33

Констатиращ

преди 5 години

Когато утайката се издигне и се само възприеме за каймак - Теменужкеее, Теменужке ....

32

Анонимен

преди 5 години

Може седалището на ЧЕЗ да е Чехия,както обявиха,че представлява държавен пенсионен фонд с налична гаранция,но да се водят последващи сделки по чешките закони са необходими още условия,един вид достатъчни като най-малките са активите на нашите разпределителни системи да са се котирали на тяхна финансова борса по раздела активи с индекса за периода и съответните изисквания за собственоста и разпределението на активите по акционерите,дялове по степенуване и други предложения за придобиване на части

31

Анонимен

преди 5 години

Радев,като си почнал да казваш за твоето служ.правителство,кажи и за самолетите Грипен.Как така набързо ги избра?

30

Край

преди 5 години

Ми като не може на Гинка Върбакова да дадат Чез на Генка Шикерова.

29

Анонимен

преди 5 години

Теменужка Върбакова, Добрев, дуловската писарка Атанасова, Захариева , Ангелкова, Фандъка , Бика, лайномета Тодоров - това са хора от елитните спецчасти на ГЕРБ !

28

Активист на БКП

преди 5 години

Странното в случая е,че двама корумпирани министри на енергетиката дружно атакуват президента ! Може би той има компроментиращи документи за тях ???

27

Анонимен

преди 5 години

Този въпрос ще остане актуален да края на мандата на Радев - Какво полезно за България дело е свършил?

26

Анонимен

преди 5 години

Джандар-сурат

25

Бате Гойко

преди 5 години

"Вече за всички е ясно, включително и от заключенията на временната парламентарна комисия по сделката, че българското правителство, премиерът, аз, или който и да било друг член на кабинета не стои зад сделката за покупката на ЧЕЗ от фирмата на Гинка Върбакова"- хахахахаха.

24

Анонимен

преди 5 години

Радев е най изпърдяния президент който България е имала, абсолютна *** на Нинова и нейна тонколона.

23

Анонимен

преди 5 години

най ме кефи края на материала - за пазарния принцип за белене. демек руснаците и китайците ще гризнат дръвцето! Щото те на пазарен принцип не могат, горките, само на далавера! Това е елегантен номер за отказ- в бизнеса е чест срещан - при запитване даваш обезкуражаваща оферта!

22

Анонимен

преди 5 години

Теменужка Върбакова вчера май даде тридневен ултиматум на президента?!

21

Даскала

преди 5 години

Цял народ вижда как елитни гербери всеки ден нападат като махленски кучета Президент Радев , а счетоводителката - енергетик , не , та не!Лъже като Премиера си!

20

Див селянин

преди 5 години

Гербавите *** отново налазиха коментарите. Президентът е човек на честта, а тази другарка, делянчо и ония очилат клоун вчера по канал 3, плюха, плюха и чак храчки не им останаха. И какво като заплашвахте президента, да не би да не е прав, че сте крадлива шайка, която окраде България? И децата знащят що за стока сте!

19

Анонимен

преди 5 години

права е бе, не води спор, а война)):

18

Анонимен

преди 5 години

А в какво го инвестира този един милиард аз да те питам, защото при Орешарски икономиката на България беше в дефлация с 1, 4 % надолу, а при ГЕРБ сега е 3, 4 % нагоре?

17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ първо не управлява 10 години, а 6 г и половина, не лъжи червен ***! Второ, твоят скъп Орешарски подаде оставка един месец след като фалира КТБ през юли 2014 г.Не си ли спомняш?

16

Анонимен

преди 5 години

Когато Орешарски искаше да изтегли навремето 1 милиард заем всички от ГЕРБ скочиха, заробвал децата внуците и кой ли не да плаща. Сега този 1 милиард на фона на 20-те милиарда изтелени от ГЕРБ изглежда като капка в морето. Да питам управляващите а сега кой заробихте да плаща?

15

до 13

преди 5 години

Чудно ББ управлява 10 години а БГ е била фалирала през 2014:) За няколко месеца ли бе ***

14

Anonimen

преди 5 години

Едно приказвате друго вършите. Уж не водите спор , но не пропускате случай да го обвините на моменти с откровени лъжи, че даже и пресконференция изтипосахте с неверни твърдения.