56

Анонимен

преди 5 години

Oт 3000лв. до 5000лв. заплати ще се дават, вярно е, но когато един хляб стане 10 лева.

55

Анонимен

преди 5 години

Украинките са като всички жени, не ги обиждайте.Красиви са, без спор.Сега за нравствените им качества няма какво да говорите, без да ги познавате лично.

54

Анонимен

преди 5 години

У нас синдикати практически няма.Има някакви дето се водят, че са синдикати, но реално не са синдикати.Работниците нямат права, извънредният труд не се заплаща, не се зплаща на час, което е предпоставка за измами от страна на работодателя. Нощният труд се заплаща по комунистически ставки 0,24 лв. на час.И минималната заплата е 510 лв., което е просто възмутително.И после хората защо бягали от България?Българинът иска да живее добре сега веднага.Да има права сега, да има условия сега.

53

fake news

преди 5 години

Драскачитеее,нали бяхте писали,че нашите мутробизнесмени щели да дават от 3000лв. до 5000лв. заплати? При такива заплати няма нужда от чужденци!Не се подлъгаха балами на fake news и сега се появявя тази поръчкова публикация/залъгалка...

52

Анонимен

преди 5 години

Варна е пълна с рускоговорящ персонал и работят по добре от българите .

51

пепел

преди 5 години

Въпроса е къде е държавата и синдикатите и други подобни.Лятото много хора от провинцията ходят да работят по морето, щото в малките градове е пълна мизерия, 400 лева за шивачка по 12 часа на ден, и сега идват гладни като нас от чужбина да подбиват цените още повече.

50

евро-зона

преди 5 години

сега украинските *** така ще подбият пазара на българските и като цени и като качество, че нашичките съвсем ще измрат от глад!!

49

а

преди 5 години

Супер, само да не ни занимаваш с пенсията си, как няма кой да я изработи ако не се народят нови българи на тази територия. Яжте банани

48

Тръмп е Велик

преди 5 години

ЕС е ужасен, ЕС е враг на собственото си население, не му дават работа, ЕС е враг и на населението на САЩ, мамят ни с двигатели с врудни емисии, с мита, изобщо ЕС е враг номер 1, слагам ги наравно с Китай.

47

Турист

преди 5 години

И на чужденците ще се плащат заплати!

46

Bravo shkembe

преди 5 години

A bg asker v afganistan igrae na ringi ringi raie...hataka...

45

А бе

преди 5 години

Бял кахър са молдовците и украинците....То 30 години се води политика за унищожаване/прогонване на коренното население на България и трябва да признаем-доста успешно!Дето се вика-преди да се продаде имота,трябва да се прочисти.

44

Анонимен

преди 5 години

Всеки влак си има пътници. На едни не им се работи, а други ги мързи

43

Анонимен

преди 5 години

Така е било преди години в Европа - от Испания са отивали да работят във Великобритания, от Португалия в Испания. После ние в Португалия и Испания, а тук идват от Украйна, Молдова, Киргизстан. Няма място за притеснение ,, Всичко тече и нищо не остава " - Хераклит.

42

Анонимен

преди 5 години

Какъв украински ви гони. Те и молдовците и украинците знаят и руски. И ще ви говорят на леко развален български, така на меко с акцент. В Украйна 100 % от населението знае руски. Влезте в ютуб в някой укрински сайт за продажба на нещо и ще видите, че всички клипове са на руски, защото така продават и на Русия, Белорус, Молдова и т. н.В Молдова също знаят руски, просто имат голямо руско мацинство и руският е навсякъде. Във всички страни от бившият СССР много голям % от населението знае руски.

41

Да

преди 5 години

Територията ще смени единствено обитателите си.

40

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха,как злобеят каскетите и СОФИЙСКИТЕ копеута дето да отидат на гръцкия плаж в световнонеизвестното село в СЕВЕРОИЗТОЧНА ГЪРЦИЯ с доматите и кашкавала в багажника е върхЪ.После сготви гуспуджата една тенджера кюфтаци,отидат на плажа ,люскат бира двулитровка и са като боговете на Олимп ХАХАХАХАХАХАХАХА......Не се притеснявайте за черноморието между другото владяно от СОФИЙСКИ МУТРИ,ще минат и без софийската псевдоснобария и гръкомания.Лошо е че така настройвате хората против всички софиянци

39

Б.

преди 5 години

Н.З. не е Австралия. Жената гледа един *** филм и аз се занимавам. Днеска няма статия за Тръмп или Путин, а Ердо не ме интересува. Изобщо земята е голяма и всеки да прави каквото иска

38

Анонимен

преди 5 години

Не съм скивал досега.

37

а

преди 5 години

И кво, синовете в Париж и Австралия, а ти викаш по форумите раждайте бе шматки прости, и яжте банани.