205

Краснъй гей-чекист

преди 5 години

БСП е нашата единствена надежда,БСП е нашата несбъдната мечта!Красната ни армия зад него ни поглежда,и ни обещава рой грабежи на света!

204

Анонимен

преди 5 години

България винаги си е била изостанала в развитието си благодарение на бсп

203

Браво БСП

преди 5 години

Само БСП се противопостави на геейове и джендъриБраво!Добра заявка за изборите

202

extremist

преди 5 години

АЗ СЪМ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ И НИЩО ДРУГО НЕ ПОДКРЕПЯМ В ИНСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

201

Е

преди 5 години

София Прайд и БСП-ръка за ръка.За разбирателство и прогрес!

200

Хахаха

преди 5 години

Какъв прайд сте бе? Сбирщина меки китки!

199

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно тия извратени *** ще гризнат дървото,откъм дебелия край.

198

Морски

преди 5 години

Няма ли кой да отстреля нашия премиер и да се приключи с тия извращения.

197

страшничко е!

преди 5 години

До Тралала - Честит СПИН!

196

111

преди 5 години

Зора е веднаж да ги почнат с дебелия край на дървото!И това ще е добре,тия простотии вече не се траят!Лошото е,че веднаж тръгне ли спиране няма!Ама тия са такива и-ди-оти,че дори не ги и съжалявам!

195

анонимен

преди 5 години

Извратеняци, БСП няма да ви помогне! Не си играйте с търпението на нормалните хора!

194

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

До Тралала//Ами браво,следващия път почнете с лява ръка и след това с дясна и предполагам,че ще ви се привидят травестити от цяла Южна Америка

193

Тралала

преди 5 години

преди няколко седмцици за първи път направих тройка с травестити, момичета бяха от бразилия и венецуела, беше най страхотното секс преживяване, невероятно , скъсаха ме!

192

Анонимен

преди 5 години

Мошеничество е да пробутваш джендер идеологията пририта зад борбата срещу насилието над жени. Двете теми не трябва да се свързват и БСП са прави!! Махаме джендъриите и сме решително против насилието над жените!

191

Марги

преди 5 години

ЛЯВОлибералната идеология защитава малцинствени групи, това важи и за социалистите!(диктатура на пролетариата) Десните консервативни възгледи, се борят за правата и свободата на отделния човек. И никой да не може да черпи привилегии на основата на религиозна, расова и полова принадлежност!(каквото искат гейовете)Тук БСП се явява консерватор, по причина, че избирателите ще ги пометат.

190

Waffen SS

преди 5 години

Едно не разбирам ,защо ***-де-рас-тите искат всички да ги знаят ,че са такива.Според мен не е повод за гордост,а на всичкото отгоре да го манифестират.Да си бъдат едни тихи ,скромни ***-де-рас-ти и да не дотягат на нормалните хора със своите претенции.Много пари получиха от "Америка за България",от Държавния департамент,от Сорос ,усладиха им се,а сега трябва да ги оправдаят

189

ани

преди 5 години

Защо тези се опитват да защитят ИК? Нали тя е за защита правата на жените. Тези бо...ци, какво общо имат с това? М?

188

Анонимен

преди 5 години

Относно отбора по футбол на Франция.Виж карикатурата в Чарли ебдо!Не е ли тя ярък пример за ксенофобия и неприкрит расизъм?Защо критикувате само бсп-то, София Прайд?

187

Енгелс

преди 5 години

За в бъдеще не се предвиждат различни раси и нации и се върви към модифициране на една обща, смесена, световна, биологически и генно детерминирана популация! Първообраз на това е отборът по футбол на Франция! Наред с това, подобен процес се предвижда за отделния индивид! Вече няма да има мъж - жена, любовни страдания, ревности и предизвикани от тях убийства и самоубийства! Всеки ще си избира днес какъв ще е, ще такова, ще го таковат или сам себе си ще опложда и ражда каквото си пожелае!

186

преди 5 години

Вижте фотоса! Това са цветовете на ФК левски при създаването му преди 107 години! Вчера го обяснихме, без тавтология и благодаря на Боряна за нагледното допълнение към темата за Eврoидиoтитe!