някой "суеян" дето е с 59 кила напред, ти узнаха един и ти докара сътресение, ще ревеш, нали ?Ама няма проблем ... То си е ок.

47

Бахти тъпите парчета

преди 5 години

Сте нескъпи сънародници!И без тази конвенция ви клатят все едно сте джендъриНо май ви харесвааас ;))

46

Анонимен

преди 5 години

Айде всички соцтролове да цункат Станишев по муцунката, той е башджендъра, а Нинова му е съучастничка.

45

Анонимен

преди 5 години

Джендърските троладжии гледам са сменили тактиката- под анонимен режим се представят за мъже подкрепящи боя над жени. Жалък опит да съберат подкрепа за третополовата конвенция.

44

Анонимен

преди 5 години

46 - А трябва да има ....

43

Истински Българин !

преди 5 години

А аз Не на конвенцията, но са, Нада да си бия Ганата.

42

Велики Славяни

преди 5 години

Чух по БТВ че турска фирма възпрепятства и то за 3 път купуването на 400 линейки и България може да изгуби парите за нови линейки! Откъде накъде турска фирма ще се меси в работи на ЕС! Ако България изгуби парите за нови 400 линейки, Бойко феса го чака погром

41

Анонимен

преди 5 години

Не ми е известно България да има закон разрешаващ насилието над жени, така че хайде да не ни въртите номера и да разкарате джендърската конвенция. Категорично сме против каквото и да било приемане на въпросната конвенция.

40

Амомимем

преди 5 години

Българското мъжленце си приема за нещо нормално и дори в много случаи направо изискуемо и задължително да си пошляпва ***, да "да я държи изкъсо", "трябва някой да я води" и тем подобно. А подобна настройка на ума нито се променя с каквато и да е конвенция, нито с подписки, нито с нищо.