161

Анонимен

преди 5 години

Браво на г-жа Корнелия Нинова! Тя е права! Извратеняците нямат никакво право да тормозят по всякакъв начин децата! Извратеняците трябва да са в Белене и да бъдат убити. Извратеняците да стоят много надалече от децата!

160

Анонимен

преди 5 години

Кога ще чуем от Бойко такива думи?

159

Браво

преди 5 години

Корни-джендъра не трябва да бъде допуснат до нито едно училище в страната.

158

111 пол

преди 5 години

До Анонимен 150Ако е достатъчно умен да не се мъкне по гей-паради,и не досажда на хората с папагалщини,никой няма да го мрази!Някой мрази ли Азис,умнико,или Евгени Минчев!?Не,нали!?Но те не се навират между шамарите!

157

ГЕйРБ

преди 5 години

Ако не си ***, не можеш да крадеш от еврофондовете. Европейски му ценности. Който иска, да се интегрира. На България не й трябва такава интеграция и не заради това влезе в ЕС, за да насаждат на хората всякакви извращения.

156

Te za tova

преди 5 години

До РусомразНинова, мacтио, *** и джендърите са едно и също.*************************************************************************Дори и да е така, евроатлантическите ценности повеляват да се съобразяваш с малцинствата... Така че дръж се прилично и не използвай думички като "мастио" да не вкараш таблоида в проблеми...

155

Анонимен

преди 5 години

148- И ДА ИСКАМ НЕ МОГА ДА СЕ ПРАВЯ НА МЪЖ ЗАЩОТО СЪМ ЖЕНА, ТОВА ГО МОЖЕ САМО НИНОВА''...ИЗЛЕЗ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАТО МЪЖЕ'', НАУЧИЛА ГО Е ОТ КРУШЕВИЦА, А НЕЙНАТА ПАРТИЯ Я Е НАУЧИЛА ЧЕ ДА ОЦЕЛЕЕ КАТО ЕДЪР КАПИТАЛИСТ МИЛИОНЕР ТРЯБВАТ ЯКИ ЛЪЖИ- СПРАВКА УСТАВА НА БСП НА СТЕНАТА НА БСП ОТ 2.2017 Г- ЩЕ'' ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА''- Е КОЙ СЕГА Е ИЗВРАТЕН И В ЧЕРВАТА- ГНУСНИ УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

154

Да се разясни първо!

преди 5 години

Само да попитам, думата ПОЛ какво означава и срамна ли е?

153

Анонимен

преди 5 години

Браво, Нинова!

152

Анонимен

преди 5 години

*** и третополов - това са много деликатни думи.Народът си знае българските думи п,едал, п,еде,рунгел и др. подобни, знаете ги.

151

Анонимен

преди 5 години

Господ е създал човека с два пола - мъж и жена, Адам и ***.Трети пол няма, или ако има е създаден от дявола.

150

Анонимен

преди 5 години

Ако Нинова обещае да вкара фенинистките по затворите и смъртна присъда за феминистките в образованитео, всчки други грехове и прощавам!

149

Анонимен

преди 5 години

Не на *** идеологията не само в училище, но и навсякъде! Тея феминистки измислици да си ги вземат феминистките на шлеповете докато потъват!

148

Русомраз

преди 5 години

Нинова, мacтио,*** и джендърите са едно и също.Че и се събирате да празнувате на едно и също място - пред паметника на окупаторската армия в София!

147

Анонимен

преди 5 години

Нинова, Нинова.... нещо си останала в 19-ти век. Явно си пропуснала много уроци ... и не знаеш, че човек се ражда с определена сексуална ориентация и тя не е по желание или възпитание. Не само си 200 години назад, ами и 100 встрани. И всички, които подрепят твоето виждане - също. Дано ти се роди внуче/правнуче което да е с нетрадиционна ориентация, и тогава може би ще видиш по-добре отвратителното си лице в хората, които ще го мразят.

146

антисоросоид

преди 5 години

Един и същи оли го фре н дже н дар е надраскал доста г лу по с ти

145

антиджендар

преди 5 години

До 145 АнонименКво се прайш на мъж бе джендар извратен 2

144

Анонимен

преди 5 години

ДАНС незабавно да започне разследване срещу Нинова и БСП, които чрез действията си целят масово заразяване в цялата страна и дестабилизация на правителството и държавата. Тъй като народа не желае те да го управляват, опитват да се докопат до властта чрез служебно правителство излъчено от тяхната марионетка Румен Радев.

143

Хан Крум

преди 5 години

Госпожа - другарката Техноимпексова да разчисти първо джендърите от БСП, че предишен ръководител беше наводнил редиците на столетницата със себеподобни, че и на ръководни позиции а сега джендърствува като председател на ПЕСоглавците..

142

Анонимен

преди 5 години

137, ТИ КАТО СИ УЧИТЕЛ ПО БИОЛОГИЯ, НЕ ТЕ ЛИ УВЕДОМИХА, ЧЕ ТРЕТИЯ ПОЛ Е САМО В ГЛАВАТА НА ГОСПОДАТА ОТ БСП- ТИ СИ ТОЛКОВА ДАСКАЛ, КОЛКОТО КРУШОВЕНКАТА Е УМНА.