47

гласоподавател

преди 5 години

който се е хванал с боко не е прокопсал боко им направи интрига за да се изпокарат тъка са му по-удобни за манипулиране

46

що го наричате този

преди 5 години

Този човек отдавна трябваше да търка наровете в затвора....като си спомним за магистралните изпълнения и десетки престъпления. Този "шериф" не се ли разхождаше с палка и пистолет да плаши мирно протестиращи...

45

Smel

преди 5 години

Чакаме резултати с братя Домусчиеви.И не само те.Каде се скри Ахмед Догон и неговите ДПСАРСКИ крадлеви помаци.

44

Анонимен

преди 5 години

Не съм вярвал, че ще го кажа, но Симеонов започна да ме кефи, от момента, в който се видя, че не цепи басма на ГЕРБ, Боко и министрите му.Докато Болен се изживява като лицемерен интересчия, забрави как с години плюеше сегашните си гербаристки приятели.Гадно е някак си да гледам човек с побеляла коса да се държи като влечуго.На младини кой знае какъв е бил изтрещялник, шом сега това, което се вижда, е мега зле...Те патриоти че не са, не са, но всеки, който ядосва Болен и Боко, е човек достоен

43

Анонимен

преди 5 години

Никакви патриоти не са тия, само изкукуригалници и осктели лумпнии им гласуват.

42

ognyanz

преди 5 години

До изнервен: Коалиция между БСП и патриотите досега не е имало, но може и да има. В политиката всичко е възможно. И може да не се окаже толкова лошо, ако държат ДПС извън властта. Така че не се ужасявай предварително от нещо, което не си виждал.

41

изнервен

преди 5 години

До 31 анонимник. Дано никога да не се случи, ама искам ти да си свидетел на коалиция БСП, "патриотите" и Трифчо и да видиш тогава какъв ужас ни чака. Защото ти подобен филм сме го гледали - некадърност и примитивно управление, див популизъм и алчни апетити.

40

KOKO

преди 5 години

BOLEN,PAK ZABRAVIL DA SI VZEME LEKARSTVOTO. TEZI,DETO SA NA STENATA ZAD NEGO,AKO MOZEHA DA SLEZNAT OT TAM I NAI MALKOTO,DA GO ZAPLJUJAT.

39

Анонимен

преди 5 години

Сидеров яко го тресе андропаузата затова е така злобен и заядлия.Да напуска парламента,да си седи у дома и да пие хапчета.

38

решетников

преди 5 години

Хе-хе, червеният Мирчев хвали пРезидента. Ами че той се държи абсолютно смешно, от него нищо не зависи и вече е станал жалък с неговите въпроси и изявления, от които нищо не излиза.

37

Анонимен

преди 5 години

Ами то лятото поти свърши. И парламентът излиза във ваканция - нищо особено не ни очаква.

36

ognyanz

преди 5 години

Политологът казва: Тук нямаме национален интерес. Т.е. според него държавата няма интерес да получи милионите от братя Домусчиеви за неизпълнения приватизационен договор за БМФ. Как така? И колко приватизационни сделки още има като тяхната.А до "Lacho": Радев слуга на Корнелия Нинова? И пречи на правителството да си върши работата? Имаш направо гениални прозрения. Не се съмнявам че си от електората на Бойко. Той си го каза ясно: "Аз съм *** и вие сте прости, затова ще се разберем".

35

Шопо

преди 5 години

Валерия да си меси бюреците в сараите на Доганя ! Ямболската пионка да кротува ! Балевски да командва !!!

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен34Викаш друго си е да си 16-та республика.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Ти на този ВАСАЛ на отвратителната кравария ...ДЪРЖАВА ЛИ МУ ВИКАШ???? Ще си върне статуса на "държава", когато изгони тези конярски марионетки!!! еуропейците не ги взимам в сметката..и те са същите кукли на конци, като нашите!!! Боже мили, да стане Де Гол да види какво вършат потомките му..........ГОРКИЯТ!!!

32

Lacho

преди 5 години

Какво означава, че радев е политик. Той е просто една слуга на Нинова. Тя го използва, за да може да пречи правителството да си върши работата. Ако Нинова и Радев са в управлението, може да започнат масовите самоубийства и да се обяви фалит на България.

31

Анонимен

преди 5 години

Ооооо..........този народ не разбра ли най-сетне, че КОЙТО СЕ ДОБЛИЖИ И ОПИТА от отровата на герберчетата рано или късно се РАЗЛАГА..............

30

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ ЩЕ СЕ РАЗЦЕПЯТ !!!СИДЕРОВ НЕ МОЖЕ ДА СТОИ СПОКОЕН !!! НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ БУДА Я ИМА 25% Я НЯМА!КОАЛИЦИЯ БСП ПАТРИОТИ И СЛАВИ Е ВЪЗМОЖНА!25% БСП 10% ПАТРИОТИ И 10% СЛАВИ!! ПАК ЩЕ Е УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ДПС! МАРЕШКИ МОЕ И ДА НЕ ВЛЕЗЕ!

29

Йофчо

преди 5 години

Босия е единствения човек, който напълнява, вследствие на гладната си стачка.

28

Анонимен

преди 5 години

Този непрезидент Радев е избран от червената ***, ромите и недовиждащите пенсии. И вместо да се пречка със вето за щяло и нещяло, е време да помогне за доброто на България. То е очевадно, че е патерица на БКП, чрез която те пречат и саботира държавата ни.