25

Анонимен

преди 5 години

Във фащ за много наивни и *** ни имат.Умря тая. Мара се омъжи и вече не ...

24

Бас ловя, че ...

преди 5 години

... водещият на радиото, ще кара "Волга" ... )

23

Анонимен

преди 5 години

Имам два въпроса. Ще пуснат ли пак по магазините вефовете и ще трябва ли пак да се крием като слушаме радио " Свободна Европа"

22

Анонимен

преди 5 години

"Тя е независима медийна организация, която се финансира с грант от Американския Конгрес."Който дава парите, той поръчва музиката. Та в този ред на мисли моля не обиждайте интелигентността ни, наричайки радиото "независимо", а още по-малко пък "европейско". :)

21

Анонимен

преди 5 години

Така , така независимите медии не се финансират ат американския конгрес а от Шиши и мама!А може и като тоя гръцки милиардер с руски произход!А бе вие въобще разбирате какво пишете, къде в България в момента може да се слуша и гледа независима от правителството и Шиши медия?? Няма, имаше BIT и Шиши я купи и затвори! Защо сме на 110 място по свобода на словото! Защо днеска КЗК забрани да се продава НОВА? За да ви манипулират Боко и олигарсите!

20

да не окаже, че ...

преди 5 години

... радиото ще е с дъх на синьо гориво ...!? )

19

Анонимен

преди 5 години

От сега мога да ви кажа, че населението изобщо няма ви слуша радиото, освен шепа заблудени грантаджийски единици. :D

18

Бате Гойко

преди 5 години

"Добре ще да е да слушаме радио Свободна Европа,за да знаем какво става у нас и в чужбина..."Колега, не се заблуждавай, радио "свободна Европа" е точно толкова свободно, колкото е федерален федералния им резерв.

17

Анонимен

преди 5 години

На работа се пуска само музика, вечерно време разпускам с филми... Кой ще слуша тези глупости? Тези явно си мислят, че още живеем в 60-те с по една радиоточка като форма на развлечение.

16

Хипотеза

преди 5 години

Честно казано, ако трябва да избера дали да слушам новини по медиите на Свинечовека или "Свободна Европа" - направил съм веднага своя избор!

15

?

преди 5 години

Като знам, че всега всичко е обратно - "минуса" стана плюс, "плюса" - минус, да не се окаже, че финансирането на тая "свободна" европа, ше идва от друга място ? )

14

Анонимен

преди 5 години

Независимите медии не се финансират от Американския конгрес.

13

Анонимен

преди 5 години

"Тя е независима медийна организация, която се финансира с грант от Американския Конгрес."Тоест радио "Вашингтонска пропаганда", нямащо нищо общо с Европа. Та кой нормален европеец ще слуша каканиженето на вашингтонците, след като обявиха ЕС за свой враг?

12

Анонимен

преди 5 години

Добре ще да е да слушаме радио Свободна Европа,за да знаем какво става у нас и в чужбина.В момента журналистите са подвластни на олигарси и политици и маниполират обикновеният човек с фалшиви или двусмисленни новини.

11

Българин

преди 5 години

Добре дошли отново, приятели!Гарантирам ви поне няколко десетки хиляди слушатели след месец-два!Дано хибридните наглеци не Ви заглушват в провинцията и особено из Северозападна и Североизточна България!

10

Бате Гойко

преди 5 години

"Тя е независима медийна организация, която се финансира с грант от Американския Конгрес"Независима, независима, колко да е независима?

9

Анонимен

преди 5 години

"Тя е независима медийна организация, която се финансира с грант от Американския Конгрес."Независима медия, зависеща от парите на американския конгрес... Явно от Вашингтон ни вземат за балъци. :D

8

Анониме

преди 5 години

И кой е тоя дето ще си губи времето слушайки глупости?-:)

7

Анонимен

преди 5 години

На работа хора си пускат музика. Не си и въобразявайте, че хората ще ви слушат полит бълвочите.

6

Анонимен

преди 5 години

"България и Румъния отново ще слушат "Свободна Европа"Ще слушаме само в мечтите ви. Никой нормален няма си прекара работния (или почивния) ден слушайки речите и наставленията на американския конгрес.