47

Анонимен

преди 5 години

Виждам че има много хора със злоба.Срам

46

До Юнал Резаков

преди 5 години

А какво ще кажеш за земетресението в Турция,когато нови сгради нападаха като домино с много жертви?Тогава Аллаха ли ви наказа,че хапвате свинска скара с руйно вино?

45

до 45

преди 5 години

Чукай на дърво, колега и не прави такива нелепи сравнения! Герб са изключително вредни, няма спор, но дано поне природата ни пожали, че иначе би било страшно!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Гърция под пепел пак е по добре от България под Герб.

43

от снимките

преди 5 години

Има точков срив на биосферата показан на снимките..Ползвана е нова облъчващо пробиваща техника.Снимки и филми на горящи зони са опасни от екрана .

42

Мохамед

преди 5 години

Морето бурно става само за елитни плувци .Вятъра носи отрови и пламъци подред по улиците .Идва краят на света бре ора .Потопа идва за неверниците .

41

Не дишайте

преди 5 години

Вдишването на дим от санирани згради е силно токсично .Запалете стеропор и вдишайте силно два три пъти .Честито вече пътувате към отвъдното или токсикологията .Санирането с нефтени продукти е плод на алчни производители и кухи собственици на имоти . При пожар имате само няколко секунди живот до припадък .Изолирайте си сега мозъците - окачени тавани от стеропор ,изолация,стени и таванистават нефтен кладенец за пожара .А той винаги си става но се пазете от изолацията инефтените продукти .

40

Разбирко

преди 5 години

До *** ДжемиловТакива прости и неграмотни сте в 90%,а защо не си отивате в Турция не мога да разбера (мога ,но се правя на интересен).Стоят в България и все реват за нещо ,все били дискриминарани.Български не можете да говорите,турски телевизии гледате,българите мразите,ами заминавайте си.

39

Анонимен

преди 5 години

Това е нещо много странно. 50 пожара за ден и толкова жертви, въпреки че са близо до морето.

38

Анонимен

преди 5 години

До Юнал ДжемиловТова което се случва на Гърция е капка в морето в сравнение с това, което ги чакат ислямистите. Така че ликуването ви ще е за кратко. Не се радвайте на чуждото нещастие. И стига сте го завирали този ваш бог в лицето на другите.

37

Анонимен

преди 5 години

До Юнал Джемилов

36

Анонимен

преди 5 години

Тежка карма има да изкупуват гърците. След толкова злини сторени на съседите си дори и всемилостивият Бог не се стърпя и ги наказва непрестанно.

35

Анонимен

преди 5 години

Защо не помогна братска България ? Да не би да е че няма с какво ? А Тайпи първи се отзова и предложи помощ.

34

Анонимен

преди 5 години

Вчера гониш руски дипломати, днеска получаваш огън и жупел. СлучаЕност?

33

Анонимен

преди 5 години

Гърците плащат за сторените злини.

32

Юнал Джемилов

преди 5 години

Това е наказание от АЛЛА задето убиждаха ИСЛАМА и Турция

31

Анонимен

преди 5 години

Намерени 26 трупа на скала над морето,просто не мога да повярвам как е възможно това?!Бройката на загиналите е ужасяваща още повече гърците имат горчив опит с пожарите,как е възможно да се случи такава трагедия ОТНОВО както ако не ме лъже паметта през 2007 година когато изгоряха милиони декари гори,ниви и имаше пак много жертви!!!Явно гърците трябва да бъдат спешно обучавани против пожари както японците при земетресения как да се предпазят.Жалко за жертвите и особено децата!Бог да ги прости!

30

Анонимен

преди 5 години

Значи е дошло времето да се покаете за греховете си и да търсите Господ Исус Христос да ви прости греховете и да дойдат Осветителни времена от лицето на Бог и неговата милост да се спусне над вас и да ви съживи за жива надежда която не повяхва и носи вечна надежда за живот вечен

29

ууу

преди 5 години

До Анонимен 25Не познавам прадядо ти, но ще ти кажа за друг случай във Варна -- бивш фронтовак от ВСВ крадеше вода за градината си и се тупаше в гърдите, че всичко му е позволено. А за Белене - попадали са и честни хора, натопени, но са били единици.

28

Анонимен

преди 5 години

съзирам сянката на Сорос.