87

marquise

преди 5 години

Двамата гръцки свещенници са безспорно слънчасали, видно от изложените причини за бедствоето, сполетяло Гърция.

86

Yorgos

преди 5 години

Господ ги наказа за всички жесток и несправедливост срещу хората. Не знаете как се гаврят и издевателстват над хората по Гърция, колко живота са почернили и колко хора са вкарали по затворите в Гърция невинни и за пари, за да им конфискуват всичко да им вземат парите и изгонят от страната след това, напълно незаконно и против правата на човека , но го правят. Това е машинации за пари и прогонване на чужденци които те не искат там. Само да смучат от Европа пари. Аз лично бях жертва на тази ***

85

...

преди 5 години

Играят си с човешките съдби! Но има Господ и за тях! Ципрас, мипрас и т. н...

84

sgdfgdg

преди 5 години

Да го разпнат, че лъжец излезе. Прави референдум, хората казаха не и тоя пак подписа. Този е като Волен само дето е за по интелигентни хора.

83

Мария

преди 5 години

ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!

82

Анонимен

преди 5 години

вярно,че ги наказваНо за други греховече са егоисти и за всички злинисторени и на българиколко изгоряха,преди години нямаше ЕС на колко само не платиха и им изгориха душите

81

Крис Караджов

преди 5 години

Едно нещо уважавам в комунизма - атеизма. Комунистите ни превърнаха в един от най-нерелигиозните народи в Европа. Благодарение на тях, мнозинството българи се смеят на садистите в расо вместо да слушат *** им приказки. А тоя мутрополит вместо да помогне на хората, тръгнал да ги съди. После що атеистите се увеличавали. Знам, че ще ми нацъкате минуси, но това е истината.

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79Бог съществува само в главите на тези, които си говорят с него. Това е неоспорим факт и по тази логика той е всемогъщ, няма начало и край, не могат да се обяснят решенията му и не могат да се избегне волята му -точно както е написано библията, в която отговри намират само тези, които ги мързи да прочетат повече от една книга.

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСпор няма - има два вида хора: мислещи и вярващи. Едните цял живот учат, за да се усъвршенстват, да разбират по-добре света, в който живеят и да поемат отговорност за нещата, които вършат. Другите ги мързи и искат всичко да получат наготово от Бог, а когато не им се даде /логично защо/ се озлобяват и обвиняват всички други, но не и себе си, защото е по-лесно друг да поеме отговорността.

78

NoName

преди 5 години

Нищо хубаво не може да види човек от Духовници...

77

Анонимен

преди 5 години

Келимявката се е направил на интересен, защото за друго не става. Очевидно божият гняв се е изсипал на него и не си е намерил благородна професия, с която да е полезен за хората и живота въобще.

76

Кина

преди 5 години

Това недоразумение в расо защо ли ми мирише на московско резидентче, ама вече отсвирено от цитаделата, или просто е "крадецът вика"Дръжте крадеца" ?! И защо въпросната църква не го е свалила от длъжност ?! Мир на душите на жертвите ! Кошмарно възмездие на виновните !

75

JJivanov

преди 5 години

ДА не се показват филми ,репортажи от пожарите вкл в Швеция заради нови оръжия ползвани з а палежите.вероятно с а инсталирани в холограми разпространявани от нагли престъпници вкл чрез власт подставени..враговете произвеждат холограмни оръжия чрез обемно проникващо обсебване на човешки хардуерно софтуерни комплекси.ЗА сравнение мощноста на техните холограмни оръжия расте ежегодно с над трилион пъти в сравнение с предната година.

74

инфо от 2003

преди 5 години

Поглед от самолети позволява да се видят трайни увреждания на Софииското поле към Елин Пелин от оръжие"Божия гняв".

73

увредиха земята

преди 5 години

Да с е прегледат филми и записи на пожарите внимателно в защитени от светлина а помещения използвани с а нови оръжия з а подпалване >Чуват с е команди на екип друга от цивилизация ясно ..Вражеска военна техника произвеждана от хората е увредила тяхни обиталища. техниката е холограмна и лед сканираща..пробиви в тяхното пространство правят даже фотосоларни градински лампи и бели високо вредни лампички инсталирaни като фенерче в JSM

72

JJivanov geolog

преди 5 години

на 11.07.2018 проведохме тестови проучвания на София. Имаше частично въстановена биосфера, включи се системата за пречистванена въздуха в града.Видяхме как мръсния въздух се издига на километри .В София се дишаше спокойно свежо..НА 12 стотици хиляди автомобили с включени фарове вкл против мъгла денем увредиха биосферата.Снимахме огромен обем висок до 4км тежко повреден от ЕМС.Въздуха замириса яко.НА 11 имаше тест за "Божия гняв"

71

Анонимен

преди 5 години

Не е проблем че е атеист ,проблема че е веселяк. ЕС си ги създава отглежда и избира за управници на страни. Нашия и той в тая клика ,ама е от простите веселяци ,селски .

70

Коко

преди 5 години

Строителната мафия си разчисти терените за строителство много важно че ша има някой друг изгорял поне при соца не гориха нищо а направо строяха без да се интересуваха дали щеш или не щеш а по демократично палиш намират изкупителна жертва и готово ко толкова сложно в бг как по демократично избиха на хората дубитака уж имало чум.а нищо няма ЕВРОПЕЙСКАТА МАФИЯ ЗАПОВЯДА НА ТИКВАТА БОКО и готово кво толкова тях ко ги интересува че ще вземат поминака на хората важното е да си продават залежалите боклуц

69

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде - трябваше да е виновен Путин.

68

Анонимен

преди 5 години

много го защотавате терориста путин, той стои зад всички воини по света , а Асад избивше народа си със зарин и путин го пази все още, колко му е едно пожарче