47

ЖАЛКО

преди 5 години

ЗА ЗАГИНАЛИТЕ--АМА ЯКА ДАЛАВЕРКА СЕ Е ЗАФОРМИЛА ТАМ...ТЕРЕНА Е СВОБОДЕН..МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ЗАСТРОЯВАНЕТО ОТ МУТРО-ДЕМОКРАТИТЕ....И ТАМ ЩЕ СЕ СТРОЯТ БУНКЕРИ ПО КРАИБРЕЖИЕТО...ЩЕЛО ДА ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ--АБЕ ИЗЧАКАЙТЕ ДА ВИДИТЕ КОИ ГЪЗАРИ ЩЕ ЛАПНАТ ТЕРЕНИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ Е ДРАСНАЛ КЛЕЧКАТА--НИЩО НОВО--ПОЗНАТА КАРТИНКА...

46

т

преди 5 години

До ХристиянинДявол на турски е шейтан.

45

човек

преди 5 години

До ХристиянинЩо мислиш, че има голяма разлика между тебе и турците?Всички сме човеци - два крака, две ръце, две очи, две уши, една уста, един нос, един полов орган.Пием една вода, ядем една храна ( с малки изключения ).Най-голямата разлика е езика на който говорим.Що се самозаблуждаваш, че другите са много по-различни и по-лоши от теб?

44

777

преди 5 години

До PhilipsЕ да ама поповете и те трябва да ядат.

43

Philips

преди 5 години

Иисус беше разпнат,защото каза истината.А истината която каза беше ,да не вярваме на свещениците,и да не влизаме в църкви.Защото бог не е там,а е във всеки от нас.И така още тогава религията се показа какво е,крадци на вяра и души.Вярващият е блажен,религиозният е заблуден.

42

Християнин

преди 5 години

Турците нямат бог- турското име на дявола е "аллах".

41

Археологически

преди 5 години

Пак ли да повтарям? Защо?!! Каменни статуи от Древен Египет. Недвусмислени са. Камъните не лъжат. Всичко е показано. Статуи са, няма място за лично въображение. Няма място за лична интерпретация.

40

И

преди 5 години

Добавяне на лични представи и въжделения към измислицата бог, които да я оправдават защо се крие и да и сменят адреса на пребиваване, не са градивен път. Крайният резултат е измислица с лъжа за основа.Чао и лека.

39

Ами

преди 5 години

В християнството всичко е плагият и това се вижда от каменни статуи от Древен Египет. Исус не е дори историческа личност. Той е плагиат. Няма богове. Нито един.

38

До футуролог

преди 5 години

Древен Египет. Камъните не лъжат. Плагиятът на християнството е увековечен. Но е по удобно да се вярва в лъжа за бог, защото е красива. Истината боли. Показва колко е лесно да се лъже и манипулира човек. За власт над ума и действията му. За парите му.Светлината на лъжата е, за да заслепи, а не да осветли пътя. Истината е друго.

37

До футуролог

преди 5 години

Тогава би следвало да знаете, че християнството е плагият. И защо няма богове. Нито един. Ако не го знаете, значи не сте се научил да боравите с информация от миналото. Тогава археолог, историк ще ви пасне идеално. В смисъл много такива не боравят с информация от миналото.

36

Ми

преди 5 години

Попът си направил реклама на тема какво може да причини религията на слабите умове. Сега сигурно очаква резултати от това. Черен ПР.

35

Анонимен

преди 5 години

А га блокирваха границата с България огън не ги гореше....

34

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство, че християнството е душевно заболяване, а най-болните стават и духовни водачи и водят стадото...

33

Анонимен

преди 5 години

на отчето да не е изгоряло аудито, че така нарежда!

32

Бб

преди 5 години

Ако си чел библията ще останеш с впечатление че бог и сатана са едно и също или сатаната е по-малкото зло.

31

Димитър Василев

преди 5 години

Евтаназия на религиозните фанатици!

30

Осман

преди 5 години

Бойко Борисов не е сатанист. Той е мутра. Не му пука нито за дявола нито за бога. Това са слепи хора. 90% от Човечеството са като него. Ще прогледнат някой ден но ще е късно.

29

Осман

преди 5 години

До ФутурологАко Бог или Аллах както го наричаме ние съществува, съвсем нормално е да съществува и Сатаната. В Корана пише, че Бог е във вашия "шах дамар" - Сънната артерия. Толкова е близо. А дявола е около вас. Бог е Вселената която ние виждаме. Ние виждаме толкова колкото е позволено.

28

v

преди 5 години

митрополит Педерасий да си гледа малките момченца и да не се обажда