105

ГНЕЗДО НА ОСИ

преди 5 години

До Свободна ЕвропаНаричаха я ГНЕЗДО НА ОСИ а бе тъпкано с ДС.....-коритаров-папакочев-румяна узуновамаруся столева-павел гловусанов-владимир костов

104

ама коя година?

преди 5 години

До Свободна ЕвропаЩе стартира през декември!

103

Свободна Европа

преди 5 години

Завръщането на радио "Свободна Европа" в България показва по най-красноречив начин, че сегашна България не е част от свободна Европа.

102

Анонимен

преди 5 години

До 108 . Нещата в журналистиката са по зле и от соца. Тогава всичко се проверяваше и отсяваше.Сега е пълно с неверни и умишлено спрена, важна информация за сигурността, живота, здравето и деиноста на населението. Свързана с пройзводството и услугите търговията конкуренцията.

101

П.Петров

преди 5 години

Като ЕК не се сети досега, добре поне, че Американският Конгрес е усетил на къде "духа вятъра"!ЕС трябва да има национални телевизия и радио във всички държави членки, а дори и в желаещите да станат членки, които да популяризират политиките и ценностите на ЕС!В противен случай, олигархията, която държи икономическата, медийната, политическата и съдебната власт в Източна Европа и по своята същност е бивша комунистическа номенклатура, е оставена да манипулира общественото мнение според изгодата си, а това няма нищо общо с демокрацията, гражданското общество, гражданските и лични права и своб

100

Олег

преди 5 години

Повечето писали тука си личи че са русофилчите хлапета на свободна и наета практика, които никога не са слушали Свободна Европа!Само да ги питам някога слушали ли са "Весела неделя" с Велко Верин?!А посещавали ли сте svoboda.org на компютъра си? А разбрахте ли, че ще има интернет съдържание? А изобщо как може да сте толкова кухи по толкова въпроси?

99

надеждата

преди 5 години

До резултата- Спомени от соца и празни надежди.............

98

резултата

преди 5 години

НИКАКЪВ от1949г. Пак сме роби! Да се връща вече турското!!! Аман от свобода!

97

антисимит

преди 5 години

До муспиДело на световния ционизъм са френската революция, октомврийската, американската гражданска война, турското робство! Жената на царя е еврейката Сара и Маргарита...

96

1

преди 5 години

На кого му пука!?!?! Колко па да е свободна???

95

Анонимен

преди 5 години

Така де, стига сме слушали само "Гласът на Америка".

94

Анонимен

преди 5 години

До голямо разочарованиеТо иначе биха ли мълчали, виждайки как пазвантина на тато яха държавата?ПОЗОР!

93

голямо разочарование

преди 5 години

До сладки спомениВсичко беше от ДС в радио Свободна Европа особено любимката ни Румяна Узунова!Георги Коритаров и до днес е говорител на телевизия ЕВРОПА! Позор!!!!!!!!!!!!!Павел Гловусанов - шефа и Маруся Столева забягнаха от там!

92

сладки спомени

преди 5 години

До да си кажаКак със затаен дъх сме слушали с празни надежди?За съжаление ДС и там беше проникнала - Румяна Узунова, Коритаров, Папакочев.......

91

Истината

преди 5 години

До демократорТова е то, ПСЕВДОдемокрацията - политиците и масовите медии да лъжат, а народът да не им вярва!

90

демократор

преди 5 години

Това е то, демокрацията - политиците и масовите медии да лъжат, а народът да не им вярва!

89

Анонимен

преди 5 години

дали изобщо в двете страни има свобода на словотоЕ това вече е върха на лъжата. Гьобелс ще се обърне в гроба ако чуе това. Да се говори,че в САЩ има свобода на словото е колосална лъжа. Свободата на словото там се убива ежедневно от т.н. политкоректност и мултикултурност. В тяхната преса има ежедневно материали по този въпрос, но аборигените в Румъния и България не трябва да я четат. Свобода на словото най-липсва в техните университети. Там за рецица теми не може да се говори и пише.

88

аС

преди 5 години

От какво ще ни спасява, този път? И как ?!

87

Анонимен

преди 5 години

Не сте познали, няма да го слушаме.

86

Анонимен

преди 5 години

Едно време казваха, че ако не си член на Партията или доносник, нямаш никакъв шанс да просперираш у нас.Е, лъжа ли беше това?