79

Анонимен

преди 5 години

най якото е че при тези казуси има винаги едни 20% в посока различна от стадото ... после оня комунист не бил прав за 80-те:):)

78

Discovery

преди 5 години

100% от протестиращите дори не са чели и документа за тая конвенция..., ама протестират щото чули недочули некви врели некипели. Прочетете я и ще ви хване срам, че протестирате срещу нея, неграмотно племенце!!!!

77

говориш глупости

преди 5 години

До -10Тюринг никой не го е убивал,той сам се самоуби!Не може да се разхождаш гол по двора с норвежкото си другарче,"палаво" да се закачате,и да чакаш възхищението на другите!Нещата просто не стават така!Той е бил способен математик,но освен него има цял колектив от математици,плюс първия в света компютър,създаден за тази цел!

76

Дедо ви

преди 5 години

Значи ако приемат тая конвенция вече ще си тупам бабата конвенционално....така излиза!

75

To6

преди 5 години

До зомбирания 80Не искам да ни обясняват какво, какво е в тази т.н. конвенция. Имаме си достатъчно закони, но никой не ги спазва, там е проблема. Че има *** които бият жените си е друга тема.

74

Ач

преди 5 години

Наш балкански левентин си мисли ,че *** значи гей....Все едно да си мислиш ,че пол значи шлифер....

73

Стефанов

преди 5 години

До Анонимен29 -"Приемане на конвенция не значи, че трябва всички точки по нея да се вкарат в закона." - Това изобщо не е верно!!! ПРИЕМЕШ ЛИ КОНВЕНЦИЯТА, ИЗПЪЛНЯВАШ БЕЗПРЕКОСЛОВНО ВСИЧКИТЕ Й КЛАУЗИ. Пак по непочетен начин се опитват да прокарат законодателно приемането на джендърски мурафети, включително и във възпитанието на малките деца.

72

-10

преди 5 години

До Можело и без ИКВеликобритания до 50-те години имаше закон срещу хомосексуализмът. Благодарение на този закон си убиха човека, който спаси милиони през Втората световна война, защото разби кода на германската Енигма - Тюринг. Благодарение на този човек ти имаш възможност да си пишеш простотиите в мрежата. Айде да не ми даваш за пример такива държави!

71

-10

преди 5 години

До АнонименМилионите на Киро и Шопара ги уреждаха същите тези, които реват срещу конвенцията!

70

-10

преди 5 години

"Народът отхвърли Истанбулската конвенция" - така ли, кой народ? Онзи, който хукна да защитава Домусчиев ли?

69

extremist

преди 5 години

"Не" на насилието над жени, но и "Не" на Истанбулската конвенция - TОЧНО ТАКА

68

NoName

преди 5 години

НЕ НЕ и НЕ на Инстанбуската конвенция!

67

Анонимен

преди 5 години

До НОМЕР2Дебила си ти. Ако се приеме без да се пита народа ще има бунтове,които могат да прерастнат в нещо голямо. Децата няма да се учат на джендърство в училищата и детските градини.

66

НОМЕР2

преди 5 години

А защо трябва да се питат? Щом нещо е добро, приема се и толкоз! Това било проучване на поръчковите социологически агенции и то от февруари!!! Защо сега акцентират върху него! Вместо подчинените на Пеевски и Мутрата медии, да образоват народа, те слушкат господарите си, които пък слушкат /путин/!

65

Анонимен

преди 5 години

ако от ЕС са адекватни, трябва да спрат безумието точно преди европейските избори да наливат вода в мелницата на еврофобите - рублофили.

64

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД БЕЗОБРАЗИЯТА С МИЛИОНИТЕ НА КИРО ГЕЛА И ШОПАРА, ВРЕМЕ Е В ОТПУСКАРСКИЯ СЕЗОН ДА СЕ ПРОКАРРА ТЪНКО - ТЪНКО И ТАЯ КОНВЕНЦИЙКА... ПО СТАРА БГ ДЕМОКРАТИЧНА ТРАДИЦИЯ...

63

Анонимен

преди 5 години

57% от бъ. признават, че не биха одобрили избора на детето си, ако то им признае, че е гей, лесбийка или има друга нет. сексуална ориентация......егати махленският коментар в стил 84 г. Едно дете над 18, не е дете. Под дете тук се разбира и 40 г. който говори с родителите си. И дали одобряват или не, "детето" си е решило с кой ще спи. Факт дори и на цяло село да не му харесва. Тези хора ги имя и отричането не води до нищо, напротив в 21 в. трябва да го признаем, колкото и да не го одобрявам и аз

62

Анонимен

преди 5 години

Конституцията на Република България е основният закон на Република България.Задача на Наказателния кодексЧл. 1. (1) (Изм. - ДВ, бр. 1 от 1991 г.) Наказателният кодекс има за задача да защитава от престъпни посегателства личността и правата на гражданите и цялостния установен в страната правов ред.(2) За осъществяване на тази задача Наказателният кодекс определя кои общественоопасни деяния са престъпления и какви наказания се налагат за тях...КОНВЕНЦИЯТА отрича тези закони и е вредна за РБ.

61

Можело и без ИК

преди 5 години

Конвенцията не е ратифицирана от Армения, Азербайджан, Чехия, Унгария, Ирландия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Молдова, Русия, Словакия, Украйна и Англия.

60

Анонимен

преди 5 години

Нали унгария е подписала всичко. Винаги е имало само един пол. Очевидно е. Ако имаш полов член си мъж, ако на негово място липсва все едно е бил хирургически премахнат си безполово същество наречено жена. Но ако се премахне в последствие не е трети пол, а евнух, но това не е пол а осакатен мъж. С пластична хирургия може да се докара на вид, но това не се брои. Просто лекарите искат да прибират луди пари за смяна от объркани и промити мозъци с помощ на фиминистите. Те просто се късат от завист.