126

зачуден,,

преди 5 години

все се чудя..следкато мюслитата били толкоз велики и религията им така хубава и Турция били *** много богати умни и други по големи *** СА все милиардери..И защо аджеба бягате към нас, белите държави от неверници , не толкоз богати..Ами съберете се всички вие заедно Турция, СА, Катар,Дубай..и джамии бол и девици там горе и шербет и рахат локум.Оставете ни на мира, ние не бягаме към вас,Нека всичката ви хубавина си е Ваша.Ние да си тънем в невежество-неверници

125

Вънот Нато

преди 5 години

Ако петвековният окупатор и вечна заплаха за Европа бъде изгонен или сам напусне Натото,то почти всички противници на НАТО до сега,ще станат негови ПРИВЪРЖЕНИЦИ!

124

П.Петров

преди 5 години

На зле отиват нещата в Турция(това никак не ме радва) и отрезвяването им ще е болезнено и много скъпо.

123

WORLD RIDERS

преди 5 години

До АнонименТака се развива че инфлацията направо ще фалира "Развитата Турция"... ти си някой потурковец в сукаците, който Аберлер си няма от съвременен свят ....)))))) аз съм в Истанбул и съм свидетел как блатото превзема всичко...! България вече в определени отношения е мноого напред !!!

122

Стефанов

преди 5 години

До Osmali - Съчувствам ти, колега, много далече си от истината, защото ти липсва елементарна култура. Не сравнявай Турция с другите президентски републики - Франция и САЩ, защото няма база за сравняване.

121

Анонимен

преди 5 години

А защо Турция върви напред и се развива, а България затъва все повече и повече?

120

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, някои не могат да преглътнат факта, че не успяха да демократизират Турция както демократизирахс Либия, Сирия, Ирак...

119

лошо

преди 5 години

Ердоган направи един позабравен трик. Сам си организира преврат за да си развърже ръцете и да бастиса честните хора.Коварния в началото печели. Цената я плаща народа.

118

Анонимен

преди 5 години

Бивш военен съм и имам познати турски офицери,които наскоро ми споделиха ,че с КемалисткаТурция е свършено и нищо добро не я чакало с Ердоган.Припомнят си времето от военния преврат на Кенан Еврен когато всички изпитвали много по-голям страх и респект от Военната полиция отколкото ог цивилната.Така,че Господ да им е на помощ на турците оттук насетне!

117

Анонимен

преди 5 години

Ами по баи Тощово време да не би да беше друго. Същото каквото е сега в Турция. Едноли4но управление една партия един Вожд. В момента също имате ВОЖД в бг и тои се казва ВИНЕТУ. Каква е разликата между Турция и БГ. Разликата е в това 4е в БГ тези които ви еbът са в пове4е и от наи разли4ни селски краища. Хрантутите 240 лежа4а и още 10 пъти по толйова от роднините им и си мислите 4е са ви докарали демокрацията с онзи трезвения ишияс Юнкер.

116

Анонимен

преди 5 години

До OsmaliГлупости на търкалета. С Ердоган Мочурливия Турция ще се върне в Средновековието. Край с демокрацията, със свободите на хората, с правото им да изказват собствено мнение, с правото на свободен избор. Ще остане само страх, лизачество и превъзнасяне. Хубаво си подложи Ердоганчо с измисления преврат, хубаво го скалъпи. Това му даде възможност да унищожи всичко това. Скоро турците, но истински интелигентните турци, ако междувременно не изчезнат, което е целта, ще го разберат.

115

Osmali

преди 5 години

С Лидер като РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОАН ТУРЦИЯ ЩЕ СТАНЕ ВСЕ ПО СИЛЕН И МОГЪЩТ ИМА ДЪРЖАВИ КОИТО ИСКАТ ТУРЦИЯ ДА СТАНЕ БЕДНА ДЪРЖАЖА И ДА Я КОНТРОЛИРАТ НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ЩЕ СТАНЕ ОБРАТНОТО ТУРЦИЯ ВЕЧЕ Е ПРЕЗИДЕНСТКА РЕПУБЛИКА КАТО АМЕРИКА И ФРАНЦИЯ НЯКОИ ПРОСТИ ХОРА КАЗВАТ ЧЕ ТУРЦИЯ Е ДИКТАТОРСКА ДЪРЖАВА АМЕРИКА И ФРАНЦИЯ СА ПРЕЗИДЕНСКИ РЕПУБЛИКИ ее значи всичко е наред

114

999

преди 5 години

МЕРКЕЛ НАЛОЖИ САНКЦИИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ - НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН НЕМСКИЯ СИЕМЕНС ИНВЕСТИРА 1 МИЛИАРД В ТУРСКАТА ИКОНОМИКА !ВЧЕРА СТАНА ЯСНО ЧЕ ГЕРМАНИЯ ВДИГА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ САНКЦИИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ .НЕМСКИТЕ ТУРИСТИ ВЕЧЕ МОГАТ СЪЩО ДА ПЪТУВАТ СВОБОДНО ЗА ТУРЦИЯ !КАЗАНО ЧЕСТНО - ТОВА Е ИСТИНСКИ КОШМАР ! НО ТОЗИ КОШМАР ЕДВА ЛИ ЩЕ Е ЗА ЕРДОГАН И ЗА ТУРЦИТЕ ?А САМОТО ПОНЯТИЕ "ПРАВДА" - НЕ ВИ ЛИ ЗВУЧИ НЯКАК СОЦИАЛИСТИЧЕСКО БРЕ ?В КАПИТАЛИЗМА ПРАВДА НЯМА ! ИМА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ !

113

ZULU

преди 5 години

До Анонимен-BREH,BREH OTKOGA GRUZINSKITE EVREYI STANAHA TURTSI,MNOGO SI SMESEN DRAGI KOMENTIRAST.IZGLEJDA TAYA SUTRIN SI PREKALIL S MAKARONITE.

112

Анонимен

преди 5 години

Този човек е истински турчин а не тези които се наричат бели турци всички знаем от къде произлизат белите турци . Плюс това не вярвам турци да позволят на човек от друга етнос да бъде на такъв пост, с изключение на ататюрк който е евреин но те тогава не са имали избор.

111

Анонимен

преди 5 години

А кой решава кое е правда америка ли ? Аз не виждам правда където стъпи америка ?. Не знам ако някой ден решат ромите да си създадат държава в България а то ще е скоро, как бихте реагирали ? И дали ще оставите чужди държави да решат съдбата на родината си?

110

Анонимен

преди 5 години

Феминистките никога не са обичали силните мъже. такъв е случая и с Ердоган.

109

h

преди 5 години

да напомним на еврейската толерастка пропаганда че Франция и Испания още са в извънредно положение !Извънредното положение във Франция и Испания помогна на толерастките режими да погазят жестоко народното недоволство срещу "бежанците" и "глобализацията"да напомня ли комко хиляди противници на глабализацията и "бежанците" беха уволнени само защото изказаха мнението си в интернет !?

108

Harri

преди 5 години

Хи. хи, хи ... Ква Турция бе пичове? няма такава държава!Не че някога е имало но Путин и Тръм се разбраха как да си я поделят.Така че чакаме евтини турски работници...

107

Solar Power

преди 5 години

""черен турчин". Този човек вече се мисли за по-велик от Ататюрк, но до къде ще стигне никой не знае." - Няма да стигне далеко със сигурност. Още когато го чух да казва на турците да си обърнат доларите в лири ми стана напълно ясно какво му е нивото....Жалко,че други ще страдат за простотията му.