38

Анонимен

преди 5 години

Я ДА МЛЪКНЕ ВЕЧЕ ТОВА МРЪНКАЛО !!!!

37

наблюдател

преди 5 години

Сърбите пропуснаа шанса си още в началото да признаят Косово и да вземат част от Северно Косово, където живеят сърби. Изтърваха си шанса и много добре го знаят. Скоро Косово и Албания очаквам под някаква форма да се обединят. Дали митнически съюз, федерация или една държава ще видим.

36

Анонимен

преди 5 години

Абе Вучич твоя сънародник в т.н. Република Сръбска и той като тебе,къде има сърби все е Сърбия,ами що не върнете на България поне Босилеград и Цариброд,що не върнете на Унгария поне част от Войводина,сръбски шовинисти,зли сте като търтеи бе.Вземети ли част от Косово ще трябва да давате част от Сърбия,не може иначе и то пак на албанците,щом принципа е където са нашите там е наше,ще давате на албанците.

35

Анонимен

преди 5 години

"Надявам се да няма война", но няколко провокацийки финансирани от господарите на света и ще пламне, като войната в Босна, като войната в Косово.

34

Анонимен

преди 5 години

как беше, Крим е руски и Косово ке върнем... :), нали видяхте в Македония албанците решиха за името.... и тук натам вървят нещата , "ромите ах миличките търтей" да определят как ще живеят българите...

33

До шиптър 33

преди 5 години

Яко ни мразите нас православните - и кво от това?! Бабуля Вангуля го закова с Божият Пирон - няма спиране Русията - а вие си пишкайте газ - може и втечнен,от Щатите...

32

Сатанаилчо!

преди 5 години

Бе ти докога ще живучкаш в 1993?! Поплачи си за алкаш Боря но си припомни че днес е 22-07 2018...

31

Сата НАТО

преди 5 години

Ми вярвам си - нека се опитат да връщат Митровица със сила и ще видят звезди посред бял ден. А руската политика е стандартна - подкокоросва който е по-глупав срещу САЩ.

30

До СатаНато

преди 5 години

Сенто и Сеато - ще,ще,щееее...Айде де! Вярваш ли си бе - ка.ун??

29

Сата НАТО

преди 5 години

И сега идват некви шиптери и викат: Това е наше!! Албанците са в Косово доста отпреди сърбите, а освен това са 90% от населението.

28

NoName

преди 5 години

Дано намерят диплопатическо споразумение! Балканите най-малко имат нужда от война! Кой крив, кой прав в тази ситуация, мисля че няма голямо значение, на фона че се говори за война...

27

Бай Иван

преди 5 години

Разликата е ,че не сме 1998,Русия ще се намеси този път сериозни и сащ и ислямските му талибански съюзници ще горят в буквален и преносен смисъл

26

Име

преди 5 години

аз не прецениавам хората по картинка, а по делата им. юдеите продадоха христа си за трийсе сребърника по заповед на фарисеите, неграмотната цензурке!

25

Име

преди 5 години

по-страшни от олбрайт са само фалшивите евреи, като теб, цензурке неграмотна. пише го дори в откровението: Откровение 2:9Зная [твоите дела], твоята скръб и сиромашия, (но пак си богат), и как те клеветят ония които наричат себе си юдеи, а не са, но са сатанинската синагога.

24

До Душко

преди 5 години

Ходи се гръмни.И България на 3 морета, нали ?И да е част от СССР, ако може.

23

До 22

преди 5 години

Ти сигурно си виждал евреин само на картинка.

22

Име

преди 5 години

няма по-големи хейтъри от евреите на тоя свят! те ненавиждат всички и всичко. но обичат само трийсетте сребърника.

21

Душко

преди 5 години

Пояснявам,Косово е Сръбско,Крим е руски,а Македония е българо-гръцка. Разликата между Крим и Косово,че Русия е могъща държава и поправи една несправедливост сътворена и от американците. Тези последните дадоха Косово на албанските ***,но Сърбия е слаба и не може да възстанови справедливостта. Тези мои размисли важат и за Македония. Нещата ще се оправят,когато американо-еврейски сатрапи бъдат унищожени.

20

Име

преди 5 години

до цензурата на евреиските нпо, аз съм преценил всяка своя дума, която съм написал и за разлика от вас моите писания не съдържат и милиграм неистина. отвори джндърската манипулативна уикипедия и ще видиш, че няма и една моя дума за цензуриране, а само Факти, но само джендърите не признават фактите и ги цензурират, защото са евреи-фашисти!

19

димитър

преди 5 години

На мен албанците са ми отвратителни , а сърбите още повече. Съжалявам само за нашите сънародници , които нямат никаква вина в спора им.Да вървят по дяволите и сърби и албанци