101

Го4о

преди 5 години

Нинова страда от раздвоение на личността! Обградила се е от цяла плеада от ***, а сега ни говори, че това е вредно за училищата!?!? Как да и вярвам на г-жа Лъжа???? Тя членува ли в ПЕС? Какво ни говори тогава? На кое да вярвам на приказките ли или на делата????

100

Бау

преди 5 години

До 113Притеснително глупав си... Няма три пола има два. Транссексуалните искат да си сменят по документи пола и да бъдат приети от света като пола, който се чувстват. Просто е, но политиците объркаха глуповатите хора като теб. А това, че реши, че съм гей , защото се опитах да обясня само показва, колко си глупав ...

99

въпрос към Курнелия

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

98

Анонимен

преди 5 години

РЗИ СОФИЯ ПРЕДУПРЕЖДАВА- ОТ ПЛЕНУМА НА БСП ИЗТИЧА БЕЗКОНТРОЛНО ДЕМАГОГИЯ, КОЯТО Е ОПАСНА ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ И ЗДРАВЕ- ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ Ч Е Р В Е Н А Т А ДЕМАГОГИЯ ДА ВИ НАВРЕДИ. ИНТЕРВЮТАТА КОИТО СЕ ЗАПЛАЩАТ СА НА СТОЙНОСТ НЕ РАВНА И НЕ ПО ГОЛЯМА ОТ МИЛИОН.

97

Анонимен

преди 5 години

Глухи ли са, *** ли са, слепи ли са, когато целият народ и БПЦ казаха НЕ на *** извращенията?! В Конституцията пише " брак между мъж и жена", следователно всички извратени двойки и техните съжителства са противозаконни!

96

Анонимен

преди 5 години

"Сега като ни подпукат френски адвокати и могъщи НПО-та дупетатите ще клекнат и ратифицират конвенцията."О, супер. Тогава па ние, които принципно сме кротки, ама за тоа гяволък кат грабнем по ена сопа, па кат се развАртим, от дупетатите само перушина ше остане.

95

Анонимен

преди 5 години

ПО СОЦ ВРЕМЕНА- ЗАПОЧНАХА ДА МЕ ИЗПРАЩАТ НА ЕДНО МЕСЕЧНИ БРИГАДИ ОЩЕ ОТ ОСМИ КЛАС, ТОВА ПРОДЪЛЖИ И КАТО СТУДЕНТКА- АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО БЕЗПЛАТЕН ТРУД СЕ ПРИСВОИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ, КОИТО ЕДИН ДЕН СЕ СЪБУДИХА МИЛИОНЕРИ, НАРЯЗАХА ПРЕДПИЯТИЯ И ЗАВОДИ, ИЗРАВНИХА РАБОТНИЧЕСКИ СЕЛИЩА, ИЗМЪКНАХА И ОТ ТАМ ЖЕЛЯЗОТО- СМАЗАХА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ В ДЪРЖАВАТА. ИСТОРИЯТА НЕ ПОМНИ ТАКАВА УНИЖИТЕЛНА КАМПАНИЯ КАТО ТАЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ- ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ДОПРИНЕСЛИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

94

До 105

преди 5 години

Е, това е член на редакцията на Днес БГ. Те препечатват подобни неща от западната пропаганда, а сега са решили и нещо лично да публикуват?А може и да е самия Изтривко, дето трие само нормалните коментари, днес е на три ракии и си пише каквото му се върти в главата...

93

Анонимен

преди 5 години

"По дяволите тези семейни ценности, които ни държат в третия свят!"Много си объркано. Семейните ценности ИЗОБЩО НИ ДЪРЖАТ В ТОЗИ СВЯТ, офцо. Без тях няма деца, няма бъдеще, няма човешки свят. Заради желанието на ба.нда де.генерати искащи официално да си бъркат по дупките, залагаме единственото, което имаме - БЪДЕЩЕТО. Емигрирай в първия/хихихихи/ свят, щом тук не те устройва.

92

Анонимен

преди 5 години

ИСКАЛИ ДА СМЕНЯТ СИСТЕМАТА- ПАК СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ ЛИ ЩЕ ГРАДИМ- АМА ТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ И КО ПРАЙМ- ГАДНИ ДЕМАГОЗИ.

91

Бау

преди 5 години

Спрете вече с този "трети пол". НИКОЙ повтарям НИКОЙ на този свят не иска да е ... 'трети пол'. Транссексуалните искат да са ДРУГИЯ пол в паспорта. Това е. Ставате смешни ...

90

До anybodyи редактор

преди 5 години

Прав е anybody. И аз погледнах постовете на 52 и 53.Редакторе,защо не си ги изтрил? Човекът дето ги е написал или е пиян или невменяем. Такива гнусотии е написал. Дори не е цензуриран.

89

До 96

преди 5 години

Бай СДС, добре видяхме резултатите от вашия "правилен" начин за управление.Помня господин 10%, Сапио и ред "геройства" от СДС управлението.Огледай се - това което сме сега, е благодарение на вашата рецепта.То и рецептата на Нинова, която критикуваш, не се знае какво ще донесе, обаче и това, което се прави в момента води в задънена улица.Трябват нови хора, нов подход но в колонизирана България няма да им се даде възможност.

88

Анонимен

преди 5 години

Другаря Сергей ги заплаши с изключване от ПЕС . Социалистите подкрепят ЛГБТ общността и обратното.

87

Мда

преди 5 години

То и модерната лява партия бе засегната от чумата на джендъризма(Станишев и ***),ама усетиха накъде ду.х.а вятърът и обърнаха плочата,даже ожениха Съселчо и деца му направиха.Хитро,а?За Баце какво да говорим-той си мени мнението по няколко пъти през деня,но основната идея е постоянна-да оцелее на власт.Щото извън властта няма живот за него,в буквалния смисъл.

86

До 86

преди 5 години

Ха дано, ама на дали...Ако вземат властта, веднага ще набутат в нея негодници като Станишев и разни ***, които отново ще пеят същата песен, под диригентството на "приятелите на България" от улица "Козяк".Проблемът е, че и червени и всички останали, на една ясла ги хранят - яслата на "атлантическите ценности"Целия политически "елит" са или купени или държани с компромати и без изчистването им от обществения живот, все ще си е същото.А изчистването за жалост става с революция и страдания

85

СДС

преди 5 години

Визията на Нинова с две думи...връщане на държавата в икономиката,държавна подкрепа на губещи предприятия, социални разходи без да се посочват откъде ще дойдат приходите, вечна дружба с Русия и Путин, саботиране на членството ни в ЕС чрез други политики.Извод.дори и да дойдат на власт,след нова криза ще паднат.тежко ни...от мафиот на склеротизирали политики.

84

Северна Каралайна

преди 5 години

Добре, че снежинките се нуждаят от парламента да ратифицират конвенцията, че, ако зависеше от вожда или някоя калинка вече, щеше да е въведена.

83

Анонимен

преди 5 години

Тая вече определено вече ми става по-противна и от пожарникаря

82

Анонимен

преди 5 години

AKO KS PUSNE IK KRAI S BOKOVOTO UPRAVLENIE ZAVINAGI I TOI GO ZNAE OTLICHNO