106

Окси/муж/ик/ен

преди 5 години

Ердухан, ке падне, да се роди Атататюрк!Свобода на словото, печата и изборите!

105

Оксиморон

преди 5 години

Ер Доган и Демокрация? Невъзможно!Хабитат, бурки, мурки и т.н .шалваретини!Не че демокрацията е това, което е, но неговото си чиста проба .. даже Деспотизъм! Още поврче сега, като едноличен ътанар!

104

ПроСоТо

преди 5 години

До До коментар 85може и да си прав/а...Нема нищо "по-демократично" от това,да въведеш "ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ" докато си осигуриш "изборите"..иначе ФОРМАЛНИ "партии" мога да ти изфабрикувам и аз..КОЛКОТО ПОРЪЧАШ!

103

До коментар 85

преди 5 години

Турция е демократична държава въпреки упорството което налага запада. Първо което доказа това, че има демокрация явяването на толкова партии в изборит включително и кюрдската партия която подкрепя кюрдските терористите .президенска република има в САщ и Русия моделът и в турция ще проработи А като се говори за налагне на някой демократичн устои това го има и в европа Испания с Каталуния. Англия с Ирландия за какво обвиняват Ердоган запада за демокротични права .

102

нн

преди 5 години

Още преди да почне войната в Ирак 2003 година НАТО си нарвави сметката и наля 4 милиарда в Турция да построй лагери за 4 милиона бежанци. Турците се правят на тарикати, че ще пуснат бежанците. Турция да си знае мястото, но Ердоган нещо скача и скоро ще получи това което заслужава - сопата. Ердоган е елементарен политик, нормално за това от където е произлязъл "черен турчин". Този човек вече се мисли за по-велик от Ататюрк, но до къде ще стигне никой не знае.

101

ОПАААААААААААААААА

преди 5 години

АТ ДНЕС ПАРТИЯ ГЕРБ СЕ НАРИЧА ПАРТИЯ-БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

100

ПроСоТо

преди 5 години

До ЗАПОЗНАТи друго:-Те имат практически неограничени пазари в страните около тях.МОГАТ спокойно да си битуват в Ориента.Е,Ойропата за тях е като меда за мухата,но те могат единствено да "боравят" с европата така,както мухата "борави" с меда.За протокола:.-Нито ги мразя,нито им желая злото!...Просто всяка жаба да си знае гьола..

99

ПроСоТо

преди 5 години

До ЗАПОЗНАТтри години пътувах до Истанбул,защото ме поканиха да разработя на една фирма едно много атрактивно изделие. И не само до Истанбул.Мисля че успях да ги опозная..80 процента от нея битува още в Средновековието!!! Това имах предвид.А богати шейхства и разни племена-колкото искаш!Иначе армията им е втора по численост и въоръжение в НАТО..

98

Анонимен

преди 5 години

Tozi e po-goliam artist i ot na6ia Boko

97

extremist

преди 5 години

ТУРСКИЯ ДИКТАТОР НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ....ЗАКОН ЗА ОБИДА НА ВЕЛИЧЕСТВОТО, ДА ИМ ВЪВЕДЕ ТАМ ДА НЕ МОГАТ ДА ДИШАТ И ТВА Е

96

До 99

преди 5 години

И с какви пари бе, защитнико, се хранят тези имигранти? Европа му даде 3.5 милиарда ? да не ги пусне насам. И аз мога да извивам ръцете на хората и те ще ми дадат пари. Аз не мога да се подигравам на турците за избора им на президент и управление, като при нас е същото. Но вие си отворете очите, след някоя и друга година ще мечтаете, както тук мечтаем за бай Тошо

95

Турция е богата !

преди 5 години

Господата които плюят по Турция знаят ло, че тя храни бежанци кошкото половината насешение на България !

94

Ники

преди 5 години

Елате и вижте как се живее все едно както преди 3г и сега е така само кадето едно евро стана 5.60 турски лири На морето съм виждам повече българи от колкото на наши море всеки ден идват с туроператори и с лични коли живот си живеят...

93

Анонимен

преди 5 години

аз съм българин и съм кръстен и нямам нищо против турците и мюсюлманите. Хора като хора.

92

до ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

Ти знаеш ли как добре ще си запознат , като ти наложат чалмата и ти резнат пискюля турците , а?Много знаеш да лаеш докато не си наколене.

91

...

преди 5 години

Оф,тез ориенталски приказки за бабаитлък и мистериозни оръжия сме ги слушали,слушали....Как върви гонитбата с кюрдските овчари из Диарбекира,настигнахте ли ги?

90

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

До ПроСоТоДО ПРОСТОТО: ТУРЦИЯ Е 83 МИЛИОННА ДЪРЖАВА ,КОЯТО Е В ТОП 20 НА НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА !!! АРМИЯТА И Е СРЕД 10 НАЙ- МОЩНИ НА ПЛАНЕТАТА !!! АКО НЕ СИ ЗАПОЗНАТ НЕ КОМЕНТИРАЙ,ЧЕ СТАВАШ СМЕШЕН !!!

89

Анонимен

преди 5 години

Садам и Кадафи сърбали чай с наргиле на гости при турския шейтан и попитали домакина:-Ваше нищожество,кога ще ни доведете нашият брат Ердоган за да си направиме тройка?-Ердоган,любимци мои, има още малко работа на Земята,съвсем да обърка нещата,да съсипе Турция и да пострадат добрите хора,И добавил:-Това е любимият ми син!Него съм изпратил на Земята.

88

Мюмюн

преди 5 години

Чувам,че по Странджа сте имали много красиви козички...

87

Анонимен

преди 5 години

Във възход е Турция "да",само до месец май трийсет % обезценка на лирата и 15% официална инфлация която според чужди икономисти е два и повече пъти по-висока,наистина възход с обратен знак обаче.