165

Анонимен

преди 5 години

ами те знаят към кого да се обърнат, прави са. там са на почит.

164

не разбирам

преди 5 години

А бе СЗО казва в прав текст,че това е болест,и трябва лечение,а тия врещят за повече права!?И не стига това,ами на всичкото отгоре искат и промяна в Конституцията!?

163

Гейлорд Мадърфакър

преди 5 години

Тези намерили на кого да се молят...А, в Белене искате ли да копате ве?

162

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"До Анонимен165 Ами ще си гледаме работата ,ще работим и няма да клечим около дрогираните западняци . Лозето иска мотика ,а не хленчове"А стига бе. Не може да бъде! Без да имате право да пътувате и работите на запад, да си купувата западни коли да карате по магистралите, язък. Без европейските пари, без аутсорсинг фирмите които ще се изтеглят от България. Сами. Ами браво на вас - успех. ( и без банани и тоалетна хартия - ха ха хааа)

161

:))

преди 5 години

До 169 АнонименТи както какво се изживяваш? Представител на Брюксел ли, на чинивническата клика в Брюксел ли, на *** кликата в Брюксел, на кого? Кой те опълномощи? пп хайде бре, целият Брюксел да са *** и да няма нормални! :)) Невярвам да е така!

160

Ако...

преди 5 години

Ако ГЕРБ реши или по-скоро наложи ратифицирането на "Истанбулската конвенция" това ще бъде лебедовата му песен! До сега съм гласувал за тях, но те трябва да разберат, че ние сме БЪЛГАРИ и ще останем такива! Стига с този " либерализъм", при който малцинството командва и се налага над мнозинството!

159

Анонимен

преди 5 години

До М, да ...Абсолютно точно казано - в ЕС няма йерархия, господари и слуги. ЕС е доброволен съюз на свободни страни. Всяка страна е свободна и може да реши сама какво да прави. Брюксел също е свободен по всяко време да реши как да реагира, дали да спре парите за съответната стран или да наложи ограничения - тези решения се взимат от представителеи на сички в Брюксел. Няма йерархии, мнозинството решава. А мнозинството е на мнение, че Бъглария трябва да подпише истанбулската конвенция.

158

От 102 До 128

преди 5 години

Защо трябва да:копирам приемам, подражавам, имирам нещо, което смятам за перверзно, неморално и противозаконно? И какво се правиш на тарикат? Написал си с български букви дали разбирам на няколко езика. За твое сведение съм преводач, ако не знаеш как се пише ,,дали разбирам" на тези езици ще ти го напиша на всеки един от посочените от теб езици. Hai capito il problema?Hast Du verstehst?Avez-vous compris? Do you understand?

157

Гост

преди 5 години

Да имаш вкус и пари е срамно у нас. Камо ли слагаш ударенията където им е мястото. Не можете да говорите, нормални комплексари.

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен163 СЕГА НАЛИ ПРОБВАТ ДЕМОКРАЦИЯТА . РЕЗУЛТАТА : *** ДОФИЛИЯ И СО ДОМИЯ .ХЕ ,ХЕ !

155

Гост

преди 5 години

Кое по-зле - нисш сред "нормалните" или нисш сред интелигентни хора? Нормата са осаяняци, които ходят с карирани половинки панталони и блуза, коятж не е в тон, като излезли от лудницата.

154

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 165 А България за какво плаща тея вноски , за милите им очи ли в ЕС?Защото досега минусите са повече от плюсовете .

153

Анонимен

преди 5 години

ПО ВЪПРОСА ЗА ПРИЕМАНЕТО ,КЪМ ГЕРБАВИТЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ !

152

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен165 Ами ще си гледаме работата ,ще работим и няма да клечим около дрогираните западняци . Лозето иска мотика ,а не хленчове !

151

Анонимен

преди 5 години

Ми излезте от ЕС щом не ви харесва бе, подайте молба за излизане както направиха англичаните, направете референдум и аут, защо седите в ЕС като не ви харесват решеният в Брюксел. Защо само лаете по Брюксел. Излезте от ЕС и се развивайте сами. Но не забравяйте, че предателите никой не ги обича, особено ако предателството им стане навик.

150

на там върви

преди 5 години

До Анонимен 117Всички знаят какво се е случило с Хитлер,друг въпрос е дали е истина!А проблема е,че това с лагерите се е случило ПРЕДИ ТОВА,което се случва с Хитлер!Капиш?

149

Мишо

преди 5 години

Безделници и отпадъци на обществото с психически отклонения!*** изнасяйте се за където искате като не ви харесва ние си обичаме държавата.

148

М, да ...

преди 5 години

До 154 АнонименНещо много погрешно разбираш членството на БГ в ЕС! Грешно разбираш самата структура на организация на ЕС! По определение тя не е йерархична и няма Господари и Слуги, както на теб явно ти се ще! Явно верно се чувстваш ниш сред мнозинството на нормално сексуално ориентирани хора!

147

Анонимен

преди 5 години

Брюксел няма споразумение да дава пари на България. Това се решава от Брюксел дали да отпуска или не. На някои страни се отпуска, на някои не - решава се от Брюксел. А България е подписала договор за членство в ЕС, и в договора има вноски за членството. България е длъжна да си плаща вноските. Брюксел ще преживее без вноските на България, Брюксел преживя Брекзит, какво остава за някаква си България. А какво ще стане с България ако Брюксел спре парите?

146

интересно

преди 5 години

тези хора като са със сбъркан пол дали не им е сбъркан и акъла. Браво на нормалните българи, които не искат наличието и размножаването на "джендърите, т.е хомосексуалните". И не ни пробутвайте защитата на вашите "права да си веете байрака" на фона на защитата от насилие на жени и деца (за това си има закон).